- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.941
canım çok sağol o kadar güzel düzenlemişsin ki aslında bu yazılarının ilk sayfada yer alması gerek.
çünkü ben bu sitede bu problemle ilk karşılaştığımızda çok araştırma yapmak istedim ama ne yazık ki sayfaların içinde çok zorlandım.
canım yumurta kalitesinden bahsetmişsin ya sanırım benim yumurtalarmda da problem var bu problem mi mi bilmiyorum ama internette bi doktor öyle söylemiş.
ben 3 kere takip 1 aşılama yaptırdım ve hepsinde de yumurtalarım 25 den önce çatlamadı.
oysa nette doktora göre 20 den fazla büyüdüğünde yumurta luteinize oluyor ve döllenme yeteneğini kaybediyor.
onun için başka doktora gitmek istedim ama bu çok övülen doktor da ancak ilaçla takip yapabilirim dedi. benim yumurtalarım ilaç kullanınca mı o kadar büyüyor yoksa kendiliğinden mi büyük çok merak ediyorum.
o yüzden şu kullanılan çörek otu bilmem ne onlara hiç cesaret edemiyorum.
zaten aşılamanın olacağı aylarda bi karışım yemişik karı koca içinde yok yok tu ve o ay en düşük dozda ilaç almama rağmen yumurtam 9. gün 24 mm olmuştu ve 11 dede aşılama yapıldı
bu konuda benim de pek bilgim yok hiç öyle takip yaptırdım diyemem sadece 1 kez klomen kullandım odur ondada olmadı kiste de dönüşmüyor
ama çatlamıyorsa neden çatlama iğnesi vurmuyor dr?
artık tüpe kadar da hiç bişey düşünmek de istemiyorum
bende açıkcası kendimden daha çok şüpheliyim eşimde evet sorun var ama doğal olma ihtimali azımsanacak kadar değil olmuyorsa demekki sorun bende ama dr lar bilmiyorlar bulamadılar diyorum
sen de ben gibi düşünüyorsun canım sorun kimde? kime daha çok odaklanalım?
oh senin tüp olayı yakınmış.
ben kendime süre verdim kendi kendime kanıma girsem de o süreden önce tüpe gitmiycem.
çünkü biliyorum okul varken çok zorlancam ben en iyisi yaz tatili.
canım ben de bilmiyorum benim doktoruma göre o büyüklük anormal değil öyle olsa çatlatma iğnesi verirdi.
aksine harika yumurtların var dedi hep.
yumurtalıkların çok güzel cevap veriyor dedi.
sanırım çok zayıf olmamdan da kaynaklanıyor.
ama hiç çatlamama, kist.. vs problemi yaşamadım.
tek tesellim taa ilk evliliğimde iltihap için başka bi doktora gitmiştim ve 14. günlerimde filandım. çatlamaya yakın çok güzel yumurtan var demişti.
acaba sadece ilaç kullandığım aylar mı öyle çok büyüdü ki keretalar.
vallahi okul için neden erteliyosun ben anlamadım alır raporu yaparım tüpü yaşım gelmiş kaça kimse kusura bakmasın milletin çocuğu 2 kelime öğrenecek diye ben evlatsız mı kalayım tam tersine devlet bize bu kouda maddi manevi yardım etmeli 3 kuruş maaşla 10 kuruşa tüp bebek yapmak için boğazımızdan artırıyoruz
o yüzden yazı ancak ist. için beklerim yoksa umrum değil
ayrıca veliler öğretmen döver çocuklar bıçaklar
ne için söyle karanfil ne için beklicez
sen de ben gibi düşünüyorsun canım sorun kimde? kime daha çok odaklanalım?
oh senin tüp olayı yakınmış.
ben kendime süre verdim kendi kendime kanıma girsem de o süreden önce tüpe gitmiycem.
çünkü biliyorum okul varken çok zorlancam ben en iyisi yaz tatili.
canım ben de bilmiyorum benim doktoruma göre o büyüklük anormal değil öyle olsa çatlatma iğnesi verirdi.
aksine harika yumurtların var dedi hep.
yumurtalıkların çok güzel cevap veriyor dedi.
sanırım çok zayıf olmamdan da kaynaklanıyor.
ama hiç çatlamama, kist.. vs problemi yaşamadım.
tek tesellim taa ilk evliliğimde iltihap için başka bi doktora gitmiştim ve 14. günlerimde filandım. çatlamaya yakın çok güzel yumurtan var demişti.
acaba sadece ilaç kullandığım aylar mı öyle çok büyüdü ki keretalar.
evet haklısın da KAAN hoca pek fazla beklemeyin tüpe geçin demişdediklerine sonuna kadar katılıyorum eğer evliliğim üzerinden biraz daha süre geçmiş olsa okula da bakmazdım canım.
ama ben tüp yaptığım zaman bebek deneyeli 2 yıl 3 ay gibi bi süre olmuş olcak.
bence bu normal bi süre daha önceden koştura koştura tüpe gidip sonra üstüne bir de negatifle karşılaşmak beni çok sarsar eminim o yüzden u süreçte sindire sindire ilerlemek istiyorum(ne demekse
işin açığı o zamana kendimi hazır hissetcem sanırım canım.
sen de kanıma girme bak
daha kaan aydosa gitcem ondan önce tüp bebek merkezinde bulmayım kendimi
dediklerine sonuna kadar katılıyorum eğer evliliğim üzerinden biraz daha süre geçmiş olsa okula da bakmazdım canım.
ama ben tüp yaptığım zaman bebek deneyeli 2 yıl 3 ay gibi bi süre olmuş olcak.
bence bu normal bi süre daha önceden koştura koştura tüpe gidip sonra üstüne bir de negatifle karşılaşmak beni çok sarsar eminim o yüzden u süreçte sindire sindire ilerlemek istiyorum(ne demekse
işin açığı o zamana kendimi hazır hissetcem sanırım canım.
sen de kanıma girme bak
daha kaan aydosa gitcem ondan önce tüp bebek merkezinde bulmayım kendimi
valla ben diğer ay tüpe başladığımda deneme ayı 19-20 falan olcak ve bence çok uzun bi süre
1 yılda olmamıs zaten bu herşeyi açıklıyor
o yüzden yıllarca bekleyip bir piyango vurur diye beklemek de salaklık gibi
evet 3-4 yıl bekleyenlerin oluyo ama belli mi benim de o şanslı guruba gireceğim çok bile bekledim galiba
kadın doğumcuyla görüştüm öbür aya adetin 2. günü gel dedi.
ilk aradığımda da tüp bebek mi diye sordu nerdeyse he diyecektim.
EVET KALP KALBE KARŞIYMIŞ MUES'İM ..
Yarım saattir yazacaklarımı düzenleyip yazmaktan, beni geçmişin canım Bilgemmm yazdıklarını mesajımı yazdıktan sonra gördüm.
Hemen hemen aynı şeyleri yazmışız...
kızlarr dün varikosel ameliyatımız olduk ve evdeyizzz:))umarım en kısa zamande gelir bebiş.allahım yardımcımız olsun inşallah...
kızlar hepinize hayırlı akşamlar dilerim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?