- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.921
aaaa çok sevindimsağol cnm araştırdım ankarada konukevleri varmış şehirdışındna gelen hastalr için hastanedenn tedavi gördüğümüze dair kağıt alıp orda ücretsiz kalabiliyormuşuz..
Ahh bahçeci isterdim ama mümkün dil cnm şuan
bebişimolsun tüple mi hamile kalmış yoksa olmamış mı?
dr u övüyolarsa kendin de bir git bak bakalım yaklaşımına hastalarıyla konuşmak da önemli
adam akıllı iş yapıyor mu
takibi nasıl
embriyolog nasıl ( en önemli noktalardan biri de bu)
ben gelecek ay başlıyorum tedaviye olmzasa yaza ist .düşünüyorum
sağol cnm araştırdım ankarada konukevleri varmış şehirdışındna gelen hastalr için hastanedenn tedavi gördüğümüze dair kağıt alıp orda ücretsiz kalabiliyormuşuz..
Ahh bahçeci isterdim ama mümkün dil cnm şuan
eee desene geliyor senin ikizler
belki de ona bile gerek kalmadan bu ay geliverir
inşallah.
karanfilcim eşine bazı tavsiyeler verecekti ya bi arkadaş kk da banlı ekin e de yazdım sizin değerleri gönderdimaaaa çok sevindim
eee desene geliyor senin ikizler
belki de ona bile gerek kalmadan bu ay geliverir
inşallah.
bu rapor işleri filan hiç bilmiyorum var ya..ekincim ankaralı bir arkadaşım sana aşağıda yazanları iletmemi istedi kendisi kk dan banlıymış yazamıyormuş
senin durumu yazdım da konuşmak istersen face adresini veririm
''batuhan hocaya mı gelecek? prof yaparsa 450 tl fark alıyorlar artmadıysa ,
birde raporun şartlarına uyduğundan emin olsun belgeleri tam getirsin sorun çıkartmasınlar 10-15 günden öncede çıkmaz
kaan hocadan not kağıdına rapor acildir benim hastamdır yazısı alsınlar yoksa harç pul para isteyip uzatıyorlar
grupta melisela var, o raporu ordan aldı tüpü de orda yaptı ondan yardım istesin yada benden yardım istesin
cebeci yer olarak tüm misafirhanelere uzak, sonra raporla bedava araştırıyorum yazmış ama bulamazsa eşime söyleyeyim misafirhane belki bulur fakat parasından bilgim yok''
aynı ben gibi düşünüyorsun sen deağzına sağlık canım keşke bu ay gelse kendiliğinden hsg çektirdim ben bu ay çok da çalıştım keşke gelse
iki tane koydururum ama ikiz istediğimden pek emin değilim ben.
sen hsg çektirdin değil mi?
karanfilcim eşine bazı tavsiyeler verecekti ya bi arkadaş kk da banlı ekin e de yazdım sizin değerleri gönderdim
çok uğraştı spermlerle bak sizin için de bunları iletmemi söyledi tüp bebe grubumuz var da o...
bak bunları sölemiş istersen uygularsın....
eşi çocuğum olmuyor diye strese giriyor olabilir mi o da sperm kalitesini düşürür mesela iş değiştirdi mi yada işsiz kaldı mı ani yakın kaybı var mı ciddiyim etkiler,
ilk sayıları çok güzel sadece ileri hız düşmüş aslında bide morfoloji,
et yemesin içiyorsa sigarayı bıraksın bence sadece morfoloji için 3-5 ay günde bir pcynogenol içsin yanındada ileri hız için sadece larginine 1000 lik günde 2-3 tane yetecek. kafaya takmasın
kadın rahim filmi çektirsin hala çektirmediyse
120 milyon spermdeki %3 hız bile iyidir yoksa birde arada değişiyor spermler mesela 3,5-4 günlükken ve stressizken versin örneği eşi etkisi olabilir ,
omega 3 üde kadın içsin
yumurta kalitesi sperm gibi ölçülemiyor ne yazık ki olur bence çocukları
karanfilcim eşine bazı tavsiyeler verecekti ya bi arkadaş kk da banlı ekin e de yazdım sizin değerleri gönderdim
çok uğraştı spermlerle bak sizin için de bunları iletmemi söyledi tüp bebe grubumuz var da o...
bak bunları sölemiş istersen uygularsın....
eşi çocuğum olmuyor diye strese giriyor olabilir mi o da sperm kalitesini düşürür mesela iş değiştirdi mi yada işsiz kaldı mı ani yakın kaybı var mı ciddiyim etkiler,
ilk sayıları çok güzel sadece ileri hız düşmüş aslında bide morfoloji,
et yemesin içiyorsa sigarayı bıraksın bence sadece morfoloji için 3-5 ay günde bir pcynogenol içsin yanındada ileri hız için sadece larginine 1000 lik günde 2-3 tane yetecek. kafaya takmasın
kadın rahim filmi çektirsin hala çektirmediyse
120 milyon spermdeki %3 hız bile iyidir yoksa birde arada değişiyor spermler mesela 3,5-4 günlükken ve stressizken versin örneği eşi etkisi olabilir ,
omega 3 üde kadın içsin
yumurta kalitesi sperm gibi ölçülemiyor ne yazık ki olur bence çocukları
evet bu dususun sebebi klomen
ilk 3-4. ayda malesef degerleri sifirliyor sonra yuzmilyonlara ulasiyor
bizim 2 tedavide de aynisi oldu bende senin gibi olmustum perisan olmustum ama arkasindan hamile kaldim
sakin tedaviyi birakmayin dogru yoldasiniz 3-4 ay icinde de hamile kalacaksin zaten
( klomen fsh i yukseltmiyorsa menagon isteyin )
canım takviye derken neyi takviyeliyor sayıyı mı??
