- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.801
canım merak etme bişeyi yoktur inşallah.
ve de buraya yazmasamda senin için çok dua ediyorum .
benim gibi daha bir çok kişi vardır inan buna....
Arkadaslar ya bişi sorucam, iki gündür bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyo yada ben hisstmiyorum, daha önce tekmeleri dönmeleri bariz hissederdim ama dün de bu günde nerdeyse hiç tepki yok.... bu durum normal mi, bişeyi yoktur demi korkuyorum
insallah canim ALLAH RAZI OLSUNN.Canım ya inşallah hersey gönlüne göre olur , sağlıklı sıhhatli bişekilde kavusursun...
canim icini ferah tut insallah hissedersin.tatli seyler ve soguk su ya tepki veriyomus diye duymustum bende..Arkadaslar ya bişi sorucam, iki gündür bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyo yada ben hisstmiyorum, daha önce tekmeleri dönmeleri bariz hissederdim ama dün de bu günde nerdeyse hiç tepki yok.... bu durum normal mi, bişeyi yoktur demi korkuyorum
canım
annesini hiç bırakmasınlar inşallah.hayırlı haberler alırsın:)
test günün ne zaman?
canım merak etme bişeyi yoktur inşallah.
ve de buraya yazmasamda senin için çok dua ediyorum .
benim gibi daha bir çok kişi vardır inan buna....
insallah canim ALLAH RAZI OLSUNN.
canim icini ferah tut insallah hissedersin.tatli seyler ve soguk su ya tepki veriyomus diye duymustum bende..
amin insallah canim ya
RABBIM bu sefer yuzume bakar insallah.
test gunum 12 sinde canim
benim eşimdede ileri hareketli sorunu var %0 morfolojı %3 varıkosel amelıyatı oldu 1,5 sene oluyorr ne gibi vitaminler kullanması lazım ve su arginmax linki bumu almak istiyorum ama emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim :)
GNC ArginMax® - GNC - GNC
evet hatırlıyorum seni inşallah bitkisel takviyeler işe yararsahol canım banada yazmıstı sagolsun ama kaybettım ben :) nasılsın canım hatırladınmı benı bu konunun başlarında yazıyordum buraya eşim hiçbişeye yanaşmayınca topikden ayrılmıstım ama ara ara sizi takıp ettim heepmaşallah herkes hamıle kalmıss ne güzel darısı başımıza inş. ben suan beklemedeyim eğer hamıle kalamazsam eşim bitkisel takviyeyi kabul etti test vercek ve başlıycaz ben şimdiden araştırmaya geçtim :)
evet hatırlıyorum seni inşallah bitkisel takviyeler işe yarar
evet bu topikte hemen hemen eskilerin hepsi hamile maşallah
eskilerden ben dahi olmak üzere bir kaç kişi kaldık inşallah en yakın zamanda bizde hamile listesine gireriz
evet hatırlıyorum seni inşallah bitkisel takviyeler işe yarar
evet bu topikte hemen hemen eskilerin hepsi hamile maşallah
eskilerden ben dahi olmak üzere bir kaç kişi kaldık inşallah en yakın zamanda bizde hamile listesine gireriz
cnm inşallah hamişsincnm kaç yumurta toplanmıştı senden
hu hu çakır
güzel fatmam oğluşunun adı çok güzel maşallah:)))
adıylan yaşasın kerata:)
ikili tarama ve afp testini yaptık çok şükür sonuçlar iyi,ayın 9 da kontrolum vr kalbine bakacakmış,belki sonraki haftalarda ister detaylı ultrasonu
sana yazarım dediklerini:)
allaha emanet olun:)
yeter sen kimsin kimlerdensin arkadaşımm:44:
hiç konuşmalara katılmıyorsun sanırım. senin derdin ne merak ettim hikayeni yazsana bize...
cuma duaların çok hoşuma gidiyor allah kabul etsin inşallah.
yeter kısaca hikayesini yazmış zaten...ama üstün körü geçmiş...bence yeter,güçlü kuvvetli bir kadınnn:)yeter sen kimsin kimlerdensin arkadaşımm:44:
hiç konuşmalara katılmıyorsun sanırım. senin derdin ne merak ettim hikayeni yazsana bize...
cuma duaların çok hoşuma gidiyor allah kabul etsin inşallah.
akşam yemeğinden yarım saat sonra sol yanına yat .mutlaka hissedersin...Arkadaslar ya bişi sorucam, iki gündür bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyo yada ben hisstmiyorum, daha önce tekmeleri dönmeleri bariz hissederdim ama dün de bu günde nerdeyse hiç tepki yok.... bu durum normal mi, bişeyi yoktur demi korkuyorum
Canım tebrik ederim bir kez daha, Rabbim kuzunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel 2.kızın geliyormuş Maşallah. Oğlum belki 2.yi daha çok beğenir onu alırız artık, Hbb'yi pamuklara bırakırız:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?