Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İcini bosaltma vs ben hic sormadim konusmadik ama dedigin gibi belki tup surecindeylen gecicic cozumdur
Normalde ameliyat yapiliyo ama yer yunurtaliga yakin risk var
Bide tekrrlama ihtimalide yuksekmis

Lorkem bi soğan kürünü denese 2-3 ay, Saraçoğlu çok olumlu bahsetmişti bu kürden özellikle çikolata kistlerinde bire bir diye. Sen yine ilaç yerine doğal yolu dene önce.

yine çok efkarlıyım... ben de anne olmak istiyorum... çevremizdeki herkes bi sorun mu var da yapmıyorsunuz diyo... kimseye kocam kısır sayılır diyemıyorum... ben çocuk bakamam yalanını ne kadar sürdürebilirim ki... hem de evde oturan işi olmyan bi bayan olarak...kimsyi kıskanmıyorum ama kocam bu kadar iyiyken neden diyorum nedennnnn?? eşim doktora gitmekten çok utandığı için doktora da gitmiyoruz..sorun ne bilmıyoruz... bilmeden ilaç kullanıyoruz ama işe yarayacağından endişeliyim... yüreğim o kadar dolu kiii...

canım üzülme inşallah bir çaresi bulunur bu hastalığın da,
tüp bebekte yüzümüz güler inş

saol canım benim dün öğrendimki sol tarafımda oluşan bişey yok muş çok şükür
doktor şüphelenip emar çektirmiştim de
bide ultrasonda bakıldı sol tarfım temiz çıktı çok şükür
ama sağda halen 3 cm lik bi basit kistim var
Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

ahh canım yaaaa
Rabbim sabır versin hepimize

canım bunda utanılacak birşey yok eşinle konuş ikna etmeye çalış belki çözüm çok kolaydır, hastalık bu iyilikle ya da kötülükle ilgisi yok kader herkesin bir imtihanı var sizin ki de böyle, inşallah tez vakitte yavrunuza kavuşursunuz ama doktora gidip nedir ne değildir bakmak lazım, bilmeden ilaç kullanmayın

Lorkem bi soğan kürünü denese 2-3 ay, Saraçoğlu çok olumlu bahsetmişti bu kürden özellikle çikolata kistlerinde bire bir diye. Sen yine ilaç yerine doğal yolu dene önce.

deneyecegım ınsallah boncugum ..
daha once basıt kıstım vardı ona sıfa olmustu ..
cıkolata kıstı oldugundan berı soganı duzgun bı sekılde denemedım hıc ...
dkh yan etkılerı vs de oldugu ıcın ıcmek ıstemıyorum bakalım haftaya baslıcam ınsallah sogan kurune ..

bende eşimi çok zor doktora yönlendirdim...çevrende hiç sizin gibi çocuk için çabalayıp eşi doktora giden arkadaşın varmı canım.ben öyle yaptım.arkadaşıma söyledim beni dinlemiyo dedim.eşin bi konuşsa rahatlatsa dedim .saolsun o ikna etmiş.belki öyle oda biraz rahatlar.ayrıca etrafına hesap vermek zorunda değilsin ve bunun utanılacak bir yanı yok.şu sayfaya bi bak.aynı dertten muzdarip kaç insan var.hastaneye gidiyorum çocuk için çabalayan kaynıyo bizler gibi.bizim nesil böyle malesef sağlıksız şeyler yemek stres yorgunluk.ne bekliyoruz ki.inşallah allah bizimle olacak ben inanıyorum.inanmak zorundayız.insallah sende bebişini kucağına alacaksın bizlerde...rabbim büyük.geçen biri anlattı.birinin kocası çocuk yaşta amelyat olmuş.doktorlar ilerde kesinlikle çocuğu olmayacak demiş.8 yıllık evliymiş kime gitse aynı şeyi söylemiş.ve şu an hemde normal yolla karısı hamileymiş.Rabbimin bir ol demesine bakıyor işimiz aslında....

