Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım merak etme bişeyi yoktur inşallah.
ve de buraya yazmasamda senin için çok dua ediyorum .
benim gibi daha bir çok kişi vardır inan buna....

Allah razı olsun canım ya, yaşadıklarımdan sonra herseyden korkuyorum, ya yine bişey olduysa korkusunu yenemiyorum (
Sende diğer arkadaslarda çok çok sağolun, dilin kemiği yok deyip herkes abuk subuk konusurken sizler destek oldunuz, rabbim bu mübarek günlerde hepimizin gönlüne göre verir inşallah

canım inşallah kötü birşey yoktur, ben hamileykende oluyodu böyle hatta doktora gittiğim bile olmuştu, tatlı birşeyler ye uzan sakin bir yerde dinle bebeğini bazen biz hissedemiyoruz,gürültüden patırtıdan,bazen karnıma hafif hafif basınç yapıyodum keyfi bozulsunda hareket etsin diye, Rabbim yavrunu sağlıkla sana bağışlasın,hayırlı haberlerini almak için tüm herkes gibi ben de çok dua ediyorum,Rabbim yaşadığın bu zor günleri hayırla sevinçle tamamlasın inşallah..

Canım ya inşallah hersey gönlüne göre olur , sağlıklı sıhhatli bişekilde kavusursun...
insallah canim ALLAH RAZI OLSUNN.
canim icini ferah tut insallah hissedersin.tatli seyler ve soguk su ya tepki veriyomus diye duymustum bende..

amin insallah canim ya
RABBIM bu sefer yuzume bakar insallah.
test gunum 12 sinde canim

benim eşimdede ileri hareketli sorunu var %0 morfolojı %3 varıkosel amelıyatı oldu 1,5 sene oluyorr ne gibi vitaminler kullanması lazım ve su arginmax linki bumu almak istiyorum ama emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim :)

GNC ArginMax&reg - GNC - GNC

ecrincim o deyil canım krisin bana verdiği bu

GNC - Men's Arginmax

sahol canım banada yazmıstı sagolsun ama kaybettım ben :) nasılsın canım hatırladınmı benı bu konunun başlarında yazıyordum buraya eşim hiçbişeye yanaşmayınca topikden ayrılmıstım ama ara ara sizi takıp ettim heep maşallah herkes hamıle kalmıss ne güzel darısı başımıza inş. ben suan beklemedeyim eğer hamıle kalamazsam eşim bitkisel takviyeyi kabul etti test vercek ve başlıycaz ben şimdiden araştırmaya geçtim :)

Canım tebrik ederim bir kez daha, Rabbim kuzunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel 2.kızın geliyormuş Maşallah. Oğlum belki 2.yi daha çok beğenir onu alırız artık, Hbb'yi pamuklara bırakırız:)))))))

evet hatırlıyorum seni inşallah bitkisel takviyeler işe yarar
evet bu topikte hemen hemen eskilerin hepsi hamile maşallah
eskilerden ben dahi olmak üzere bir kaç kişi kaldık inşallah en yakın zamanda bizde hamile listesine gireriz

sagol canım amin inş.hepimiz kalırız :)) inş. takviyeye gerek kalmaz haftaya bugun test yapcam inş. güzel sonuç alırım alamazsamda artık takvıyee :)

Maşallah benim bal kızıma :))
İnşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder,sağ salim alırsın bebişi kucağına canım benim..
Çok öpüyorum ikinizide..

yeter sen kimsin kimlerdensin arkadaşımm:44:

hiç konuşmalara katılmıyorsun sanırım. senin derdin ne merak ettim hikayeni yazsana bize...

cuma duaların çok hoşuma gidiyor allah kabul etsin inşallah.

aslında beni burada bir çok arkadaş tanırrr ama yazayım sanada hikayemi ben 36 yaşımdayımm evlilikte 8 yılık eylülde bitireceğiz kısmetse infetiliteyle evliliğimiz ilk aylarında erkek infetilitesiye tanıştıkk önceleri eşim tedavi oldu 2 yıl kadar sonuç alamayıca tüp bebek yaptırdık 5 defa denedik bu denemelerde 2 defa ransfer gerçekleşti embiryo oluşmuyor veya 2. güne geçemiyorduuu bu arada tüp bebekte benim çok iyi sayıda yumoşum olmasına rağmen genelikle boş çıkıyor yumoşlar has histerskopi yapıldı alternatif tıpdan yaralandım ama yaraladım ama olmadı bu arada eşimeşimin beyininde kitle orataya çıktı onun ameliyatı vs onunla uğraşıyorummmm.......konuşmalrı takip edemiyorum malesef sürekli bir koşuşturma içindeyimmmm ama fırsat buldukça girip okumaya gayret ediyorummm

Son düzenleme:
yeter sen kimsin kimlerdensin arkadaşımm:44:

hiç konuşmalara katılmıyorsun sanırım. senin derdin ne merak ettim hikayeni yazsana bize...

cuma duaların çok hoşuma gidiyor allah kabul etsin inşallah.
yeter kısaca hikayesini yazmış zaten...ama üstün körü geçmiş...bence yeter,güçlü kuvvetli bir kadınnn:)
akşam yemeğinden yarım saat sonra sol yanına yat .mutlaka hissedersin...

kızımı olcakmış krisin...maşalllahhhhh yaaa

kızlar şu yumurtalığımdaki kistten dolayı Ankarada alanında uzman bir jinekolog arayışı içindeyim...
varsa bildiğiniz güvendiğiniz bir doktor yazarsanız sevinirim...

ekintos
prof. murat sönmezeri tavsiye etti kaan hoca bana
ben de arastırdım çok memnun yazılar vardı
bir bak istersen...

kızlar herkes umarım iyidir
ovulasyon testinde çift çizgi ikisi koyu iken ertesi gün ilişki oldu, o gün test yaptım çok silikti yani ovulasyon sona ermiş mi demek oluyo r?
inşallah tutmuştur çift çizgiden 24 saat sonra ilişki deniyor diye ertesi gün oldu bakalım hayırlısı

krishazel kızın hayırlı olsun, darısı başımıza olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…