Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynen öyle canım, o yüzden neden hamile kalamadım diye kimse üzülmesi, ben en cok ona üzüldüğümü sanıyodum ama simdi 15 günde bir kontrole gidiyorum, ama nasıl birde bana sorun.. yemek içmek konuşmak olmadan günlerim geçiyo..
Canım ya o doktor kontrolüne gidiyorum mutlu gülerek çıkanları görüyorum ya içim gidiyo, ama yinede sükrediyorum , inşallah bu günlerin hürmetine baska sıkıntımız çıkmaz

canım maydanoz sapı ne kadar kaynatılıyor peki.
soğan suyunu içemediğim için.: ((
yarın üroloğa gidicem bakalım..
Canim 5 dk kaynat ilininca icersin
Ceylan canım ya senin doğumun ne zaman, nazar değmesin ama gayet sakinsin :))
Yok valla bizi sanci aldi hatunda tik yok

Bebegin iyiymis cok sukur yasemin Rabbim den herseyin hayirlisini istemek lazim haklisin
Allah size daha buyuk dert vermesin bundan sonrasi icinde hersey guzel gcer insallah

LORKEM belin ağrıyormuş geçmiş olsun dikkat et kendine..
bu arada çok gezme biraz otur evinde
iftara misafir alıyorsan hergün hergün birazda ondan yoruluyorsundur bebeğim..
kendine cici bak emi ?
Saolasin canim
Evdeyim valla ya ona uzuluyom evdeyken bole agriyosa gezmeye baslayinca nolcak
Misafirde en az bu sene aldim bide hep aralikli ayarladim zaten hafta da bi en fazla 2 olacak sekilde

kızlar tedaviye başladım bugün ikinci iğnemi olucam duaya ihtiyacım var ekin lorkem esram gökçem azram ceylanım merim bilgem krisim hu hu tüm kızlar nerelerdesiniz
arunacımmmm biz buralardayızzzz... canım benim sen gelişmelerden haberdar et bizleri.. inşallah dualarımız seninle.. inşallah her şey çok güzel olacak hayırlı bir şekilde sonlanacak tedavin..
senin için fetih suesi okuyacağım bugün inşallah.. rabbim yardımcın olsun canım..
Selam kızlar ..
Gökcen aruna esra 5n1k ve diğer arkadaşlarım dualarımdasınız ..
Rabbim yardımcınız olsun ..

bilgemmm.. kuzucum sanırsam sen daha benim hamiş olduğumu bilmiyon:))) neden bilmiyom içime öyle doğdu:)))
duaların için sağol kuzucum merti öp yerimize tombiş tombiş:)))

kızlar bu arada herkese merhabalar..
benimde yarın doktor kontrolüm var inşallah..
neden bilmiyorum ama doktor kalp atışlarını bana dinletmemeişti görebiliyoruz demişti
haftaya gel daha net görelim demişti
inşallah yarın dinleyebilirim de içim biraz ferahlar..
dün ve bugün çok şükür mide bulantılarım yok denecek kadar azaldı..
bu seferde niye birden bulantım gitti diyorum bişi yoktur dimi(((
çünkü yataktan kalkamazken çok şükür iki gündür gayet iyiyim..
birden keslmesi beni biraz korkuttu..
bulntı yaşayan arkadaşlarım sizlerin de böyle mi olmuştu...
aklıma kötü şey getirmeyeyim diyorum ama söz dinlemiyo işte...
rabbime emanet artık..
eksik etmeyin dualarınızı..

yasemin canım arkadaşım hiç aklımdan çıkmıyorsun inan,her doktora gidipde yawrumun sağlıklıılduğunu öğreince önce şükrediyorum sonrada senın bebeğine dua ediyorum
diyorumki benim yseminden ne farkım benım bebeğimdede bir problem çıkabilir,çok zor çok zor,rabbim buğünlerde sabrına sabır katsın inşallah:)

canım ya sende isminle yaşa
çok sewerek koyacağım adını
bakalım senın bebişin adı ne olacak:)))

tatlım sen kaç haftalıksın üstebi çizerge ayrı telden gidiyor alttaki ayrı ,kafam karıştı
ama tahminimce 8 haf olmalısın
benım16. haftaya kadar geçmedi
8. haftada başladı
ama dok hep derdiki bazı hastalar 8. haf çogalır bazıları azalır
tehlikeli olan bir anda kesilmesi tabii diğer belirtilerle mesala göğüs dolgunluğu gibi

Selam kızlar ..
Gökcen aruna esra 5n1k ve diğer arkadaşlarım dualarımdasınız ..
Rabbim yardımcınız olsun ..

allah razı olsun canım.. hem heycan hem telaş hepsi birarada bekliyoruz bakalım.p.tesi herşey belli olucak..transferin olucak desin benden mutlusu olmaz heralde...