eğer öyleyse evet.
benimki yılmaktan kaynaklanan bişey değil.
klomen, evicap, balık yağı hapı, keçi boynuzu, ve diğer kürlerin hızı düşürdüğünü gördüm belki sperm sayısının artışına bağlı düşüyordur bu.
eşim yeni işe başladığından kaan aydosa gidemedik. izin alamıyor.
ancak mailde görüştük pek bişey çıkmadı sanki herkese genel gönderdiği bi mail gibi geldi bana.
iç bişey söylemedi.
sanırım ankaraya gitmemizi bekliyor.
yalnız eşim zaten ürolojide çalışıyor biliyorsun.
doktor klomen yazmış ve ardından gördüğün 170 milyon çıktı ortaya.
canım ya sanırım ben direk tüpe odakladım kendimi.
bak bebisimolsun un da aynen bizim gibiydi problemleri.
mis gibi üçüzleri geliyor.
bu ilaçların bi işe yaramadığını görmek madden ve manen üzüyor beni.
sen değerlerin arttıkça bırakmak istemiyorsundur normal. ama bizim öyle olmadı işte.
haziran ya da temmuz ayına kadar bu ilaçlara vereceğim parayı biriktirip tüp yaptırmak istiyorum yine olur olmazz Allah bilir ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. en azından morfoloji çok çok kötü değil ya.
kendim yeni bi dokora gitcem canım tıpta bi profosöre okuldan arkadaşlar çok övdü.
İnşallah Rabbim yardımcımız olur bizleri de sevindirir en kısa zamanda..
canım morfolojiniz kaçtı??
bu rapor işleri filan hiç bilmiyorum var ya..
sen özelde mi yaptırcaksın canm
aynı ben gibi düşünüyorsun sen de
eşim çok inançlı ve olgun bi insan evet üzülmüyor değil kesinlikle üzülüyordur ama isyanlarda değil.
eşimin iş değiştirmesinden ziyade kpss ye çalıştı canım belki de ona stres yaptığı kadar bişeye yapmadı.
ama şimdiki iş yerinden memnun kpss olmasa da umrunda olmayacak sanırım.
et yemeye gelince eşim 0 kan grubu. annesi de öyle ve erzurumlu ömrü boyunca hep et yemiş her gün az ya da çok.
internette 0 kan grupları içn kırmızı et çok önemli yazıyor.
o yüzden son 2-3 aydır et tüketimine çok önem verdim bilmiyorum faydası olur olmaz.
adama sperm testi yaptır diyorum sanki git kendini uçurumdan at diyorum aynı şey.
sigara içmiyor.
geçen yıl rahim filmi çektirdim canım. temiz çıkmıştı hatırlıyorsan.
bi kere aşırı üzüldüğümüz kavga yaptığımız bi vakit test yaptırmıştı işte 73 milyon o zaman çıkmıştı. yani çok çok fazla düşmüyo sayı.
omega 3 alıcam canım mutlaka. bu dediğin ilaçlar da gnc de var dedin değil mi. sanırım kulede vardı gnc inşallah alıcam. randevu aldım kaan aydos tan ama baya gece verebildi bir de benim boş günüme ayarladık filan.
canım nette arattım da pcygenol ve l arginine baya çeşit çeşit var ben hangiinden alcam
afedersin bunu da söylemek istiyorum argo olcak ama içimden geldi..
ulan bu işsiz insanların bir sürü çocuğu oluyor da bizlerin iki iş stresinden çocuğu olmuyor ya ne diyim ben daha, yok yok bizim kafalarda problem var ah aşabilsek bazı şeyleri..
Selam kızlar nasılsınız ?
Hayalet topik olmuş tam burası .. Ama aradada olsa gelmek gerek ..
Benim tüm günüm oğlumla geçiyor , herşey yolunda hamd olsun ..
İnşallah sizlerinde öyledir ..
Face'tende takip ediyorum , aslında cepten girebildiğim için face'ten takip etmek daha kolay ..
Ama burayıda unutamıyor insan çok güzel zamanlarımız oldu ..
Herkesi kocaman öpüyoruz oğluşumla ..
Selam kızlar nasılsınız ?
Hayalet topik olmuş tam burası .. Ama aradada olsa gelmek gerek ..
Benim tüm günüm oğlumla geçiyor , herşey yolunda hamd olsun ..
İnşallah sizlerinde öyledir ..
Face'tende takip ediyorum , aslında cepten girebildiğim için face'ten takip etmek daha kolay ..
Ama burayıda unutamıyor insan çok güzel zamanlarımız oldu ..
Herkesi kocaman öpüyoruz oğluşumla ..
özelde yaptırıcam hemde tuzlu biyer 7000 tl yi buluyor malesef
kaan hoca kırmızı eti kesinlikle çok az miktarda tüketin diyor canım
spermlere hiç iyi gelmiyor...
hsg yi hatırladım evet...
PYCNOGENOL GNC den alıyorum 50 mg aldım ben,
L-Arginine ve Omega 3 de kesinlikle solgar tercih ediyorum daha kaliteli.
arkadaşın yazdığı dozda kullanın kaan hoca onları düzenler zaten
ama sebepsiz infertilite denen de bişey var
belki kaan hoca size herşey çok iyi gidin tüp yapın sorun yok ki sizde diyecek ama içiniz rahat etsin size ankara çok yakın gitmeniz iyi olacak
yaz ulen argo yaz kimlerin nelerin çocuğu oluyo benim sınıfata bi kızın 1 yaş arayla 5 kız kardeşi var yedikleri soğan patates çocuklar yarı aç yarı tok ama ha bire ürüyolar erkeği bulana kadarda devam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?