canım allah sabır versin öncelikle,ama nasıl kısır olduğuna karar verdin hiçmi gitmediniz doktora..bak bizim 6 ay olmayınca eşimle birlikde gittik doktora doktor anlattı eşime..ben hiç anlatmadım hiç doktora git vs de demedim direk benim doktorum yönlendirdi bizi.bi senin doktoruna birlikde gidinn belki işe yarar bizde eşimde problem oldugunu bilmiyoduk sayesinde erken zamanda öğrendikk

hiçkimsemız yok ki burda...hem çocugu olmayan böyle bir problemı olan da yok.ben de benım gibi olanların arasına katılmak istedim.ahh allahım bizlere de nasip eder inşallah... sabahları ballı ceviz yapıyordum kahvaltıda... arkadaşlar görmüş ballı ceviz yediğimizi... arkamdan dedıkodulara başlamışlar...yok kocasında problem mı var nıye ballı ceviz yediiriyo..offf offff

bir ay önce ankarada sperm testi yaptırdık.neredeyse tüm değerleri sıfır çıktı. normal spermı hiç yoktu. benım dr. tüp bebekle bile çok zor hiç sanmıyorum dedı.eşimde ondan sonra iyice çöktü. dr a götüremıyorum. ilaç verdi dr bunu bi kullanın dedı onu kullanıyo. sigarayı bıraktıramıyorum. günde iki paket arkadaşım.. böyle işte antikdeniz... ankaraya da sürekli gidemıyoruz

bilgemmm senin mert oglunu yerım ben,buyumus bıle masallah,Rabbim herkese tattırsın bu guzel duyguyu,
ek gıdaya ılk meyve purelerıyle baslıyorsun,yenı bır yıyecek deneyınce 3 gun farklı bısı vermıyorsun kı alerjı yaparsa kolayca neyın yaptıgının farkına var dıye,zaten elma armut alerjı yapmayan seylr,sonra yogurt vermeye baslıyorsun bır hafta ıcınde,onda 3 gun kuralını uygula,oyle oyle repertuar genıslıyor:))) bır ıkı hafta ıcınde bıser ıkı kasıklık corbalara gecıs yapıyorsun,kabak patates havuc ılk baslanılanlar arasında,ılk baslarda bır ıkı tatlı kasıgı ver,yemezse zorlama yerse daha fazla verebılırsın kapasıtesıne gre,bırde ılk zamanlar ogurme reflexlerı cok oluyor,ogurup ogurup kusabılıyorlar,8. aya dogru gcıyor,ılk zamanlar 2-3 kasık yogurdu yada corbayı zar zor yedırıp sonrasında butun yedıgını kusunca senın ıcın yıkım oluyor ama zamanla gcıyor:>)))ben yere yıgılıp kalıyordum abıye kuzu gıbı:))) bırde bu konularda cok guzel bılgıler ve tarıfler alabılcegın gurmebebek dıye bır sıte var,sıddetle tavsıye ederım,sımdıdıen kolay gelsın:))

merhaba canlar:))
dün dok çok şükür herşey yolunda,35. haf ya kadar 2 haf da bir gideceğiz artık
doğum şeklim belli oldu epudural sezaryan,hastanede büyük bir ihtmal nişantaşı hospital kısmetse tabi ,inşallah:))

hadi maşaallah:)
Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin :))

kızlar bu arada eşim bugün doppler çektirdi...
2 tarafta da hafif varikosel varmış yine
dr 3 ay proxeed kullan gel spermiyogram bakalım demiş..

geçer inşallah tatlım bebişini en kısa zamanda kucaklaman dileğiyle:))

Gözün aydın şeker, maşallah az kaldı sayılır doğuma. Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin İnşallah.

selam kızlar nasılsınız bız yorgun ve uykusuzuz kızımın dıslerı mısır gıbı patlıyor masallah hızlı cıktılar ama kuzum cok sarsıldı sureklı salya agrı var bakalım ustune bu hafta grıp olduk aılecek cok sukur agır degıl bakalım ınsallah en kısa surede gecer...

canım sen hiç birine kulak asma onların yaptıkları çok ayıp vede günah..sen güçlü duracaksın karşılarında çekinerek durmayacaksın.nasıl ki kanser yada kalp rahatsızlığı allahtan sa buda allahtan ya nebiçim arkadaşmış onlar.bence o arkadaşlar gerçek dost arkadaş değiller canım bunu söylemek bana düşmez ama inan ben bile içerledim şimdi.sakın onları takma emi...görecekler sen bebeğini alınca hiç merak etme...Allah büyük...

allah razı olsun senden... moral oldun bana her gün dua ediyorum...hepimiz için bizimde yüzümüz güler. eşim istemese de benden ayrılabilirsin dedi... evde moral sıfır... ama buraya gelince savaşmak için enerji topluyorum. iyi geliyorsunuz bana. sağolun.esracım çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…