- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.761
ceylan icime dogdu sen bugun yarin dogum yapican:)
:18::18::18::18::18::18::18::18:
hadi yaaaa
neyse inşallah diyim kris bu sıcaklarda zor oluyo zaten artık
hadi gözün aydın 2, kız geliyo öylemi ne güzel hbbe nin bacızı olacak
Allah razı olsun canım ya, İnşallah bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul eder, 4 ay sonra yüzümüz güler...
Bebeğimiz sıkıntı yaşamasın acı çekmesin baska bişey istemiyoruz canım. İnşallah sende sağlıklı sıhhatli büyütürsün miniklerini....
Canım ya gitmediğim doktor kalmadı ama neden kaynaklanıyo hala bilmiyoruz, doğumdan sonra inceletirsiniz dediler...Kromozomlardan kaynaklı olabilir yada döllenme sırasında kırılma yaşanmıştır yada bozuk bir sperm döllemiştir filan dediler..
Doktorlar banada öldürelim alınsın dediler ama kıyamadım, rabbim bebeğimizi bize öyle verdi, herseyin en iyisini bilir, hep dua ediyorum rabbim evlat verdi inşallah şifasınıda verir,
evet canım ya Rabbimin mucizesi o kadar çok ki olmaz denilen zamanda bebeğimizi verdi, İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder , belki gelişme gösterir de öyle yüzü gülen anne babalardan oluruz...İnşallah
Aklınıza geldikçe bebeğime dua ederseniz yeter...
canim benim insallah guzel sonuc alacaksin
dularimiz seninle olacak
arunacımmmm biz buralardayızzzz... canım benim sen gelişmelerden haberdar et bizleri.. inşallah dualarımız seninle.. inşallah her şey çok güzel olacak hayırlı bir şekilde sonlanacak tedavin..
senin için fetih suesi okuyacağım bugün inşallah.. rabbim yardımcın olsun canım..
bilgemmm.. kuzucum sanırsam sen daha benim hamiş olduğumu bilmiyon:))) neden bilmiyom içime öyle doğdu:)))
duaların için sağol kuzucum merti öp yerimize tombiş tombiş:)))
kızlar bu arada herkese merhabalar..
benimde yarın doktor kontrolüm var inşallah..
neden bilmiyorum ama doktor kalp atışlarını bana dinletmemeişti görebiliyoruz demişti
haftaya gel daha net görelim demişti
inşallah yarın dinleyebilirim de içim biraz ferahlar..
dün ve bugün çok şükür mide bulantılarım yok denecek kadar azaldı..
bu seferde niye birden bulantım gitti diyorum bişi yoktur dimi(((
çünkü yataktan kalkamazken çok şükür iki gündür gayet iyiyim..
birden keslmesi beni biraz korkuttu..
bulntı yaşayan arkadaşlarım sizlerin de böyle mi olmuştu...
aklıma kötü şey getirmeyeyim diyorum ama söz dinlemiyo işte...
rabbime emanet artık..
eksik etmeyin dualarınızı..
cnm nasipse ne zaman kuzucukların gelecek göbişineallah razı olsun canım.. hem heycan hem telaş hepsi birarada bekliyoruz bakalım.p.tesi herşey belli olucak..transferin olucak desin benden mutlusu olmaz heralde...
küçük oğluşunu gördüm maşallah ona çok tatlı kuzucukk
cnm tedavideyim dondurulmuşlar için..anasını göbişine gelmeyi bekliyorlar
allah yardımcınız olsun canım siz çok güçlü bir ailesiniz...inşallah herşey yoluna giricek. güçlü dur hep böyle...bebeğinle ilgili sakın olumsuz düşünme veren rabbim bi bakmışsın şaşırtıcak seni, bizi..
herşey mümkün bu hayatta ben inanıyorum herşey güzel olucak allahın izniyle...
daha bayramdan sonra canım....
inşallah birer birer güzel haberler veririz burdan....
