- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.981
Herkese hayırlı cumalar.
Rabbim bu mübarek günün ve saatlerin hürmetine herkesin gönlünün muradını versin inşallah.
Dün kuzucuklarım taburcu oldular çok şükür.
29 gün üzerine.
Oğlum 2.40 gr olmuş.
Kızımda 2.600 gr olmuş.
Çok bağırsak problemleri var.
Hemen kızarıp duruyorlar.
Çok panikliyorum.
İnşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eyler inşallah.
Rabbim evlat isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah.....
aaa çok güzel canım çok sevindim gözün aydın nasıl uyuttularmı seni gece
ayyy iki taneyi bi arada düşünemiyorum ya
Herkese hayırlı cumalar.
Rabbim bu mübarek günün ve saatlerin hürmetine herkesin gönlünün muradını versin inşallah.
29 gün üzerine.
Oğlum 2.40 gr olmuş.
Kızımda 2.600 gr olmuş.
Çok panikliyorum.
Rabbim evlat isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah.....
Merhabalar
Yazdıklarınızı okuyorum en başından itibaren. Henüz 600 lü sayfalara gelebildim. Ne güzel destek olmuşsunuz birbirinize. Okurken aynı heyecanları yaşıyorum tıpkı sizin o zaman hissettikleriniz gibi. Kendimce notlar alıyorum yazdıklarınızdan. Sizlerin yaptıklarınızı yapmaya çalışıyorum. Ama arada takılıp sormak istediğim şeyler oluyor. Maalesef sizler yoksunuz. Bu da benim şanssızlığım. Bu arada hepinizi tebrik ederim. Bir çoğunuz çoktan bebişlerinizi kucaklayıp, koklamaya başlamışsınız. Zaten gördüğüm kadarı ile diğer herkes de hamile nerdeyse. Allah hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallah.
Aynı zamanlarda hamile kalmaya çalışıyormuşuz aslında. Burayı çok geç buldum. Keşke hepiniz burda olsaydınız...
Eşim 16 temmuzda çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. Ameliyattan önce sayı 8 milyon, morfoloji%1, ileri hareketli %18, yerinde hareketli %23, hareketsiz %59
Doktor ameliyattan sonra hiçbirşey vermedi. Ne ameliyattan önce nede sonra hormon testi falan da istemedi. Eylül ayında hamile kaldım. Ama 7.haftasında düşük sebebi ile kürtaj oldum. Kadın doğum doktorum morfolojiden dolayı olabileciğini söyledi.
Bütün bu olanlardan sonra sizi buldum. Sizin yolunuzdan gitmeye karar verdim. Kaan hocaya 2 kere mail attım ama henüz dönüş olmadı. Bende 5 gündür eşime evicap, zinco, korean ginseng, l-arginin ve polen vermeye başladım. ( Solgar marka aldım umarım doğrudur) Ama kaç mg vermem gerektiğini bilemediğimden hepsinden birer tane veriyorum. Şimdi de Proxeed plus ve preseed jel almak istiyorum ama 2 gündür uğraşmama rağmen henüz sadece ebay a üye olabildim. Preseed jeli de buldum fakat proxeed plus için çok seçenek var hangisini alacağımı anlamadım.....
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Herkese hayırlı cumalar.
29 gün üzerine.
Oğlum 2.40 gr olmuş.
Kızımda 2.600 gr olmuş.
Çok panikliyorum.
Herkese hayırlı cumalar.
29 gün üzerine.
Oğlum 2.40 gr olmuş.
Kızımda 2.600 gr olmuş.
Çok panikliyorum.
tekrardan gözün aydıncanım ,:)))
ayyy küçücükler miş sağlıklan büyürler inşallah:))
gözünaydın arkadaşım mues, artık gerisi sana kalmış, ama gr ları fena sayılmaz, çok hızlı büyüyecekler allahın izniyle göreceksin:)
Oyyyy kuzucuklar geldiler demek, hoşgelmişler evlerine.Maşallah, çok çabuk toparlıycaklar hiç merak etme canım. Amanınnn ama 2 tane çok zordur. Biz 2 kere uğraşıcaz büyütmek için(Allah nasip ederse tabi 2.sini) sen bir kerede büyütcen. Rabbim kolaylıklar versin.
canım benim çok sevindim.yavaş yavaş herşey yoluna girecek,herşey daha güzel olacak...
gördüğünüz göreceğiniz bu olsun,bundan sonra herşey daha güzel olsun...
