Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar tedaviye başladım bugün ikinci iğnemi olucam duaya ihtiyacım var ekin lorkem esram gökçem azram ceylanım merim bilgem krisim hu hu tüm kızlar nerelerdesiniz

canım oluyor öle şeyler karışıyor hatlar bazen bende çok yaşıyorum elli kere soruyorum aynı soruyu bazen

inşallah canım inşallah öyle olucak. dondruulmuşlarda şans biraz daha yüksekse oda rahimin yumurtlama dönemine göre biraz daha kendi halinde olmasından dolayı...

hakkımızda hayırlısı....

kızlar tedaviye başladım bugün ikinci iğnemi olucam duaya ihtiyacım var ekin lorkem esram gökçem azram ceylanım merim bilgem krisim hu hu tüm kızlar nerelerdesiniz

aruna yolun açık olsun canım allah yardımcın olsun...

Selam kızlar ..
Gökcen aruna esra 5n1k ve diğer arkadaşlarım dualarımdasınız ..
Rabbim yardımcınız olsun ..

herkesin başı sıcaklarla dertte ne yazıkki((
minik oğluğunun gelişiminin iyi olmasına sewindim,inşallah abimizde biraz toparlanır:))
rabbim yar ve yardımcın olsun:)))

Sağol canım..
Bikaç gündür biraz serinledi gibi ama düzen kaçtı artık..Neyse canları sağolsun yeter ki..
Sen ne yapıyorsun?Nasıl gidiyor?Bal kızım iyi mi?
Benim senin bu bal kızına pek bi kanım kaynadı..Bakarsın dünürcü gelirim ilerde..Benim oğlanlardan birine :))
İsim düşündünüz mü canım?

REYYAN iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim :))

MELİSİM mama malzemelerini başucunda bir yere koy tatlım,hem sen zamandan tasarruf edersin hem de Ela'cık fazla sinirlenmez :))
Ben küçük bir termos almıştım,akşamdan suyu ısıtıp komedinin üstüne koyuyordum..Aynı şekilde mama ve biberonunu da hazırlıyordum..Gece uykunun arasında mutfağa gidip gelmek zor oluyor..Hala daha öyle yapıyorum Emir gecede bir sefer mama içmek istiyor yataktan bile kalkmadan hazırlıyorum :))

canım benim çok sağol sen neler yapıyorsun

gamzelım esra antalya gokcen saolaınız kızlar...
ınsallah cok sıkıntı cekmem ramazan sonrası nasıb olursa tedavıye baslayacagım bakalım

oturdum hamılelık ve bel fıtıgı yazıları okuyorum hamıle kaldım ya sankı
aruna canım Rabbım yardımcın olsun ınsallah tum tedavın guzel gecer..
ben kacırdım tupe mı basladın sen yoksa takıp vs mı

sana da gecmıs olsun canım enfeksıon ıse bel agrısıda yapar demıstı urolog bana da daha once adetın yenı bıttıyse sogan kuru veya maydonoz sapı kaynatıp ıcebılırsın enfeksıyona da ıyı gelıyo

cnm 20 gün histereskopi olmuştum erken teşrif etti kırmızılar dr başlıyabiliriz dedi umuttayım dün ilk iğnemi oldum tüpe geçtim aşılama olabilirdi ama artık 35 olucağım bakalım 8 de eşim yapacak ikinci iğnemi

oyyyyyyyy masallah
hadı hayırlı ugurlu olsun canım benım
bebegın gelsın
ve bıze hamıleyım yazmak ıcın don
kızlar )))
merhaba
selam canımssss
Selam kızlar ..
Gökcen aruna esra 5n1k ve diğer arkadaşlarım dualarımdasınız ..
Rabbim yardımcınız olsun ..
rabbım razı olsun bılgemımmmmmmm
pasayı op yerımızeeeeeeeeeee

komıksın haaaaaaaa lorkem :)
oku yazıları kısın sende bebeklı olucaksın cunku

bnde sımdı korunuyorum
yazın cekemem gebelıgı dıye
kısa dusunuyorum

merhaba fAtmam:))
bugün kendime gittim ciciler aldım:))
tşörtlerimden birinin üstünde yuppie!! I'm a girl! yazıyor ,eşim bayıldı:))
bal kızım iyi,her dakka hareketlerini hissetmek istediğim için pisikopata bağladım,çok şükür birşeyler yiyince vede dinlenince hareket ediyor çok şükür:))
annem bal kızımı rüyasında görmüş ,sarışın, iri gözlü,yuvarlak yülü çok güzel bir bebekmiş:))) sağlıklı olsunda:))))
kızımın taliplerini not ediyorum,zamanı geldiğinde neden olmasınkı:)))
ismi inşallah meryem olacak,adıylan yaşasın bal kızım:)))
sen nasılsın,dikişlerin zor veriyormu???????
siz isim düşün dünüzmü???????

canım maydanoz sapı ne kadar kaynatılıyor peki.
soğan suyunu içemediğim için.: ((
yarın üroloğa gidicem bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…