- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.861
bugün varikosel ameliyatı olduk. su an hastanedeyiz doktor cıkartayım dedi ama icim rahat etmedi kalalım biz dedik :) yatıyor henüz ayağa kalkmadı. şimdiye kadar okadar okudum yazdıklarınızı ama aklımda hic bisiy kalmamıs a simdi ne yapacağız diye düsünüp kaldım :)
- pansuman yapmayı öğrencem galiba pansumanı için
- ağır kaldırma dedim
- en az 10 gün birlikte olmak yok dedim regl falan olcam 20 günü bulacak heralde
- ilave ilac yada vitamın alacakmı doktora soracağım
bakalım doktorun tekrar gelmesini bekliyorum ilk geldiğinde heyecandan ameliyat nasıldı falan bisiy soramadık. özel odada paşa paşa yatıyoruz ikimizde toplam maliyet 600 tl falan tuttu merak eden varsa özel bir hastanede prof yaptı ameliyatımızı.
tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. duamı okumaya basladım bu arada 1100 tane oldu insallah ramazanda bitirmek nasip olur.
Allah razı olsun güzel arkdaşım çizelgene maşallah hamişlik nsl gidiyor
canımın içi allah razı olsun ,inşallah senın hayır haberlerini buradan okuyup mutlu olcağız,bir kaç gün kaldı:))
insallah yagmurum bende cok heyecanliyim insallah mutlu haberler vermek banada nasip olur:)))inşallah tatlım az kaldı, yawrunun sağlıklı olduğu haberlerini alıp şöyle derin bir ohh çekeceksin,kalben inanıyorum buna:))
ellerinden öper teyzesi,kardeş bekliyor haberi olsun diyor,hatta iki tane:))
delüüü ceylan(
doğurmadıysan eğer topiğe erkenden gir haber ver,yüreğimiz azımızda senden gelecek haberleri bekliyoruz
kız sen bu gidişle çocuğu 1 yaşında doğuracaksın,bezden kesilmiş,dişi çıkmış,yürür halde:))))))
gokcenim insalalh canim ya.bende hep iyi seyler dusunuyorum.5n1k canım acil şifalar diliyorum baban için
inşalalh biran evvel eski sağlıığna kavuşur rabbim korktuğnuzla karşılaştırmasın..
gamzelim inşallah bebiş tutunuyordur sıkı sıkı sarılıyordur annesine ondandır o sırt ağrısı
aklına iyi şeyler getir canım benim az günümünz kaldı inşallah halaya..
embriyoların çok güzel maaşaşlh hiç bırakmayacaklar seni allahın izniyle..
yağmurum herşeyin iyi olmasına çok sevindim maaşalalh.
yasemin ara ara öyle oluyormuş arkadaşalr da söylemiş zaten
stres yapma inşallah rabbime emanet..
arunacım 6-7 tane gayet iyi biir tane olsun bizim olsun yeterki kaliteli olsun da sıkı sıkı sarılsın anneciine
inşallah transfere de az kaldı güzel haberlerini bekliyorum canım..
bu arada senin için bir fetih suresi okudum rabbim kabul etsin inşallah..
ekintoss nasılsın canım doktor arayışındaymışsın ben pek bilmem ama
umarım biran evvel gönlüne göre bir doktor bulur ve kistinden kurtulursun..
sende hayilrisi ile evine kavusursun ins canim benim.
ALLAH yardimciniz olsun.seni ve bebisini korusun INSALLAH
bugün varikosel ameliyatı olduk. su an hastanedeyiz doktor cıkartayım dedi ama icim rahat etmedi kalalım biz dedik :) yatıyor henüz ayağa kalkmadı. şimdiye kadar okadar okudum yazdıklarınızı ama aklımda hic bisiy kalmamıs a simdi ne yapacağız diye düsünüp kaldım :)
- pansuman yapmayı öğrencem galiba pansumanı için
- ağır kaldırma dedim
- en az 10 gün birlikte olmak yok dedim regl falan olcam 20 günü bulacak heralde
- ilave ilac yada vitamın alacakmı doktora soracağım
bakalım doktorun tekrar gelmesini bekliyorum ilk geldiğinde heyecandan ameliyat nasıldı falan bisiy soramadık. özel odada paşa paşa yatıyoruz ikimizde toplam maliyet 600 tl falan tuttu merak eden varsa özel bir hastanede prof yaptı ameliyatımızı.
tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. duamı okumaya basladım bu arada 1100 tane oldu insallah ramazanda bitirmek nasip olur.
canim cok gecmis olsun
ALLAH sifa versin,ameliyat hemen faydasini gosterirde bebiniz gelir insallahh
canım geçmiş olsun ,rabbim beterinden korusun,görüp göreceğiniz sadece bu olsun,rabbime emanet baban:))
maşallah kuzu,desene bu ay topikte hamile cümbüşü olacakk:)))
çook geçmiş olsun canım.
