- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.761
Canlarım hayırlı günler,
Doktordan geldik, sancılarım sıklaştığı ve artık nefes problemi haşadığım için doğum tarihim belirlendi. Kısmetse 22 Ekim Pazartesi günü. :) 35. haftayı tamamlamış oluyoruz bayram tatili 6 gün olunca işi şansa bırakamayız dedi. Garip bir heyecan var içimde. İnşallah doğduklarında hiçbir sağlık problemleri yaşamadan sağlıkla büyürler kuzularım...
Ayy çok heyecanladım mues'im ..
35. hafta çok güzel bir hafta , Mert'te 36.da doğdu şimdi tosuncuk biliyorsun ..
İnşallah hiçbir sıkıntıları olmayacak ..
32. haftada ve 34. haftada ikiz bebeklerini dünyaya getiren 2 arkadaşım var şaun görüşürüz kk 'da tanıştık ..
Bebeklerini görsen nasıl topalak nasıl tatlılar ..
Hiç demezsin bunlar bu haftalarda doğmuş diye ..
Kızlar bu yemek mönüsüne geçtiniz gözüm korktu valla ..
İnşallah bende beceririrm ..
Boncuğum bişey sorucam , mesela ufak bir tencere çorba yaptın diyelim , onu ısıtıp ısıtıp içiriyor musun , yoksa her gün yeniden mi yapıyorsun ?
Hergün yeniden yapmak zordur ablam ısıtıyordu valla .. Ama en fazla 2 gün aynı çorbayı veriyordu gerçi .. Ben yeğenimden hatılıyorum patates çorbasına bayılıyordu ..
Ben ek gıdaya nasıl geçicem bilmiyorum .. Sağlık ocağı yada drlar bilgi verirler mi acaba ?
6. ayda ilk yoğurtla mı başlanıyor mesela .. Meyve sularını önce 1-2 kaşık verip alerjik reaksiyon gösteriyolar mı bakıcak mışız ? E ondan sonra 1 biberon dolusumu vericez vs vs aklıma takılıyor hep bunlar ..
İnternette listeler dolusu var mönüler gerçi ama ölçülü yazan yok pek ..
haklısın benim bu çorba işini düzeltmem lazım ama içmeyince o kadar sıkıntı veriyor ki anlatamam...
herşeyi tattırman süpermiş.cesaret edemiyorum ben.damak tadı tuzluya alışacak diye...hoş pek tuzlu yapmıorum ama...
ama benim oğlan çok memnun olur eminim...gözü hep bizim tabaklarda....
sağolasın lorkecim...
kilo meselesi bir tuhaf işte...oğlana kilo aldıramıyorum,kendime kilo verdiremiyorum:)))
kilo diyince aklıma ceyo geldi..hamile iken zaten çok az almıştı şimdi hiç kalmamıştır heralde:)
sen yine nereleri gezdin kız.............
ekıntosum yazdan kalan 1 haftamız vardı 4 aıle antalyaya gıttık ordada bır arkadasımız var 5 aıle bır arada tatıl yaptık yanı cok guzeldı ...
bende bugun reglın 2. gunu kontrole gıttım ıkı aydır dogumkontrol hapı ıcıyorum ya cıkolata kıstı ıcın ..
cakılı kaldı benım kıst valla gecmemıs hala duruyo onlara kalsa engel degıl baslayalım tedavıye dıyolar ne yapsam bılemedım ..
sadece yasın daha genc amelıyat olduysan bı kac ay daha bekle ole gel dondurulmus transferını yapalım dedıler..
valla 3 aydır bu konulardan ve hastaneden uzak kalmıs ıyı gelmıs ama bugun yıne yuzlestım aynı seylerle kendımı cok kotu hıssettım
eve gelıncede agladım agladım rahatladım sukur
canım arkadaşlarım nasılsınız??????????????
ekıntosum yazdan kalan 1 haftamız vardı 4 aıle antalyaya gıttık ordada bır arkadasımız var 5 aıle bır arada tatıl yaptık yanı cok guzeldı ...
bende bugun reglın 2. gunu kontrole gıttım ıkı aydır dogumkontrol hapı ıcıyorum ya cıkolata kıstı ıcın ..
cakılı kaldı benım kıst valla gecmemıs hala duruyo onlara kalsa engel degıl baslayalım tedavıye dıyolar ne yapsam bılemedım ..
sadece yasın daha genc amelıyat olduysan bı kac ay daha bekle ole gel dondurulmus transferını yapalım dedıler..
valla 3 aydır bu konulardan ve hastaneden uzak kalmıs ıyı gelmıs ama bugun yıne yuzlestım aynı seylerle kendımı cok kotu hıssettım
eve gelıncede agladım agladım rahatladım sukur
lorkeecim
ben de de var çikolata kisti...
