Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
conceive plus diye preseed benzeri bir ürün var bende ondan kullanmaya başladım, akşamda keçiboynuzu pekmezine baktım, eşim yarım kiloyu bitirmeye yaklaşmış maşallah, önceside keçiboynuzu kürü yapıyordum, kür beni aylardır yorduğu için pekmezininde aynı etkinliğe sahip olduğunu duyduğum için koskanın pekmezini aldım, valla arkadaşlar elimden geleni yapıyorum gerisini Rabbime bırakıyorum.

Herkese hayırlı cumalar.
Rabbim bu mübarek günün ve saatlerin hürmetine herkesin gönlünün muradını versin inşallah.
Dün kuzucuklarım taburcu oldular çok şükür.
29 gün üzerine.
Oğlum 2.40 gr olmuş.
Kızımda 2.600 gr olmuş.
Çok bağırsak problemleri var.
Hemen kızarıp duruyorlar.
Çok panikliyorum.
İnşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eyler inşallah.
Rabbim evlat isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah.....

aaa çok güzel canım çok sevindim gözün aydın nasıl uyuttularmı seni gece
ayyy iki taneyi bi arada düşünemiyorum ya

aaa çok güzel canım çok sevindim gözün aydın nasıl uyuttularmı seni gece
ayyy iki taneyi bi arada düşünemiyorum ya

Çok sağol Ceylanım
Yok ilk uykusuz gecemizi geçirdik.
Birini doyurduk gazını çıkarttık altını değiştirdik 10 dakika sonra diğerinin.
1 saat dinlendik dinlenmedik sil baştan.
Eşimin bir sıra gözü döndü =)
Şimdi yeni daldılar.
Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah.

tekrardan gözün aydıncanım ,:)))
ayyy küçücükler miş sağlıklan büyürler inşallah:))

gözünaydın arkadaşım mues, artık gerisi sana kalmış, ama gr ları fena sayılmaz, çok hızlı büyüyecekler allahın izniyle göreceksin:)

kaan hocaya ben dün doktorsitesi.com üzerinden mail attım.bugün dönmüş.bi de ordan dene istersen..bizde de morfoloji %1..sayı ve hareket iyiydi.kaan hoca bu şekilde doğla yolla da olur demiş..bende bi de polikistik over var..bizim iş zor yani..

Oyyyy kuzucuklar geldiler demek, hoşgelmişler evlerine.Maşallah, çok çabuk toparlıycaklar hiç merak etme canım. Amanınnn ama 2 tane çok zordur. Biz 2 kere uğraşıcaz büyütmek için(Allah nasip ederse tabi 2.sini) sen bir kerede büyütcen. Rabbim kolaylıklar versin.

canım benim çok sevindim.yavaş yavaş herşey yoluna girecek,herşey daha güzel olacak...
gördüğünüz göreceğiniz bu olsun,bundan sonra herşey daha güzel olsun...

selam kızlar herkesi çok özledim...
girip okuyorum ama yazamadan birşeyler çıkıyorum.
bizimki hareketlendikçe,ben artık ona bağlı yaşıyorum..

tekrardan gözün aydıncanım ,:)))
ayyy küçücükler miş sağlıklan büyürler inşallah:))

Aminnn Yağmurum Allah razı olsun.

gözünaydın arkadaşım mues, artık gerisi sana kalmış, ama gr ları fena sayılmaz, çok hızlı büyüyecekler allahın izniyle göreceksin:)

Sağol canım, inşallah çabucak büyürler.....

Çok şükür boncuğum geldi kuzucuklarım,
İnşallah çabucak toparlar dediğin gibi.
İnşallah Rabbim nasip eder boncuğum 2.sinide 3.sünüde :)
Biraz küçük oldukları için bakımlarıda zor.
Doktor bugün baya detaylı liste verdi.
En az 5 tane biberon olucak steril cihazından geçicek.
En zorda ziyaretçi odalarına almayıcakmışız.
Duyan görmemişin çocuğu olmuş diye şakayla karışık gülüp laf çaktırıyor.

