- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.781
İcini bosaltma vs ben hic sormadim konusmadik ama dedigin gibi belki tup surecindeylen gecicic cozumdur
Normalde ameliyat yapiliyo ama yer yunurtaliga yakin risk var
Bide tekrrlama ihtimalide yuksekmis
canım üzülme inşallah bir çaresi bulunur bu hastalığın da,
tüp bebekte yüzümüz güler inş
yine çok efkarlıyım... ben de anne olmak istiyorum... çevremizdeki herkes bi sorun mu var da yapmıyorsunuz diyo... kimseye kocam kısır sayılır diyemıyorum... ben çocuk bakamam yalanını ne kadar sürdürebilirim ki... hem de evde oturan işi olmyan bi bayan olarak...kimsyi kıskanmıyorum ama kocam bu kadar iyiyken neden diyorum nedennnnn?? eşim doktora gitmekten çok utandığı için doktora da gitmiyoruz..sorun ne bilmıyoruz... bilmeden ilaç kullanıyoruz ama işe yarayacağından endişeliyim... yüreğim o kadar dolu kiii...
yine çok efkarlıyım... ben de anne olmak istiyorum... çevremizdeki herkes bi sorun mu var da yapmıyorsunuz diyo... kimseye kocam kısır sayılır diyemıyorum... ben çocuk bakamam yalanını ne kadar sürdürebilirim ki... hem de evde oturan işi olmyan bi bayan olarak...kimsyi kıskanmıyorum ama kocam bu kadar iyiyken neden diyorum nedennnnn?? eşim doktora gitmekten çok utandığı için doktora da gitmiyoruz..sorun ne bilmıyoruz... bilmeden ilaç kullanıyoruz ama işe yarayacağından endişeliyim... yüreğim o kadar dolu kiii...
Lorkem bi soğan kürünü denese 2-3 ay, Saraçoğlu çok olumlu bahsetmişti bu kürden özellikle çikolata kistlerinde bire bir diye. Sen yine ilaç yerine doğal yolu dene önce.
bende eşimi çok zor doktora yönlendirdim...çevrende hiç sizin gibi çocuk için çabalayıp eşi doktora giden arkadaşın varmı canım.ben öyle yaptım.arkadaşıma söyledim beni dinlemiyo dedim.eşin bi konuşsa rahatlatsa dedim .saolsun o ikna etmiş.belki öyle oda biraz rahatlar.ayrıca etrafına hesap vermek zorunda değilsin ve bunun utanılacak bir yanı yok.şu sayfaya bi bak.aynı dertten muzdarip kaç insan var.hastaneye gidiyorum çocuk için çabalayan kaynıyo bizler gibi.bizim nesil böyle malesef sağlıksız şeyler yemek stres yorgunluk.ne bekliyoruz ki.inşallah allah bizimle olacak ben inanıyorum.inanmak zorundayız.insallah sende bebişini kucağına alacaksın bizlerde...rabbim büyük.geçen biri anlattı.birinin kocası çocuk yaşta amelyat olmuş.doktorlar ilerde kesinlikle çocuğu olmayacak demiş.8 yıllık evliymiş kime gitse aynı şeyi söylemiş.ve şu an hemde normal yolla karısı hamileymiş.Rabbimin bir ol demesine bakıyor işimiz aslında....
canım allah sabır versin öncelikle,ama nasıl kısır olduğuna karar verdin hiçmi gitmediniz doktora..bak bizim 6 ay olmayınca eşimle birlikde gittik doktora doktor anlattı eşime..ben hiç anlatmadım hiç doktora git vs de demedim direk benim doktorum yönlendirdi bizi.bi senin doktoruna birlikde gidinn belki işe yarar bizde eşimde problem oldugunu bilmiyoduk sayesinde erken zamanda öğrendikk
Kızlar bu yemek mönüsüne geçtiniz gözüm korktu valla ..
İnşallah bende beceririrm ..
Boncuğum bişey sorucam , mesela ufak bir tencere çorba yaptın diyelim , onu ısıtıp ısıtıp içiriyor musun , yoksa her gün yeniden mi yapıyorsun ?
Hergün yeniden yapmak zordur ablam ısıtıyordu valla .. Ama en fazla 2 gün aynı çorbayı veriyordu gerçi .. Ben yeğenimden hatılıyorum patates çorbasına bayılıyordu ..
Ben ek gıdaya nasıl geçicem bilmiyorum .. Sağlık ocağı yada drlar bilgi verirler mi acaba ?
6. ayda ilk yoğurtla mı başlanıyor mesela .. Meyve sularını önce 1-2 kaşık verip alerjik reaksiyon gösteriyolar mı bakıcak mışız ? E ondan sonra 1 biberon dolusumu vericez vs vs aklıma takılıyor hep bunlar ..
İnternette listeler dolusu var mönüler gerçi ama ölçülü yazan yok pek ..
merhaba canlar:))
dün dok çok şükür herşey yolunda,35. haf ya kadar 2 haf da bir gideceğiz artık
doğum şeklim belli oldu epudural sezaryan,hastanede büyük bir ihtmal nişantaşı hospital kısmetse tabi ,inşallah:))
hadi maşaallah:)
Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin :))
kızlar bu arada eşim bugün doppler çektirdi...
2 tarafta da hafif varikosel varmış yine
dr 3 ay proxeed kullan gel spermiyogram bakalım demiş..
merhaba canlar:))
dün dok çok şükür herşey yolunda,35. haf ya kadar 2 haf da bir gideceğiz artık
doğum şeklim belli oldu epudural sezaryan,hastanede büyük bir ihtmal nişantaşı hospital kısmetse tabi ,inşallah:))
hiçkimsemız yok ki burda...hem çocugu olmayan böyle bir problemı olan da yok.ben de benım gibi olanların arasına katılmak istedim.ahh allahım bizlere de nasip eder inşallah... sabahları ballı ceviz yapıyordum kahvaltıda... arkadaşlar görmüş ballı ceviz yediğimizi... arkamdan dedıkodulara başlamışlar...yok kocasında problem mı var nıye ballı ceviz yediiriyo..offf offff
Gözün aydın şeker, maşallah az kaldı sayılır doğuma. Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin İnşallah.
canım sen hiç birine kulak asma onların yaptıkları çok ayıp vede günah..sen güçlü duracaksın karşılarında çekinerek durmayacaksın.nasıl ki kanser yada kalp rahatsızlığı allahtan sa buda allahtan ya nebiçim arkadaşmış onlar.bence o arkadaşlar gerçek dost arkadaş değiller canım bunu söylemek bana düşmez ama inan ben bile içerledim şimdi.sakın onları takma emi...görecekler sen bebeğini alınca hiç merak etme...Allah büyük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?