- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.921
Canim benim arkadasım hiç yatmadı sadece dikişten sonraki bir hafta yattı ,o kadar,sonra çalışıyordu zaten ise gitti,38. Haftada da doguma gitti,ama tabi kendine dikkat etti ama yatmadı hiç 20. Haftadan sonra,Rabbim yardımcın olsun,dikİsten sonra bisi olmaz,önlemi alınırsa problem yok ama Konya'da bir arkadasta aynı operasyonu geçirdi ve 16. Haftadan doguma kadar yattı,Dr un ne derse onu uygula canim,Allah'ın izniyle sag sağlım alacaksın yavrunu kucağına insallah,selam arkadaşlaaarr..
herkes iyidir umarım
birkaç gündür giremedim ama topik bayağı sessizmiş
mesela ceylan hala doğurmamış:)))
ben de çok şükür evime geldim bugün..
babamıza kavuştukkk:)))
inşallah perşembede doktor randevum var. buradaki doktor ne diyecek bakalım..
hazelcimmm.. ilgin için çok teşekkür ederim canım.
evet maalesef rahim ağzı yetmezliği teşhisi konulmuştu bir yıl önce
histereskopi geçirmiştim doktorum histereskopide farketmiş
uyarmıştı. rabbime şükürler olsun ki hiç bebek kaybı yaşamadan durumu öğrendim inşallah çaresine de bakacağız
ben malatyadayım burada da güvenebileceğim doktorlar var çok şükür
birkaç tanesine gidip birinde karar kılacağım 12. haftada rahim ağzı ölçülecek 13-14. haftalarda da dikiş atılacakmış
inşallah sonrası da sorunsuz geçer.. peki senin arkadaşın 20. haftadan sonra yatışa geçmiş miydi
benim doktorum yatacaksın dedi de.. hayırlısı olsun inşalahhh.. öyle böyle sağ salim alaım da kucağımıza
gerekirse yatarız da allahım daha beterinden korusun..
merhaba kızlarr:))
dok geldim bebişim iyi çok şükür:))
merhaba kızlarr:))
dok geldim bebişim iyi çok şükür:))
ceylanda berrayı kapar gelır ınsallahhhhhhhhhhh
olmadı canım malesefceylandan ses yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
acaba dogum olucakmı bugun
ceylan tatlım daha dogum olmamıs anladıgım kadarıyla bugunlerde bu cumleyı cok duyuyorsun sanırımAllah yardımcın olsun tatlım
olmadı midye ya 41 e giriyorum yarın ama hala tık yok
bugünlerde sadece bunları duyuyorum zaten
birincisi daha dogurmadınmı ikinciside rüyamda oglun oluyodu
ayyy dogum olana kadar kaynanamında ruyalarını erkek olması süsledi ama olmadıkızımın mınnosunu gorunce ınandı bıze dusun saka degıl kadın ozellıkle baktı altını degıstırırken ınanmak ıcın bız guya ona suprız yapmısız aaaa bak erkektı bız senı kandırdık dıye
selam kızlar ben arada girip okuyordum bu topiği ama uzun zamandır girmemiştim en son girdiğimde ceylan gebelik haberini almıştı gebe kalana kadar yani bu iş:)))))))9şimdi baktım 41 olmuş 41 kere maşallah nurtopu kızın inşallah sağlıkla gelir bu hafta
öpüyorum hepinizi
esra yakalandın
merhaba arkadaşlar
nasılsınız ben ve kızım çok iyiz biliyorsunuz emzirme problemi yaşadım hatta çok ümitsizdim ama çok şükür 20. gün emzirme problemini aştık 20. günden sonra ne sağdım nede mama verdim kızıma çok şükür nazar değmesin emziriyorum ve sütümde yetiyor. Rabbim uzun zaman emzirmeyi nasip etsin.
Bilgem emme problemi yaşıyormuş hiç üzülme panik yapma sen sütünü arttırmaya bak sürekli sağ arada emmeye zorla sütün artınca ve bebeğinde biraz daha toparlanınca emecektir. Bana bu konuda destek olan arkadaşlara teşekkür ederim onların motivesi beni rahatlattı ve asla yılmadım.
Gaz problemi yaşıyoruz nurse hurveys bitkisel şurup kullanıyoruz faydasınıda gördük ama nette zararlı olduğuna dair olumsuz şeyler duydum kullanan yada bilgi sahibi arkadaşlar varmı?
Ceylan sende benim gibi 41. haftaya girmişsin hatta beni bile geçtin :) Bu arada benim bebeğime USG de hep boyu için 2-3 hafta geriden geliyor diyorlardı bende çok takıyordum. Ama maşallah kızıma 51cm doğdu 1 ay oldu bugünkü ölçümde 56 cm olmuş o yüzden sende endişe etme USG tahim sadece.
Maşallah bize erkek infertilite başlıklı topik ama ismini değiştirelim hamile ve taze anneler topiği yapalım. İnşallah en kısa zamandada yeni müjdeler alırız.
Kendinize iyi bakın
cok sevındım tatlım emzırmek Rabbımın kadınlara bı lutfu bence bebekle anne arasındakı ıletısımde cok faydalı tabı nasıp bazen anne cok ıstesede olmayabılıyor Rabbım herkese nasıp etsın bebegını doyurmak gıbısı var mı...azmınle basardın masallahcanım ınsallah uzun sure bol bol emzırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?