Allah acil şifalar versin..
canım benim çok geçmiş olsun,şifasını versin Rabbim...
cnm benim çok geçmiş olsun pıhtılaşma rahatsızlığını yakınen bir yıldır bildiğim için atlatacak sonra beslenme programı ile coumadinle toparlanacak Allahın izniyle
TEŞEKÜR EDERİM CANIMMMM babana şifalar diliyorummmmm inşş en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur
ALLAH razı olsun canım benım.sende benım dualarımdasın.
cok gecmıs olsun canım ALLAH acıl sıfa versın..
akşam yemeğinden yarım saat sonra sol yanına yat .mutlaka hissedersin...
Sağol canım ya, sürekli acaba baska bişeymi oldu diye düşünmekten bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum
yağmurum ya aslında önceki gün kendimi hiç yormadım ama tepki yoktu, dün biraz fazla yoruldum yine hareket etmiyodu şükür bugün ilk defa tepki verdi...bilmiyorum ya önümüzdeki iki ayda geçseydi artık su korkulardan kurtulmak istiyorum olana razı oluyosun ama ya baska birşey olduysa korkusu tüketiyo. Dualarınızı eksik etmiyosunuz Allah razı olsun canım ya
5N1K canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, inşallah tez zamanda iyileşir. Senin için fetih suresi okumustum ama face de yazıp haber veremedim,
çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifa versin inşallah.
dogurmadımkiiii
canım tedavin hayırlı olsun fındıgınla heyecanla sonucunu bekleyecez inşallah
kız ramazanıda yarıladık hala gelen giden yok
Canim Rabbim babana safi İsmiyle sifa nasib etsin insallah bir an once toparlar kendini
51 babana rabbım sıfa versın ınsallah kardesım
canım geçmiş olsun Rabbim acil şifaler versin inşallah babacığına...
hadi inşallah bebiş tutunuyordur da ondan oluyordur bu ağrılar..
ARUNA da tüpe başlamışsın hayırlısı olsun bol yumoşlu ve bebişli olsun inşallah..
CEYOOO daha doğurmamış...
yasemin bebğin hareket etmiş gözün aydın..
bişeycik olmaz annesi merak etme..
selam kızlar, herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz, ela çok huzursuz nedense hep ağlıyor ve hep kucak istiyor, bende yorgun düşüyorum, birde dilindeki beyazlık geçmedi ona ccanım sıkılıyor, ne yapayım sizin bir öneriniz varmı? karbonatla falan sildim ama fayda etmedi, dangalak doktorda bişi vermedi..ya kızlar doktor konusunda çok çaresizim, bingölde özel bir doktor olmazmı ya, yoközel hastaneninkine gidiyom onunda ağzından lafı zorla alıyorum..ne yapacağımı şaşırdım ya
5N1K canımmm çok ama çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda acil şifa verir inşAllah..her zaman dularımdasın..
kızlar artık geçmişe falan bakamıyorum, herkes iyidir inşAllah..hamişlerimiz, tedavide olan arkadaşlarım, bekleyen arkadaşlarım, Rabbim tez zamanda gönlünüzdekini versin, dualarım sizinle inşAllah..
canlarım çok teşekkür ederim..hepinizden allah razı olsun.. yarın konsültasyonda bakalım ne diyecekler...şimdi yüksek doz sulandırıcı veriyorlar.
hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..sizlde benim dualarımdasınız...
ceylan sen 10unda mı doğurucam demiştin??
senin yavru bu dünyaya benimkiler göbüşüme gelicekler demekkk cuma cuma
burda 10 unda gözüküyo ama ben temmuz sonu bekliyodum aslında canım ama hala tık yok malesef
inşallah seninkiler 9 ay hep göbüşünde olurlar canım benimkide bi ömür yanımda artık sabırsızlandım iyice
canım çok şükür yolunda herşey
bulantılarmzda iyice azaldı yok gibi çok şükür
sağ salim evimizede varırsak deme keyfime..
salı günü evimde olacağım inşalalh
babamıza kavuşaağız..:)))
işte bir haftamız karşık kaç haftalığız tam bilmiyoruz:)))
o da üzene girer netleşir inşalalh..
bu ara rahim ağzı yetmezliği ile igili araştırmalar yapıyorum şimdilik aklım hep onda
nasıl olacak nasıl gidecek korkuyla ve endişeyle bekliyorum
rabbbim iyi şeylerle karşılaştırsın inşallah umduğum gibi olmasın diye dua ediyorum.. hayırlısı..
dualarınızı eksik etemyin....
senin ağrıların nasıl devam ediyor mu daha..
bugün pek gelen giden yok((((
evet yağmurum çok tenha ya ..
Ceylandan haberiniz varmı acaba doğum mu yaptı merak ettim
Evet yağmurum çok tenha ya ..
Ceylandan haberiniz varmı acaba doğum mu yaptı merak ettim
artık merak hevesımde kalmadı berra bebege karsı kalsın ıcerde
CEYLAN SENIN BERRANIN HAFTASINA GORE BAK NE YAZIOR
Hamileliğin bu aşamasında rahim tarafından gelen bir tekme, kucağınızdaki bir kitabı yere düşürebilir
SENINKISI PC YE ATSA CAMI KIRICAK KIVAMA GELDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?