Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allah kısmet ederse bayramı ailelerimizin yanında geçiricez
yarın sabah gidiyoruz
inşallah kazasız belasız gidip geliriz
gitmeden hayalet topiğin bayramını kulamak istedim

mutlu bayramlar diliyorum...

muesim ayın 22 sinde doğum olcak diye yazmıştın
eğer aniden doğurmadıysan yarın büyük gün
Rabbim yardımınız olsun sağ salim gelsin yavrucukların dualarım sizinle

Bizde hem bayram hem dugn telasi oldugu icn dun gece geldik memlekete
Herkesin bayrami simdden kutlu olsu. Buyuk ihtimal ugrayamam bu hafta
Operim hepijizi

canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar

Gözün aydın şeker, maşallah az kaldı sayılır doğuma. Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin İnşallah.

Canım, rastgele topiklere bakarken senin mesajını gördüm. 2010 yılında yazmışsın, sonra bir de en son sayfaya baktım ticker ında gördüm ki bebeğin olmuş, çok sevindin ve yazmadan geçmek istemedim.

Benim de kocamaan oğlum var çok şükür, allah senin bebişini de bağışlasın, herkesin evladını da, isteyen herkese de versin aratmasın inşallah.

Kimin kime be zaman dua edeceği hiç belli olmuyor:))

bu vesileyle bayramınız da kutlu olsun.

Herkese iyi bayramlar...

akmelekk sana da iyi bayramlar canım.. senin avatarındaki üzgün yüz ifadesini görünce çoookk üzülüyoruuummm beenn.. ağlayasımm geliyoooo(43:

sevgili topikkk arkadaşlarımmm hepinize hayırlı bayramlar diliyorum çookkkk güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle..
biz memelkete gidemedik buralarda kaldık bir başımıza eşim çalışıyor.. dışarıda yağmurr.. tüm arkadaşalrım memleketlerinde.. yalnız bir bayram..
ama yine de çokk şükürrr diyorum..
fırsat elinizdeyken ailelerinizle güzel bir bayram geçirin inşalalh.. hepinizi çoookk öpüyorummm..

Iyi bayramlar dunyanin en fedakar anne ve anne adaylari. Anne olmus arkadaslarima saglikli huzurlu bir bayram diliyorym. benim gibi hala umutla melegini bekleyenlere bebeksiz son bayram olmasini temenni ediyorum.

cnmmm napim bebek konusunda maalesef hep hüzünlüyüm((bir an önce gelsin istiyorum meleğim...ama senide üzmek istemem hani:)tatlım olsun bu bayram böyle geçsin ailelerin sağlıklı ,eşinde aynı şekilde, bebişin karnında dimi.diğer bayram miniğin kucağında gidersin inşallah.yalnız sayılmazsın bence:)))

muesim ayın 22 sinde doğum olcak diye yazmıştın
eğer aniden doğurmadıysan yarın büyük gün
Rabbim yardımınız olsun sağ salim gelsin yavrucukların dualarım sizinle

Herkese hayırlı bayramlar.
Herkes için çok güzel bir bayram olur inşallah.

Ronya'm 17 sinde doğumum oldu.
Kuzucuklarım hala küvezdeler.
Rabbim beterinden korusun inşallah.
Ciğer gelişimlerini orada tamamlayacaklar inşallah.
Vakit geçmiyor sanki.
İnşallah sağlıkla sihatle hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.....

canım topiğm artık buraya kimse gelmediği için,bende artık çok bakmıyorum...
sayfalarca geçmişi okuyamazdık,o günleri özledim valla.....

canım arkadaşlarım,bayramınızı kutlarım bu arada.....

yeni gelen arkadaşlar sizler lütfen topiğimize sahip çıkın,birbirinize destek olun...
birbirinize verdiğiniz destekle bu işin zorluklarını azaltın....

canım arkadaşalrım hepinizi çok özledimmmm....

bugün tatsız bir haberle güne başladım....
eşim ve babam benden ,ablamdan ve annemden bayram sonrasına kadar gizlemişler....

ne yazık ki,şeker denen hastalık babamın gözlerine ciddi hasar bırakmış...
ara ara lazerle tedavisi yapılıyordu ama,sağ gözü artık %30,sol gözüde %70 görüyormuş
perşembe gününe ankaradan randevu almışlar..

hayat üzüntüsü - sevinci ile akıııııpppppp gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........................

ekintosumm.. öncelikle çokk geçmiş olsun baban için..
dediğin çok doğru hayat öyle böyle akıp geçiyor..
rabbim beterinden saklasın inşalalh umarım tedavi görerek daha düzene girer babanın gözleri..
sende üzülme randevu da almışlar umarım güzel haberlerle dönerler..

canım benim bende çokk özlüyorum okuldan gelip de sayfalarca geçmişi okumaya çalıştığım günleri oku oku bitiremezdim
muhabbetler öyle güzel olurdu ki sanki infertilite topiği değil vur patlasın çal oynasın topiği gibiydi stres atıyordum girdikçe..
çokk özlüyorum bende o günleri facede her ne kadar paylaşımlar daha yoğun olsada her anlamda burannı tadı başkaydı..
bende hergün muhakkak gelip bakıyorum inan ama eskilerden birkaç uğrayan dışında başka kimseler yok..
keşke yeniden canlandırabilsek topiğimizi..

sizlerin azmine hayranım zaten..
ama kendi adıma konuşacak olursam bi boşvermişlik var bende sanki böyle dah mutluyum her şeyi unutunca.. her şeyi bırakınca..

sağol gökçencim.Rabbim bugünümüzden geri koymasınnnn....

topiğimiz bir başkaydı gerçekten...herşeyi konuşurduk.
bugün ben üzülünce hemen topiğime geldim,geçmiş günlerin alışkanlığı.halbuki biliyorum kimse yok
ama buranın duası,iyi dileği bambaşka hala..........

sizlerin azmine hayranım zaten..
ama kendi adıma konuşacak olursam bi boşvermişlik var bende sanki böyle dah mutluyum her şeyi unutunca.. her şeyi bırakınca..

canım benim herşeyi unutmak çözüm olsa keşke...ama uğraşmak gerekiyor...

bu durumu karı koca kabullenmek şart ama dejarş olmak için ağlıycaksın,üzüleceksin,isyan edeceksin yeri gelecek halinizle oturup dalga geçeceksiniz....

neler yapıyorsun,tedavi oldunuz mu anlat bakalım...biryerden başlamak lazım bu işe

bol bol fik fik ,morali yüksek tutma,eşine destek olma onun moralini heppp yüksek tutma....
bu sorunu yatağa hiçççç taşımama vs.vs.vs. neler yapıyorsun anlat bakalımmmmm:))))

Kızlarrr 29 ekim cumhiriyet bayramınız kutlu olsunnnn Atamın ruhu şad olsunnn Ben cuhmuriyet kadını olmaktan dolayı gurur duyuyorumm Son nefesimize kadar bize bıraktığın değerlere sahip çıkacağız

Selam güzel arkadaşlarım. Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.

Ekintosum çok ama çok geçmiş olsun, çok üzücü bir durum, Rabbim babana şifa versin. Evet topiğimiz eski canlılığında maalesef ki değil ama ben yine hergün girip okuyorum 1 mesaj yazılmış olsa bile. Bende çok ama çokkk özlüyorum eski günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…