Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlişim bebeklerin günü gününe tutmuyor hareketleri,eğer sen gün içinde iş güçten dolayı yorulduysan bebekte yorgun düşer bir gün oynamaz,ama genede dikkatli olmakta fayda var
ben bebeğimin hareketlerini hissetmediğim zaman halıya yani sert bir zemine başıma azyüksek bir yastık koyarak yatrım,sırt üstü,kollarımı başıma koyarım vücüdum gerilir iyice
tabii hanım hemen rahatsız olur ve tık tık yapar,pozisyonunu değiştir anne diye,özellikle birşeyler yiyip yaparsan daha hızlı sonuç alırsın:)
hiç korkma kaç kişinin duası var üstünde yawrunun,allaha emanet o,Rabbim korusun onu:))

canım çok teşekür ederimmmmm sizler kadar güçlüyümmmm kuvetliyimmmm ancakk Beni böyle gören güzel yürekleriniz siziznnnn

aruna tedavin nasıl gidiyor canım?

cnm benim dün ilk kontrol vardı yumurta sayımı söylemedi takılma dedi 6 7 tane yeter dedi ben biraz endişelendim sonra zaten pkolu olmadığım için bu normal olduğunu öğrendim biraz rahatladım iğne sayım ikiye çıktı pazartesi kontrolüm var bu meşaketli yolda rabbim hepimizi mutlu eder inşallah

insallah canimmm...canim 15 yumurta toplandi.15 islem gordu.11 tane dollendi.2 tane tranfer yapildi.
maelsef maddi durumdan dolayi dondurma islemi yaptiramdik.
insalalh bu kez kucagima alirimmmm

inşallah canım benim yumurta sayın çok güzelmiş döllenme sayısıda demek kaliteliler inşallah tutunacaklar dualarımdasın cnm

allah yardımcın olsun yeter...
yasadıklarının su kadarcık yazı kadar olmadıgını az cok kestırebılıyorum. burdakı herkes gıbı senınde güclü oldugun aşikar...
eşine allah şifa versin inş.

dün gece benim babamda felç geçirmiş. nöbet sonrası eve geldim. dualarımı okuyup tam yatıcaktım öğrendim tekrar. hastaneye gittim direk. allaha şükür bayağ bir açılmış ama beyninde pıhtı olduğu için servise aldılar...
daha çokk genç.....

canım geçmiş olsun ,rabbim beterinden korusun,görüp göreceğiniz sadece bu olsun,rabbime emanet baban:))

maşallah kuzu,desene bu ay topikte hamile cümbüşü olacakk:)))

teşekkürler skylıne,bir göz atıyım bakıyım....

çook geçmiş olsun canım.
Allah acil şifalar versin..

aruna tedavidesin demek,hadi hayırlısı olsun canım benim.bakalım MEVLAM neyleyecek

funda58 vardı naptı onlar o topiği hiç görmüyorum...

canım benim çok geçmiş olsun,şifasını versin Rabbim...

aruna tedavidesin demek,hadi hayırlısı olsun canım benim.bakalım MEVLAM neyleyecek

funda58 vardı naptı onlar o topiği hiç görmüyorum...

fundamla benim tel bir ara sorunluydu görüşemedik tüp denemesinden sonra biraz ara verdiler topiğimiz pek aktif değil fundam olmayınca melisim olmayınca bende girmedim masalımda tedaviye başlayacak cnm benim için dua et

cnm benim çok geçmiş olsun pıhtılaşma rahatsızlığını yakınen bir yıldır bildiğim için atlatacak sonra beslenme programı ile coumadinle toparlanacak Allahın izniyle

TEŞEKÜR EDERİM CANIMMMM babana şifalar diliyorummmmm inşş en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur

inşallah çakırım umuttayım adetin ikinci gününde başladım kısa herhalde prugenom 300 doğru mu yazdımbugün çatlamayı önleyici iğneyede başlıyorum 6.günümdeyim bugün çok ağrım varhadi hayırlısı sen neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…