Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

keşke babaannesigilde otururken şey etse daha memnun olurum hiç ayrılmam kaynanamın yanından
:))))))
ne ıstıyorsunkı su dondu teyzemden

bal kızın saglıklan gıysın ınsallah yagmurum

cnm benim çook teşekkür ederim bugün kontroldeydim bir tanesi önden gidiyor ama diğer yumoşlarım minnaklar yarın yine kontrolüm perşembe ya da cuma opum var kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var cnm senin tedavinde hayırlı olsun bebişin bekletmeden hayırlısıyla konsun göbüşüne

Gökçen hamileliğin hayırlı olsun,rahim ağzı yetmezliğin mı var canim ,benim arkadasımda bu yüzden ikiz bebeklerini kaybetmişti.tabi eski Dr unun bunu farkedemesi yüzünden,sonraki hamileliğinde özel Gaziosmanpaşa hastanesinde Hüseyin mutluya 12. Haftada serklaj yaptırdı ve çok rahat bı hamilelik geçirdi bebegi suan 1 yasında,yardımcı olmak istedim canim,istanbuldaysan bu konuda iyi bir Dr,riskli gebelikleri de takip ediyor,bende ona gittim,şükür benim problemim olmadı hamileyken,ama Sezeryan olmama rağmen 2. Gunde ayağa kalktım hiç zorlanmadım da,yalnız serklaj 12. Haftayı gecmemeliymis benim bildigim,birde Vajinal muayene ile rahim boyu gercek sonucu veriyor,insallah yavrunu saglikla kucağına alırsın

merhaba kızlar,
bebeğini kucağına alan taze annelerimizi kutluyorum. gün sayan gebelerimize de bol şans diliyorum...

benim tedavi sonucum malesef bu defa da negatif oldu. yani gebelik aşısı da yalanmış. sebepsiz denilen bu illet yüzünden 5 kez tüp denedik ve hiç sonuç alamadık.
artık napcağımı bilmiyorum. ilk sayfalardaki boncuk un kürleri uygulayacağız bir süre daha. olmadı sanırım bırakıcam bu sevdanın peşini...

günaydın kızlar...
herkesler iyidir umarım..
ben izindeyim evdeyim mutluyum

yemek tariflerine takılıyordum ki lorkee senin bloğunu gördüm bayıldım bayıldım... foto kaliten süper.. makinen nedir acaba? ben de fotoya meraklıyım ..yemekler de bir o kadar güzel , tebrik ediyorum seni

tedavisi olumsuz sonuçlanan arkadaşlara sabır diliyorum, umarım hepimizin yüzü güler, yavrularımızı kucağımıza alırız en kısa zamanda...

herkese sevgilerr

allah yüzünü güldürsün antisocial. neler hissettiğini anlayabiliyorum. zamanla hafifler için inş.
bu işten elini eteğini çekip pat diye hamile kalan insanlar var. allah gönlündekine kavuşmanı nasip etsin...

duadan başka elden ne gelir....

üzgünüm bırkez daha canın acıdıgı ıcın
cok ama cok umutluydum senden
gebelık asısı ıle yaptırdıgın vede cıf embrıyo konuldugu ıcın helede
ama kımsetınde yokmus
bılemezsınkı belkı bebegın en dogalından gelecektır
bıraz bu konulardan uzak ol
kafanı ve bunyenı dınlendır
rabbım sanada verecektır ınsallahhhhhhh

Canım Allah bir daha yaşatmasın sabırlar versin. Rabbim büyüktür üzülme. çok örnekleri var 4-5 tüpten sonra kendiliğidnen hamile kalan. Rabbim yardımcın olsun. Tez zamanda sanada nasip etsin inşallah

Canım tedaviye başlamışısn. Hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah pozitifi görürsün ve annelik duygusunu sende yaşarsın

Canım tedaviye başlamışsın. Hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah tedavin pozitifle sonuçlanır. Rabbim bebeğini kollarını almayı nasip etsin

mrb kızlar zaman zaman girip takip ediyorum sizi zaman zamanda yazıyorum .banada yardımcı olabilirmisinizzz(ben şubat ayında hamile kaldım malesef nisan ayında kaybettik bebeğimizi.(eşimde sperm azlıgı vardı fsh düşüklüğünden kaynaklı oldugunu söyledi doktorumuz.şimdi o zaman klomen kullanıyordu epey bir aradan sonra tekrardan başladı eşim klomen kullanmaya şimdi klomenin yanında ek olarak ne yapabilirim bu fsh ı yükseltmek için bakıyorumda hep yüksek olanı düşürmek için bişeler yapılıyo düşük olanı yükseltmek için pek bişe yok gibi:??

antıkdenız esının sperm sayısı hatırladıgıma gore 1 mlyon altındaydı
klomen zaten fsh ı dengelemk ıcın kullanılır
yanında vıtamın ıcın derım
caksır suyuda ıyı gelıor dıye okumustum

selam arkadaşlaaarr..
herkes iyidir umarım
birkaç gündür giremedim ama topik bayağı sessizmiş
mesela ceylan hala doğurmamış:)))
ben de çok şükür evime geldim bugün..
babamıza kavuştukkk:)))
inşallah perşembede doktor randevum var. buradaki doktor ne diyecek bakalım..

hazelcimmm.. ilgin için çok teşekkür ederim canım.
evet maalesef rahim ağzı yetmezliği teşhisi konulmuştu bir yıl önce
histereskopi geçirmiştim doktorum histereskopide farketmiş
uyarmıştı. rabbime şükürler olsun ki hiç bebek kaybı yaşamadan durumu öğrendim inşallah çaresine de bakacağız
ben malatyadayım burada da güvenebileceğim doktorlar var çok şükür
birkaç tanesine gidip birinde karar kılacağım 12. haftada rahim ağzı ölçülecek 13-14. haftalarda da dikiş atılacakmış
inşallah sonrası da sorunsuz geçer.. peki senin arkadaşın 20. haftadan sonra yatışa geçmiş miydi
benim doktorum yatacaksın dedi de.. hayırlısı olsun inşalahhh.. öyle böyle sağ salim alaım da kucağımıza
gerekirse yatarız da allahım daha beterinden korusun..

bende hamişlikte demirbaş oldum burda
perşembe bende gidiyorum belkide gelmem dogurur öyle gelirim bu sefer
inşallah seninde kontrolün güzel geçer canım
dualarım seninle

canım geçmiş olsun, fark edilmesi çok iyi
peki normal usg muayenesinde fark edilir mi bu durum ? illaki histeroskopi mi gerekir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…