- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.721
esaracım siz ceylanla aynı şehirde mi yasıyosunuz
uzakları yakın etmek ıstıyorum ama bak benı ıstemıoresaracım siz ceylanla aynı şehirde mi yasıyosunuz
bende çok merak ediyorum ya rüyamda çok güzel bi bebek görmüştüm acaba öylemi olacak diye merak başladı bende
esra bu msjı görmemiş oluyum
umaım vekılım olarak daha sıkıcı varlık olan kaynanan yoklugumu hc aratmaz
bende şüpheliyim yaaa:44::44::44:
ceylan söledı face adresınızı atın ozelden ekleyelım dıyeistedim ama nasıl olacağını kimse söylemedi, bende sessizce takip ediyorum, doktor kontrolleri beni tükettiği zamanlarda kafam ii dağılıyo burda
ask olsunyok kız allah korusun çok uzagız biz
ay kıyamam sana bebişini de kıskanırmışşşş mışşşşş... :))
artık seni bıraktık biz bebişi doğur sonra seni tamamen silcezz
o zamanda berrayı sorarız...
bebişin, beni çok beklediler biraz daha kalayımda hasretleri iyice tükensin diyordur belki..
hayırlısı ile sağlıkla gel güzel berramızzzz...
uzakları yakın etmek ıstıyorum ama bak benı ıstemıor
bu ıyı gun dostu
ceylan söledı face adresınızı atın ozelden ekleyelım dıye
gormedın galıba
ask olsun
:2::2::2::2::2::2:
bi gelseydi hayırlısıyla canımı acıtıyo artık hanımefendi
kıskandım tabi yaa papucum dama atıldı bile herkes direk göbüşe bakıyo şimdeden dogunca yüzüme bakan olmayacak galiba
esraa sen şimdi gelince bana bakacanmı bakacaksan gel ama salona girmek yok
ay senın yuzune bakıp ne yapacaklarkı
YASEMİN senin bebiş ne alemde canım kontrole ankaraya gittiğinde ne dedi dr..
ben orayı kaçırmışım kusuruma bakma hayatım..
esraa bakan öyle demiyo ama hamişlik çok yakışmış hala fıstık gibisin diyolar
anamın yer yatagında
Canım ya Ankarada Özgür Deren de aynı seyleri söyledi, sadece sol bacağı kısa gelişmemiş, aslında kemik çıkmış ama kırılma olmuş ve gelişmeden kalmış, enteresan bir durum olduğunu , sayet kromozomlardan kaynaklı olsaydı baska yerlerdede kırık olabilirdi ama simdilik yok inşallah cıkmaz da dedi işte...
beyindeki sıvı miktarı cok önemli değilmiş söylemeye bile gerek yok dedi.
ama 27. haftaya kadar hala risk altındaymış...sol bacağa protez takılması, bacağın işlev görebilmesi için kalça kemiğinin gelişmesi gerekiyo ve o risk altında inşallah bacağın geriliği kalça kemiğini etkilemezde bebeğim yürüyebilir..
bugün kontrolümüz vardı şükür herhangi bir sıkıntı cıkmadı, inşallah Rabbimin izniyle gelişmesine devam eder dahada sorun çıkmaz
Canım ya Ankarada Özgür Deren de aynı seyleri söyledi, sadece sol bacağı kısa gelişmemiş, aslında kemik çıkmış ama kırılma olmuş ve gelişmeden kalmış, enteresan bir durum olduğunu , sayet kromozomlardan kaynaklı olsaydı baska yerlerdede kırık olabilirdi ama simdilik yok inşallah cıkmaz da dedi işte...
beyindeki sıvı miktarı cok önemli değilmiş söylemeye bile gerek yok dedi.
ama 27. haftaya kadar hala risk altındaymış...sol bacağa protez takılması, bacağın işlev görebilmesi için kalça kemiğinin gelişmesi gerekiyo ve o risk altında inşallah bacağın geriliği kalça kemiğini etkilemezde bebeğim yürüyebilir..
bugün kontrolümüz vardı şükür herhangi bir sıkıntı cıkmadı, inşallah Rabbimin izniyle gelişmesine devam eder dahada sorun çıkmaz
git kaynanamda kal onunlad arada gel burayadondu teyzzeyı arayım ben en ıyısı
o hem kendıne hem bana layık br yer hazırlar
canım ben hiç görmedim yoksa msj kutummu doldu boşaltıyımda at sen yenidenAslında ben ceylana mail adresimi göndermiştim özelden mesaj atmıştım ama beli karısıklık olmuştur
git kaynanamda kal onunlad arada gel buraya
canım ben hiç görmedim yoksa msj kutummu doldu boşaltıyımda at sen yeniden
acele ette daha kuran okuyacam
ayyaslan yatmam ben aynı evde
oruç tutuyo kız korkma saldırmaz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?