3,5 cm..daha önce o varken hamile kaldım kendiliğinden ama bebek gelişmedi...
senin kaç cmdi ve ameliyat oldun mu?
tüp bebekte kistin büyüdü mü acaba bir de?
kafamda sorular....keşke kendiliğndne kaybolsa bu kist..
Anladim canim ben bir macun kullaniyorum 3 ay oldu henuz olumlu bir etkisi olmadibenım de 2- 2.5 tu en son 3 cm demıslerdı ama ultrasondan ultrasona da farkedıyor...
hamıle kalan oluyo cıkolata kıstıyle ama tutunmaya engel olabılıyomus
tutunsa dusuk sebebı olabılıyomus
dusmese bebekte farklı sıkıntılara sebep olabılıyomus
yanı ıyı bısey degıl
ama Rabbım bılır tabıkı ..
kendılıgınden gecmez yazmıs doktorlar hep cıkolata kıstı ıcın ..
bı ıgne tedavısınden bahsettı bana doktor yalancı menopoza sokuyormus 6 ay suren bı tedavı dedı o zaman kesın gecıyo dedı
ama uygulamak ıstersen vs dedı ..
bende hormon almak ıstemıom daha fazla yalancı menopozda sıkıntılı bı surec baslamak ıstemedım ..
dogal bıseyler denıcem bundan sonra olmazsa da nasıb artık
Anladim canim ben bir macun kullaniyorum 3 ay oldu henuz olumlu bir etkisi olmadi
Bu ay sogan kuru yapiyim diyorum
İğneden sonra da oluşabildiğini duymustum ben ama hormon dedigin gibi
Belki de hormonlu gıdalar yüzünden oluşuyordur bu da sonucta bir bozuk kanama
Allahim ins tip bunu da tedavi edecek bir ilac bulur(
Kizlar direk konuya daldim ama benimde su iki aydir sol tarafimda cikolata kisti olusmus iki yildir bebek istiyoruz ama olmuyor
En son 1,5 cm di sag tarafimdada 3cm lik basit kistim var bende tupe basliycam sanirim Allah yardimcimiz olsun
Dusundukce daraliyorum yaaaaa
Allah im yardim et bi mucize istiyorummmm
SKYLİNE,LORKE geçmiş olsun kızlar..
Çikolata kisti bende de vardı bi ara..Hangi tüp bebek tedavisindeydim tam hatırlamıyorum ama doktor kistin bebeğin tutunmasına engel olabileceğini,riske atmamamız gerektiğini söylemişti..
Az bi narkozla uyutup,10 dakika içinde vajinadan girerek şırıngayla çekmişti..Sonradan tekrarlayabilir demişti ama çok şükür bi sıkıntı çıkmadı..
Kist alınmadan önce çok sancılı adet olurdum ben,bi de reglime 1 hafta falan kala kistin olduğu kasıkta çok ağrım olurdu..Sonradan onlarda geçti hep..
Acaba bu şırıngayla çekme işini sadece tüp bebek tedavisindeyken mi uyguluyorlar..Doktorlarınıza bi danışsanız..
SKYLİNE,LORKE geçmiş olsun kızlar..
Çikolata kisti bende de vardı bi ara..Hangi tüp bebek tedavisindeydim tam hatırlamıyorum ama doktor kistin bebeğin tutunmasına engel olabileceğini,riske atmamamız gerektiğini söylemişti..
Az bi narkozla uyutup,10 dakika içinde vajinadan girerek şırıngayla çekmişti..Sonradan tekrarlayabilir demişti ama çok şükür bi sıkıntı çıkmadı..
Kist alınmadan önce çok sancılı adet olurdum ben,bi de reglime 1 hafta falan kala kistin olduğu kasıkta çok ağrım olurdu..Sonradan onlarda geçti hep..
Acaba bu şırıngayla çekme işini sadece tüp bebek tedavisindeyken mi uyguluyorlar..Doktorlarınıza bi danışsanız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?