oyyyyyyyy masallah
hadı hayırlı ugurlu olsun canım benım
bebegın gelsın
ve bıze hamıleyım yazmak ıcın don
selam canımssss
rabbım razı olsun bılgemımmmmmmm
pasayı op yerımızeeeeeeeeeee
komıksın haaaaaaaa lorkem :)
oku yazıları kısın sende bebeklı olucaksın cunku
bnde sımdı korunuyorum
yazın cekemem gebelıgı dıye
kısa dusunuyorum
yasemin canım sen kalbini ferah tut ALLAH ccnin izniyle sen kalbini bozmadın
inşallah RABBİM bu güzel kalbinin mükafatınıda verir
hep dualarımda olacak bundan sonra inşallah
selam kizlar nasilsiniz biz iyiyiz cok sukur haftaya randevum var insallah bende cinsiyetini ogrenirim
kriscim bu arada kizin olacakmis hayirli olsun
yasemin seni takdir ediyorum insallah Rabbim bu guzel niyetini karsiliksiz birakmayacak
tedavide olan tum arkadaslarim insallahhhh pozitif sonuc alirlar
ceylancim Rabbim sana kolay dogumlar nasip etsin artik zaman daraliyor:)
hamişlerin duası çok önemli krisim demek hbb gibi dünya güzelidaha geliyor
:18::18::18::18::18::18::18::18:
hadi yaaaa
neyse inşallah diyim kris bu sıcaklarda zor oluyo zaten artık
hadi gözün aydın 2, kız geliyo öylemi ne güzel hbbe nin bacızı olacak
yasemin canim su an cok buyuk bir imtihandasin ALLAH size merhametini esirgemesin insallahhh
krizz hbb kiz kardes geliyormus gosun aydin canim..
gokcen yarin guzel haberlel gel insallah canimm..
Canım ya, rabbimin mucizesi o kadar çok ki, rahmetini merhametini bizden esirgemez inşallah...
sizlerin temiz kalbiyle ettiği duaya gerçekten çok inanıyorum, dualarınızı eksik etmeyin
selam kizlar nasilsiniz biz iyiyiz cok sukur haftaya randevum var insallah bende cinsiyetini ogrenirim
kriscim bu arada kizin olacakmis hayirli olsun
yasemin seni takdir ediyorum insallah Rabbim bu guzel niyetini karsiliksiz birakmayacak
tedavide olan tum arkadaslarim insallahhhh pozitif sonuc alirlar
ceylancim Rabbim sana kolay dogumlar nasip etsin artik zaman daraliyor:)
yasemin canim su an cok buyuk bir imtihandasin ALLAH size merhametini esirgemesin insallahhh
krizz hbb kiz kardes geliyormus gosun aydin canim..
gokcen yarin guzel haberlel gel insallah canimm..
Canım yazdıklarını hep okuyorum ve yüreğim sızlıyor çektiğin sıkıntıyı düşününce, Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öyle güzel hayırlı sağlıklı bir evladın olsun ki bu günler aklına bile gelmesin. Dua kaderi değiştirir derler inşallah senin kuzunda sapa sağlam annesinin kucağına gelecek.
yasemincim,içini ferah tut.Rabbim çok büyük inşallah herşey yoluna girecek...
benim doktorumda 9 ay boyunca hiçbirşey söylemedi.oğlum ultrasonda haftası hep geri çıkıyordu.
ameliyathanede son duyduğum çocuk doktorunu hemen çağırın müdahale gerekebilir dediğiydi...
sonra açıkladı ki,2 başarısız deneme sonucu ölü doğum olabilir diye bekliyormuş...
Rabbime çok şükür bir değil binlerce.herşey ONUN elinde...
dualara sığın.
seher vaktine kadar Rabbim isteyen yok mu veriyim diye bekliyor bu mübarek günlerde...boncuğun dediği gibi dua çok önemli
cnm nasipse ne zaman kuzucukların gelecek göbişine
Krisssnbende sabah uyandik ve aklimdan ayni sey gecti hemen nedenseceylan icime dogdu sen bugun yarin dogum yapican:)
Oo masallah kiz kardes cok guzel bisey bi kiz icin cok onemli Rabbim hayirli eylesinBu arada bizim hbb ye kiz kardes geliyor buyuk ihtimalle:)))
Ceylan aşağıda seni gördüm tebessüm geldi, Sizlere nazar değmesin maşallah...
Canım ya bende anlamadım aslında mesaj atıyorum baskalarına gidiyo ama bende anlamadım...
olmazsa adresimi burda da yazarım ya
Yasemin adresini bide bana yazarmisin ben deneyeyim bakalim
Malum ceylan bugun doguma gidebilir ilgilenemeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?