boncuğum merhaba,ne var ne yok,nasıl gidiyor iş,bakıcı,oğuz:)))

cihan yaklaşık iki aydır emekliyor....
tutunup kalkıyor....her an yanındayım düşecekk diye...
ek gıdalarla aramızı düzelttik dişler çıkınca boncuk,sıkıntımız dişlerdenmiş...dişler çıkıp rahatlayınca hiç bir sıkıntımız kalmadı çok şükür...
artık kendi yemeklerimizide çatalla biraz parçalyıp veriyorum...kendi yemeklerimize çok az tuz katıyorum onada yediriyorum.pilavı falanda yğurtla karıştırıyorum...
her türlü çorbada içiyor artık.
yoğurt çorbalarına pirinç yada yarma koyuyorum.
pirinç+bulgur+ mercimek karıştırıp ezogelin yapıyorum....
tavuklu şehriye çorbası yapıyorum...
birde salçalı kıymalı bir yoğurt çarbası öğrendim onu yapıyorum...
kahvaltıda da bugün çökelek sündürmesi yaptım...bilirsiniz sizde...VE VE diyor sıpa yani ver ver:))...hoşuna gitti:)))

maşallah ne güzel iştahı bana çekmiş cihanın
bende çok severim sündürmeyi sen nerelisin canım yemek kültürümüz benziyoda

Mues'im çok sevindim , maşallah yavrularına ..
Kiloları gayet güzel , haftasında bu kadar doğan var ikiz bebekler için gayet güzel bence ..
Sana şimdi küçük geliyolardır ama emin ol yakında nasıl büyüdüklerini göereceksin ..
Ziyaretçiler laf sokacaklarına sana yardımcı olsunlar , enfeksiyon riski var Allah korusun ..
Bağırsak problemi bizde de vardı ıkındıkça kızarırla çok normal , daha güçlü değiller çünkü , Mert'te öyleydi bı pırt yapana kadar kızarır bozarırdı şimdi çaktırmadan neler yapıyor hergele bi görsen ..
Allah2ım yar ve yardımcın olsun .. Dilerim imanlı salih birer evlat olurlar ..

Maşallah ekintoşum,
Bizde o günleri hayırlısıyla görürüz inşallah.
Beslenme listesini doktorunuz takibinde mi ekleme çıkartma yapıyorsunuz?
Hiçbirşey bilmiyorum, nasıl evham yapıyorum anlatmam.
Hayırlısıyla o günlere bizde sağlıcakla erişiriz inşallah.

Evet bana çok minik geliyorlar canım Bilgemmm :)
Doktoru çok tembihledi odaları küvez ortamı gibi steril olucak diye.
Kızarmaları içinde mamaları dokunmuş.
Hastaneden bebelac verdiler onu kullandık.
Kızarma artınca başka doktora gittik, doktor hastaneye çok kızdı.
Bunlar prematüre mamaları özel prematür mama dedi.
Çok şükür onu kullanıyoruz dünden beri bağırsakları daha rahatladı.
Aminnn inşallah Canım Bilgem hepimizin evlatları imanlı ve salih evlat olur.
[/I]

mües eve gelmıssınız hadı hayırlı olsun cok sevındım. sen dogumunu konak hastanesınde yapmıstın degıl mı dogumu yaptıran doktorun kımdı?memnun kaldın mı dogumdan ve dogum sonrasından? cocuk doktoru olarak kıme goturuyorsun bebıslerı? benım de yegenım var onlar da cocuk dr kıme gotureceklerını bılemıyorlar. ıyı bır cocuk dr arıyorlar. bılgı verırısen sevınırım sevgıler

Sağol canım Allah razı olsun,
Evet konak ta yaptım doğumu.
Kendi doktorum İnci Çavuşoğluydu o yaptırdı.
Hastaneden memnun kalmadım açıkçası kimsenin kimseden haberi yok.
Birtek küvezde kaldıkları için hiç para ödemedik o yönden iyiydi ama diğer yönden beğenmedim Allah muhtac etmesin.
Çocuk doktoruna da Necati Günaltay'a başladık.
İyi bir doktor ilaca karşı, mecbur kalmadıkça vermiyor.
Tavsiye ederi canım.

Son düzenleme:

Maşallah Maşallah Cihan Paşaya, yesin bebişim büyüsün. Siz bize göre baya baya yol kat etmişsiniz, ben bu ek gıdaları yedirme şeklinden sınıfta kalıcam herhalde, Oğuz şehriye çorbasını azıcık içsin sonra kusacakmış gibi bi öööö yapıyo, ben panik oluyorum bırakıyorum, bırakmasamda biliyorum kusacak. O kadar seçici ki çorbanın içindeki nane tanesi bile kusmasına neden olabiliyorken domatesi löp löp indiriyo mideye.

Bu aralar çok ama çok yoruluyorum, bakıcı olayı zor, gerçekten iyi, tecrübeli birini bulmak çok önemliymiş, hani şöyle çocuğu olan, daha önce bebek bakmış biri olsaydı benim bu pütürlü gıdalardaki yükümü alırdı hiç değilse. Sebze çorbası yapmaktan bıktım nerdeyse. Alışcak inşallah ama zor olacak belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…