- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.821
Arkadaslar ya bişi sorucam, iki gündür bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyo yada ben hisstmiyorum, daha önce tekmeleri dönmeleri bariz hissederdim ama dün de bu günde nerdeyse hiç tepki yok.... bu durum normal mi, bişeyi yoktur demi korkuyorum
yeter kısaca hikayesini yazmış zaten...ama üstün körü geçmiş...bence yeter,güçlü kuvvetli bir kadınnn:)
akşam yemeğinden yarım saat sonra sol yanına yat .mutlaka hissedersin...
Kızımı olcakmış krisin...maşalllahhhhh yaaa
aruna tedavin nasıl gidiyor canım?
insallah canimmm...canim 15 yumurta toplandi.15 islem gordu.11 tane dollendi.2 tane tranfer yapildi.
maelsef maddi durumdan dolayi dondurma islemi yaptiramdik.
insalalh bu kez kucagima alirimmmm
hu hu çakır
aslında beni burada bir çok arkadaş tanırrr ama yazayım sanada hikayemi ben 36 yaşımdayımm evlilikte 8 yılık eylülde bitireceğiz kısmetse infetiliteyle evliliğimiz ilk aylarında erkek infetilitesiye tanıştıkk önceleri eşim tedavi oldu 2 yıl kadar sonuç alamayıca tüp bebek yaptırdık 5 defa denedik bu denemelerde 2 defa ransfer gerçekleşti embiryo oluşmuyor veya 2. güne geçemiyorduuu bu arada tüp bebekte benim çok iyi sayıda yumoşum olmasına rağmen genelikle boş çıkıyor yumoşlar has histerskopi yapıldı alternatif tıpdan yaralandım ama yaraladım ama olmadı bu arada eşimeşimin beyininde kitle orataya çıktı onun ameliyatı vs onunla uğraşıyorummmm.......konuşmalrı takip edemiyorum malesef sürekli bir koşuşturma içindeyimmmm ama fırsat buldukça girip okumaya gayret ediyorummm
canım geçmiş olsun ,rabbim beterinden korusun,görüp göreceğiniz sadece bu olsun,rabbime emanet baban:))dün gece benim babamda felç geçirmiş. nöbet sonrası eve geldim. dualarımı okuyup tam yatıcaktım öğrendim tekrar. hastaneye gittim direk. allaha şükür bayağ bir açılmış ama beyninde pıhtı olduğu için servise aldılar...
daha çokk genç.....
cnm benim dün ilk kontrol vardı yumurta sayımı söylemedi takılma dedi 6 7 tane yeter dedi ben biraz endişelendim sonra zaten pkolu olmadığım için bu normal olduğunu öğrendim biraz rahatladım iğne sayım ikiye çıktı pazartesi kontrolüm var bu meşaketli yolda rabbim hepimizi mutlu eder inşallah
ekintos
prof. murat sönmezeri tavsiye etti kaan hoca bana
ben de arastırdım çok memnun yazılar vardı
bir bak istersen...
kızlar herkes umarım iyidir
ovulasyon testinde çift çizgi ikisi koyu iken ertesi gün ilişki oldu, o gün test yaptım çok silikti yani ovulasyon sona ermiş mi demek oluyo r?
inşallah tutmuştur çift çizgiden 24 saat sonra ilişki deniyor diye ertesi gün oldu bakalım hayırlısı
krishazel kızın hayırlı olsun, darısı başımıza olsun
dün gece benim babamda felç geçirmiş. nöbet sonrası eve geldim. dualarımı okuyup tam yatıcaktım öğrendim tekrar. hastaneye gittim direk. allaha şükür bayağ bir açılmış ama beyninde pıhtı olduğu için servise aldılar...
daha çokk genç.....
cnm benim dün ilk kontrol vardı yumurta sayımı söylemedi takılma dedi 6 7 tane yeter dedi ben biraz endişelendim sonra zaten pkolu olmadığım için bu normal olduğunu öğrendim biraz rahatladım iğne sayım ikiye çıktı pazartesi kontrolüm var bu meşaketli yolda rabbim hepimizi mutlu eder inşallah
dün gece benim babamda felç geçirmiş. nöbet sonrası eve geldim. dualarımı okuyup tam yatıcaktım öğrendim tekrar. hastaneye gittim direk. allaha şükür bayağ bir açılmış ama beyninde pıhtı olduğu için servise aldılar...
daha çokk genç.....
aruna tedavidesin demek,hadi hayırlısı olsun canım benim.bakalım MEVLAM neyleyecek
funda58 vardı naptı onlar o topiği hiç görmüyorum...
daha çokk genç.....
aruna nerdesin tedavi için???????
allah yardımcın olsun yeter...
yasadıklarının su kadarcık yazı kadar olmadıgını az cok kestırebılıyorum. burdakı herkes gıbı senınde güclü oldugun aşikar...
eşine allah şifa versin inş.
canım nasılsın tüp bebek tedavisine başlamışsın hayırlı olsun inşallah
çifter çifter gelsin bebişlerin hangi merkezde yaptırıyorsun arunacım ve hani ilaçları kolllanıyorsun bide kısamı uzun protokolmü
kızlar merhaba:)))
dombili doğurdumu acaba ses seda yok???????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?