Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım geçmiş olsun, fark edilmesi çok iyi
peki normal usg muayenesinde fark edilir mi bu durum ? illaki histeroskopi mi gerekir ?
canım ender rastlanılan bir durum %2 mi ne. yani herkeste olabilecek bişi değil genetik bir durummuş
o yüzden bir iki bebek kaybı yaşadıktan sonra doktorlar rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenip rahim ağzı boyunu ölçüyorlar
öyle ortaya çıkıyor maalesef çoğu kişi bir kaç bebek kaybından sonra bunu öğreniyor her hamilenin rahim ağzı boyu ölçülmüyor
olma olasılığı çok yüksek olmadığı için.
özelliklede 20 hafta itibariyle bebeğin ağırlaşmasıyla bebek ağrısız bir şekilde geliyormuş yani doğum gerçekleşiyor
düşük değil erken doğum oluyor yani..
yani kısaca bu durumu teşhis etmek için birkaç bebek kaybetmek gerekiyor yoksa doktorlar üzerinde durupta
her hamileye ölçüm yapmıyorlar
sadece benim doktorum biraz dikkatliydi histereskopide rahmin ağzının olması gerekenden daha açık olduğunu farketmiş
yoksa kimileri histereskopide de farketmiyor
bu da benim şansım oldu çok şükür.
muesin de ikiz gebelik dolayısıyla rahminde ağzında incelme olmuş doktorunun farketmesiyle hemen dikişie alınmış
yani doktor çok önemli dikkatli ve tecribeli olması gerçekten önemli..
ama tabi içimde hala bir umut inşallah yanlış teşhis konulmuştur diye dua ediyorum:)))

bende hamişlikte demirbaş oldum burda
perşembe bende gidiyorum belkide gelmem dogurur öyle gelirim bu sefer
inşallah seninde kontrolün güzel geçer canım
dualarım seninle

canım sağolasın inşallah..
ceyo varya senin yumurtalar tembeldi ya hani geç döllenme oldu herhalde
o yüzden birhafta falan geç doğurabilirsin bence..
rahat ol inşallah vakti zamanı gelince o kendisi çıkmak isteyecektir..
bende senin gibi olurum bak. normalde sata göre 11. haftamdayım ama doktor kontrolüne göre
9. haftamdayım geç adet olduğum için benmi yumurtalarda tembel olfduğu için
muhtemelen geç çatladı ve geç döllenme oldu o yüzden
sattan daha geride gidiyoz
muhtmel doğum tarihi de birkaç hafta atar bence..
yani rabiim biliyor bebiş en hazır olduğu anda gelecektir inşallah..

canim ALLAH yasatmasin bir dah insallah.

gokcancim bende seni dusunuyordum
cok sukur evine kavusmusun canim.
persembe gunu konrolunda iyi gecer insallah canim.
rahim yetmezligini dert etme herseyin cagresi var cok sukur canim
saglicakla kucaklamak nasip olsun insallah.
benimde gidis tarihim belli oldu
eger pozitif sonucu gorursem keseyi gorup donucem evime.
eger yok hamle degilsme bayram sonrasi donucem canim
hayirlisi bakalim..evimi ve esmi cook ezluyorum.

geç döllendi zaten canım 19, gün çatlatma ignesini oldum 21, gün çatladı yani 1 hafta falan sonra normalde ben sata göre cuma 42. haftaya giriyorum ama döllenmeye göre 41. yani tıckerim döllenmeye göre sata degil
ılahı ceylan hamıle deılmıs :=)
ben ınanırım sımdı buna
göbek o göbek kilo aldım ben

Son düzenleme:

cnm çatlatma iğnesiyle mi olmuştu o zaman gökçenciğim çok haklı dün gece oldum iğnemi yarın toplanacaklar ama hormon takviyesi olmazsa iğneye rağmen geç çatlıyorlar benimde genelde 19 .gün çatlar yumurtalarım 21 mm sonra ama tüpte iğneyle 11.gün çatlatıldı

Selam kızlar , geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah ..
Biz iyiyiz çok şükür bugün 25 günlük olduk .. Az kaldı 40'ı uçurmaya ..
6 gün sonrada evlilik yıldönümümz , bu sene çok güzel ve farklı olucak inşallah ..

Ceylan seni kanlı canlı gördüm gebiştin kızları kandırma ..

Hmaiş arkadaşlarımında gebelikleri ilerliyor ne güzel ..
Bol bol uyuyun kızlar ..
Banada hep derlerdi ki ben hamileliğim boyunca hep uyudum dinlendim , iyide öyle yapmışım yoksa çok pişam olurdum , keşke bol bol dinlenseydim derdim ..

Hepinizi çok öpüyoruz Mert'imle ..

selamlar
maşallah ne kadar çok arkadaş var tedavide olan inşallah bayram yerine döner burası yakında
allah emeklerinizin karşılğını versin kızlar

sağol bitanem çatlatma iğnesi bayağı ağrı yapıyor bugünü bi atlatsam hayırlısıyla sen nsln canım yiğenlerin nsl

İyiyim canım şimdi bu hafta küçük sıpanın ateşi kusması döküntüsü derken geçti gitti. Bide ayağımda tırnak batması vardı oda sıkıntı çıkarınca çektirdim hepsi birleşti fit bir hafta geçirdim dolayısıyla. Yeğenlerim şimdi daha iyiler çok şükür. Umut'umun tedavisinin zor kısımları geride kalmak üzere inşallah.

Bizimde evlilik yıldönümümüz 16 Ağustos:)))) 2 gün önce evlenmişsiniz bizden ama sene olarak siz öndeyiz:))))

Bizde ikinizi kocaman öperiz canımız.

Son düzenleme:
gerçekten miiiii:))))))))))
peki perşembe niye doktora gidiceksin.?
Gezmeye miiii?
cantayıda alıp gıdıcek dogum derse doktor kacacakmıs :))))
selamlar
maşallah ne kadar çok arkadaş var tedavide olan inşallah bayram yerine döner burası yakında
allah emeklerinizin karşılğını versin kızlar

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn merım

Ceylan kaynanımı yedınde karnın o kadar şiş
uzun zamndır kadını ne ıyılıyor nede kotuluyorsun suphelendım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…