- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.721
cnm benim biz klomeni kullanmaya başlamadan sayımız 19 milyondu.sonra bi ara 4.2 ve 8 milyon çıktı.yani 3.ayın sonunda 20 milyondu sayımız 6.ayın sonundada 8 milyon çıktı.sence klomenden mi kaynaklanmıştır??inşallah cnm şimdi tekrar yükselirde bebişimiz geliverir...cnm biz şimdi evicap omega 3 kavun çekirdeği yağı ve ginseng mone tablet kullanıyoruz sence vermem gereken başka bişey varmı ?proxeed yada arginmax men mi versem??
canım klomenin fazla kullanılması da sıkıntı muhakkak doktor kontrolünde olmalı her ay fsh hormonu ölçülmeli çünkü klomen fshı yükseltüyor eğer gereğinden fazla yükselirse o da sıkıntı oluyor. demekki ilk aylar sizinde düşürmüş ama sonra bir nebzede olsa yükseltmiş ama 6. aylarda tekrar düşüş olmuş bunun sebebi farklı şeyler de olabilir stres o anki bir enfeksiyon.. herşeyin birlikte değerlendirilmesi gerek. ama benim bildiğim genel olay şu.. klomen ilk ay düşürüyor değerleri ama birkaç ay sonra yükseltiyor çünkü spermi üreten fsh hormonu yükselince dğerlerde yükseliyor. ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir o yüzden muhakkak doktor kontrolünde olması lazım. ama ben bu düşüşte kesinlikle proxedin etken olduğunu düşünmüyorum herkesin çok çok faydasını gördüğü bir vitamin o. verdiklerin gayt güzel. ama bence proxed yada arginmax bütçene hangisi uygunsa onu da eklemelisin diye düşünüyorum bir de keçi boynuzu türevlerinden birini mutlaka. ya pekmezi ya kürü ya da tozu muhakkak biirini daha ekle canım. ginseng falan zaten arginmax da ve proxed de içeriğinde var diye biliyorum içeriklerini bir incele istersen hani hepsi fazla gelirse birini elemek açısından diye düşündüm. ama hep söylüyorum yine söyleyecem inşallah gerek kalmaz olmadan gelir bebişiniz ama önce muhakkak ameliyat.. iki ay sonra ameliyat olacaksınız ama bu iki ayda bunlara bir sürü masraf olacak keşke hemen ameliyatı olup bir ay sonra takviyelere başlasanız daha faydalı olur diye düşünüyorum...
bir yıldır evliyiz. hiç korunmadık ha bu ay hamileyim ha gelecek ay derken hiç hamile kalamadım. içimize bir kuşku düştü. test yaptırdık, yaptırmaz olaydık. eşimin yerinde hareketlileri %13 çıktı geri kalan her şey koca bir 0... ilk duyduğumda çok ağladım. bir de eşime durumunu söylemek bana düştü o daha zordu... şimdi birkaç gündür proxeed kullanıyoruz. hayırlısı inşallah... bebek soran eşe dosta henüz düşünmüyoruz, ben çocuk bakamam, kariyer planlarım var diye bir sürü yalan söylüyorum ama ne kadar sürdürürüm bilemiyorum ki... kimseyle konuşamayınca aranıza geldim...haa eşimin sonuçlarını gösterdiğim ilk doktor tüp bebekle bile çocuğunuz olmaz dedi... o vakitten sonra kulaklarım kapandı, gözlerime bir ağırlık çöktü ellime aldım sonuçları ağlaya ağlaya yürümeye başladım ne kadar yürüdüm hatırlamıyorum...
bir yıldır evliyiz. hiç korunmadık ha bu ay hamileyim ha gelecek ay derken hiç hamile kalamadım. içimize bir kuşku düştü. test yaptırdık, yaptırmaz olaydık. eşimin yerinde hareketlileri %13 çıktı geri kalan her şey koca bir 0... ilk duyduğumda çok ağladım. bir de eşime durumunu söylemek bana düştü o daha zordu... şimdi birkaç gündür proxeed kullanıyoruz. hayırlısı inşallah... bebek soran eşe dosta henüz düşünmüyoruz, ben çocuk bakamam, kariyer planlarım var diye bir sürü yalan söylüyorum ama ne kadar sürdürürüm bilemiyorum ki... kimseyle konuşamayınca aranıza geldim...haa eşimin sonuçlarını gösterdiğim ilk doktor tüp bebekle bile çocuğunuz olmaz dedi... o vakitten sonra kulaklarım kapandı, gözlerime bir ağırlık çöktü ellime aldım sonuçları ağlaya ağlaya yürümeye başladım ne kadar yürüdüm hatırlamıyorum...
geçmiş olsun canım:)
inşalllah istediğin bebeğe en kısa zamanda kavuşursun:))
sana o şekil konuşan dok çok acımasızmış,yok yok cahilmiş(
neden olmasınki cocuğun Allah büyük umudunu hiç kaybetme,burada kimlerin çocukları oldu:))
çok teşekkür ederim gökçen44 konuşabileceğim birinin olması çok güzel...