Günaydın kızlar, herkese iyi haftasonları.selam kızlar herkesi çok özledim...
girip okuyorum ama yazamadan birşeyler çıkıyorum.
bizimki hareketlendikçe,ben artık ona bağlı yaşıyorum..
boncuğum merhaba,ne var ne yok,nasıl gidiyor iş,bakıcı,oğuz:)))
cihan yaklaşık iki aydır emekliyor....
tutunup kalkıyor....her an yanındayım düşecekk diye...
ek gıdalarla aramızı düzelttik dişler çıkınca boncuk,sıkıntımız dişlerdenmiş...dişler çıkıp rahatlayınca hiç bir sıkıntımız kalmadı çok şükür...
artık kendi yemeklerimizide çatalla biraz parçalyıp veriyorum...kendi yemeklerimize çok az tuz katıyorum onada yediriyorum.pilavı falanda yğurtla karıştırıyorum...
her türlü çorbada içiyor artık.
yoğurt çorbalarına pirinç yada yarma koyuyorum.
pirinç+bulgur+ mercimek karıştırıp ezogelin yapıyorum....
tavuklu şehriye çorbası yapıyorum...
birde salçalı kıymalı bir yoğurt çarbası öğrendim onu yapıyorum...
kahvaltıda da bugün çökelek sündürmesi yaptım...bilirsiniz sizde...VE VE diyor sıpa yani ver ver:))...hoşuna gitti:)))
Herkese hayırlı cumalar.
29 gün üzerine.
Oğlum 2.40 gr olmuş.
Kızımda 2.600 gr olmuş.
Çok panikliyorum.
ek gıdalarla aramızı düzelttik dişler çıkınca boncuk,sıkıntımız dişlerdenmiş...dişler çıkıp rahatlayınca hiç bir sıkıntımız kalmadı çok şükür...
artık kendi yemeklerimizide çatalla biraz parçalyıp veriyorum...kendi yemeklerimize çok az tuz katıyorum onada yediriyorum.pilavı falanda yğurtla karıştırıyorum...
kahvaltıda da bugün çökelek sündürmesi yaptım...bilirsiniz sizde...VE VE diyor sıpa yani ver ver:))...hoşuna gitti:)))
Mues'im çok sevindim , maşallah yavrularına ..
Kiloları gayet güzel , haftasında bu kadar doğan var ikiz bebekler için gayet güzel bence ..
Sana şimdi küçük geliyolardır ama emin ol yakında nasıl büyüdüklerini göereceksin ..
Ziyaretçiler laf sokacaklarına sana yardımcı olsunlar , enfeksiyon riski var Allah korusun ..
Bağırsak problemi bizde de vardı ıkındıkça kızarırla çok normal , daha güçlü değiller çünkü , Mert'te öyleydi bı pırt yapana kadar kızarır bozarırdı şimdi çaktırmadan neler yapıyor hergele bi görsen ..
Allah2ım yar ve yardımcın olsun .. Dilerim imanlı salih birer evlat olurlar ..
Maşallah ekintoşum,
Bizde o günleri hayırlısıyla görürüz inşallah.
Beslenme listesini doktorunuz takibinde mi ekleme çıkartma yapıyorsunuz?
Hiçbirşey bilmiyorum, nasıl evham yapıyorum anlatmam.
Hayırlısıyla o günlere bizde sağlıcakla erişiriz inşallah.
Evet bana çok minik geliyorlar canım Bilgemmm :)
Doktoru çok tembihledi odaları küvez ortamı gibi steril olucak diye.
Kızarmaları içinde mamaları dokunmuş.
Hastaneden bebelac verdiler onu kullandık.
Kızarma artınca başka doktora gittik, doktor hastaneye çok kızdı.
Bunlar prematüre mamaları özel prematür mama dedi.
Çok şükür onu kullanıyoruz dünden beri bağırsakları daha rahatladı.
Aminnn inşallah Canım Bilgem hepimizin evlatları imanlı ve salih evlat olur.
[/I]
mües eve gelmıssınız hadı hayırlı olsun cok sevındım. sen dogumunu konak hastanesınde yapmıstın degıl mı dogumu yaptıran doktorun kımdı?memnun kaldın mı dogumdan ve dogum sonrasından? cocuk doktoru olarak kıme goturuyorsun bebıslerı? benım de yegenım var onlar da cocuk dr kıme gotureceklerını bılemıyorlar. ıyı bır cocuk dr arıyorlar. bılgı verırısen sevınırım sevgıler
kahvaltıda da bugün çö
kelek sündürmesi yaptım...bilirsiniz sizde...VE VE diyor sıpa yani ver ver:))...hoşuna gitti:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?