küçük oğluşunu gördüm maşallah ona çok tatlı kuzucukk

canım benim çok sağol sen neler yapıyorsun

cnm tedavideyim dondurulmuşlar için..anasını göbişine gelmeyi bekliyorlar

allah yardımcınız olsun canım siz çok güçlü bir ailesiniz...inşallah herşey yoluna giricek. güçlü dur hep böyle...bebeğinle ilgili sakın olumsuz düşünme veren rabbim bi bakmışsın şaşırtıcak seni, bizi..
herşey mümkün bu hayatta ben inanıyorum herşey güzel olucak allahın izniyle...

canım bulantılar bazen hafıflesır bazen artar korkma canım benım 7. haftadaydı galıba basladı nerdeyse 16. haftayı buldu bıtmesı hatta ara ara 20. haftaya kadar devam ettı. sen hamılelıgının keyfını cıkar bılıyorum ınsan zor bulunca sureklı suphe halınde oluyor...emın ol dogsa da devam edıyor ben hala kızım uyurken egılıp nefesını dınlıyorumkıpırdıyor mu dıye bakıyorum annelık ıste...

Merhaba Yasemin,ara sıra girip okuyorum yavrunu da merak ediyorum,bu durumun nedeni ne canim,ben kk da cok okudum bebeği sağlıksız doğacak denipte sapasaglam doğanları,bir tanesine bebeğinin belden aşağısı yok demişler ne olursa olsun doğurcam demiş kadın,bebeği hi doğmuş sapasaglam,Rabbim bilir herseyi insallah senin bebeğinde sapasaglam doğacak,Rabbimin mucizeleri cok,dualarimdasin canim,Rabbim yavrunu sağlıklı ,bir kusursuz Almani nasip etsin insallah.Amin

Son düzenleme:

Maşallah benim bal kızıma :))
Neden bilmiyorum ama senden güzel haberler aldıkça sanki kendi bebeğimden haber alıyor gibi mutlu oluyorum canım..
Topiğimizin bebekleri maşallah hep güzel..Ben çok dualı bebekler oldukları için böyle güzel ve sevimli olduklarını düşünüyorum..
Senin kızın da çok dualı,prenses gibi olur hanımefendi mutlaka :))

Güle güle kullan cicilerini canım benim..Eminim çok yakışmıştır..Bebişe alışveriş başladı mı?
Ayrıca ismi de pek güzel ve asil..Adıyla,sağlıkla,uzun uzun yaşasın inşallah..

Benimki de kız olaydı aklımda çok güzel isimler vardı ama nasip..Muhammed Emir'i ben koymuştum bu sefer de babamız koymak istedi..Şimdilik Mehmet Efe diye düşündük ya bakalım fikrimiz değişmezse :))

Dikişlerden yana sıkıntım yok çok şükür canım..İlk 15 gün 2 kilo almıştım ama yüksek tempoyla birlikte 1 kilo geri vermişim..Şuanda sadece 1 kilo almış durumdayım..Doktor böyle giderse sıkıntısı doğuma gideriz dedi inşallah :))
Bayramdan sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim..Senin doktorun da istedi mi canım ayrıntılı ultrason?

Yasemin cim insallah hicbirsey cikmayacak
dualarim hep sizinle ....

Canım ya gitmediğim doktor kalmadı ama neden kaynaklanıyo hala bilmiyoruz, doğumdan sonra inceletirsiniz dediler...Kromozomlardan kaynaklı olabilir yada döllenme sırasında kırılma yaşanmıştır yada bozuk bir sperm döllemiştir filan dediler..
Doktorlar banada öldürelim alınsın dediler ama kıyamadım, rabbim bebeğimizi bize öyle verdi, herseyin en iyisini bilir, hep dua ediyorum rabbim evlat verdi inşallah şifasınıda verir,
evet canım ya Rabbimin mucizesi o kadar çok ki olmaz denilen zamanda bebeğimizi verdi, İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder , belki gelişme gösterir de öyle yüzü gülen anne babalardan oluruz...İnşallah
Aklınıza geldikçe bebeğime dua ederseniz yeter...

Yasemin cim insallah hicbirsey cikmayacak
dualarim hep sizinle ....

Allah razı olsun canım ya, İnşallah bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul eder, 4 ay sonra yüzümüz güler...
Bebeğimiz sıkıntı yaşamasın acı çekmesin baska bişey istemiyoruz canım. İnşallah sende sağlıklı sıhhatli büyütürsün miniklerini....

Ceylan aşağıda seni gördüm tebessüm geldi, Sizlere nazar değmesin maşallah...
Canım ya bende anlamadım aslında mesaj atıyorum baskalarına gidiyo ama bende anlamadım...
olmazsa adresimi burda da yazarım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…