- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.221
aruna canım sen tüp yaptırmayı düşünüyormusun.
Aruna , meri, boncuk ve antalya teşekkür ederim ilginize . inşallah bende birgün burda hamileyim sonunda benimde oldu diyebilirim. evet şu anda daha yeni tedevişden çıktığım için bu kadar kafam karışık. en yakın zamanda kendimi toplayacam inşalalh. şu anda tam olarak nasıl devam edecem bilemiyorum. ben ilk tüpü özelde yaptırmıştım. 2. cisi çapada tam 1 sene raporla uğraşıp çapada yaptırdım. çapa çok uğraştırıyor malasef. devletet 2 hakkım olduğu için aradım yoğunluktan dolayı eylüle gün verebiliriz dediözelde de yaptırmayada pek maddi gücüm yok şu anda. mues arkadaşım çider derneğinden bahsetmişti acaba hem çider hem rapor kabul eden iyi bir hasatene varmı onu araştırmak lazım. bilemiyorum Rabbim doğru tolda ilerlemeyi nasip etsin.
veee bebek getirsin :)Günaydın...Herkese iyi pazarlar. 2012'nin son pazarı, bütün umutsuzlukları alıp götürsün, 2013'le beraber neşe, mutluluk, sağlık gelsin hepimize.
cnm tekrar tedaviye ne vucüdüm ne de maddiyatım hazır değil dr negatiften hemen sonra tekrar deneyelim dedi ama dondurulmuşum hiç yok mayısta düşünüyorum sen neler yapıyorsun tatlım
Arkadaşlarım kendimden haber vereyim
Tup tedavisinde idim transferden sonra Yüksek ates ile hastaneye kaldırıldım ikinci hafta cikolata kisti apse yaptıgı icin acil laparaskopiye alındım
Bu arada bebegim benimle idi :) neler yasadım cok sükür Rabbim o arada tutundurmus hic umudum yoktu
Bugun hastaneden ins cikiyorum
Haftaya ultrason var
İnsallah onu gorur ve sesini dinlerim
Dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?