Doktorlarin evlatlik al dedigi benim:) ilk kizim 17 aylik suan 2. ye hamileyim:)
Sonuna kadar mucadele edeceksin olmaz diyen doktordan da uzak duracaksin
varikosel varsa ameliyat sart ameliyat olmayan bosa vakit kaybeder
iyi haberlerini duymak uzere .....
arkadaslar merhaba
bu topıgın eskilerinden ben, eylul baslarında sıze tup bebek tedavisine basladıgımı yazmıstım. tedavim bıttı ve ben testımı yaptırdım malesef sonucum negatıf oldu. bu topıkte ogrendıklerımle her asamayı yaptık. once varıkosel amelıyatı, sonra kaan aydosa gıttık.verdıgı tedavıyı bır yıl boyunca uyguladık. bir asılama yaptırdık sonuc negatif. en son tup bebek denedık sonuc yıne negatıf. sperm dna hasarı %98 di. tedavi ile duzelmistir dıye tup yaptırdık ama oda olmadı. sperm sayımızda 27 milyonda 10 milyona kadar geriledi. 4 yıl boyunca esım de bende yapılacak her seyı yaptırdık. en son kromozom testı de yaptıracagız. hakkımızda hepımızın hayırlısı. bu topıkte tup yaptırarak hamıle kalan bilgem, yagmurum ve mues.sizleri artık bu topıkte pek goremıyorum.sizlerden ne haber?
cnm benim eşim istemiyor şu an ameliyatı maalesef(bekliycez artık kısmet inşallah geliverir bebeğimiz...ben arginmax men vereyim diyorum.evicap kavun çekirdeği yağı omega 3 ve keçi boynuzu kürü yeterli olur sanırım...ilgin için çok çok teşekkür ederim cnm.saol iyiki varsın...:))
arkadaslar merhaba
bu topıgın eskilerinden ben, eylul baslarında sıze tup bebek tedavisine basladıgımı yazmıstım. tedavim bıttı ve ben testımı yaptırdım malesef sonucum negatıf oldu. bu topıkte ogrendıklerımle her asamayı yaptık. once varıkosel amelıyatı, sonra kaan aydosa gıttık.verdıgı tedavıyı bır yıl boyunca uyguladık. bir asılama yaptırdık sonuc negatif. en son tup bebek denedık sonuc yıne negatıf. sperm dna hasarı %98 di. tedavi ile duzelmistir dıye tup yaptırdık ama oda olmadı. sperm sayımızda 27 milyonda 10 milyona kadar geriledi. 4 yıl boyunca esım de bende yapılacak her seyı yaptırdık. en son kromozom testı de yaptıracagız. hakkımızda hepımızın hayırlısı. bu topıkte tup yaptırarak hamıle kalan bilgem, yagmurum ve mues.sizleri artık bu topıkte pek goremıyorum.sizlerden ne haber?
akmelekcim eşin neden istemiyor acaba?
uyuyup uyanacak, işlem bitecek..üstelik şöyle düşün, verdiğin onca şeyin o orada iken belki faydası olmayacak boşa zaman ve para kaybı...varikosel dna hasarını bozan en önemli hastalık, kaan hoca hep bunu söylüyor...bizim şansa bırakacak lüksümüz yok ki, hastalık belli tedavisi var çok şükür.
üstelik varikosel sadece çocuk olayına etki etmiyor ki, o orada duran ve tedavi edilmesi gereken bir hastalık. orada toplanmış solucan gibi damarlar var, bu ileride fonksiyonlarını da etkiler, haydi çocuk oldu diyelim bu sefer nasılsa oldu diye ameliyat olmaz ki eşin.. bence buradan bastır. bu adamları anlayamıyorum ya biz nerdeyse her ay doktor muayenesi oluyoruz, aşılamaydı yok tütü her cefayı biz çekiyoruz..bir kere jinekolojik muaeyene olsunlar bakalım kolay mı...
sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?