- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.381
lorkecim yanılmıyorsam sende transfer yaptırdın herlade inş. hayırlısıyla güzel haberi verirsin sende bol bol meryem suresi oku şifa olsun inşşşş. :)
krisim bal küpüm :))
bide şunlara baksan alıyımmı bunlarıda
morfolojiye iyi geliyormuş gnc nin olunca içime sindi açıkcası bide sen bak
GNC - PYCNOGENOL - 50 mg - 60 caps
GNC - L -ARGININE 1000 - 90 tabs - 1000mg
birde saray macunu yaptırdık azospermlelere falan çok iyi geliyormuş topkapının orjinal arşivinden çıkmış bi macun
yanında böyle içöçinde ceviz,fındık,badem,ve dalında kurutulmuş incirden oluşan bi kür yaptım yukarıdaki vitaminleri ve korean ginsengi almayı düşünüyorum yeterli mi sence 1 kaç ay kullansın normal bekliyorum :)ama olmassa tüpe başlıcam...
son olarak şu gingko bibola aklıma takılıyor ama fazla vitaminde kanseri tetikliyormuş allah korusun napıyım sence onuda alıyımmı
GNC - GINKGO BILOBA -120 tabs - 50mg
kızlar hepınız cok saolsun dualarınızı eksık etmeyın ...
hayırlısı olur ınsallah
lorkem hiç düşünme yok birinci kalite yok ikinci kalite diye herşey dört dörtlüktü 5.gün ikiz öncesinde histereskopi yapıldı hiç yorulmadım annem baktı iğneye eve gelindi jel vitamin sonuç negatifti dr bana kesin dediğimiz sendi dedi takdir Yüce Mevlamın inşallah ol diyecek
hoşgeldin canımm. nasılsın? eşin nasıl oldu toparlayabildimi biraz? aynı işindemisin?
bende aynı merak etme hiç ilerleme yok. rabbim hepimizin yardımcısı olsunn. öptüm canımm
tabıkı canım ondan suphem yok zamanı geldıyse herseye ragmen nasıb edecek olan da koruyacak sonuna kadar benımle olmasını saglayacak olan da Rabbım ..
Bu başlık bana hep umut olmuştur o nedenle burda sizinle duygularımı paylaşmak istedim mart sonu gibi eşim sperm tahlili yaptırmıştı ve 2,7 milyon çıkmıştı sayısı ileri hızı % 5 ti sadece 1 yıl öncesinde ise varikosel ameliyatı olmuştu sol taraftan ama bu sefer sağda tekrarlamıştı tahlil sonucunu gördüğüm günü sanırım uzun süre daha unutamayacağım ve yaşadığım üzüntülü günleri şoklardaydım ne yapıcağımı nerden herşeyden çare aradık her duyduğumuzu yaptık eltim bi aktar tavsiye etti ona gittik varikoseli için ilaç aldık vee 2 ay sonra eşim elle muayenesinde varikoselim düzeldi galiba artık ellimle hissedemiyorum onu dedi bu lafından sonra 4. Ayımızda hamile olduğumu öğrendim. Marttan sonra bir türlü tahlil yaptıramamıştık meğer rabbim yaptırmanıza gerek yok diyormuş şükürler olsun. Ve o ay kızlar inanın 1kere ilişki olmuştu eşimin çalışma şartlarından dolayı oda yumurtlamamın 1 gün öncesiydi (sonradan hesapladım)
demem o ki kızlaaarrr umudunuzu asla kaybetmeyin çarenizi mutlaka arayın rabbim ol deyince oluyor 1 tane hap bile içmedi eşim tekrar ameliyat olmadı sadece sağlıklı beslendik ve doğal tedavileri denedik umarım bende burdaki arkadaşlarıma umut olurum bunları yazmamın tek sebebi bu 2,7 milyondu ama oldu ol diycek olan rabbim çok çok isteyin ve siz size düşeni yapın emin olunki bebeğiniz en kısa zamanda gelicektir.
Veee kızlar aktarımız istanbul eyüp te önce allah sonra o ben onun tedavi edemeyeceği bir kısırlık durumu olduğunu düşünmüyorum daha bu pazar sperm sonucu sıfır olan bi arkadaşını o aktara götürdü eğer aktarın numarasını adresini isteyen olursa bana özelden mesaj atın kızlar hemen veririm
ilaçları tamamiyle ottan yapılmaa bala karıştırıp yiyorsun tadları baya kötü ama olsun
kriscim cok gecmıs olsun bır an once saglıgına kavusursun ınsallah canım bebısınde dogum pozısyonunu almıs bumada cok sevındım
lorkecım tranferın gerceklesmıs hayırlı olsun canım dualarım senınle ınsallah pozıtıf sonucunla senlendırıceksın buraları senden sonrada esramın mujdesıyle sevıncımız katlanıcak allahın ızmıyle ıkınız ıcınde cok dua edıyorum
canım hayırlı olsun allah analı babalı buyutmenızı nasıp etsın cok sevındım masallah gayetde tontıs dogmus ınsallah emme konusundada bır an once duzene gırer alsır yavrun
gokcencım masallah senınkıde dogum pozısyonunu almıs kordon dolanma nusunde doktorun nasıl yonlendırırse ona guven canım hayırlısı nasılsa normal sezeryan artık onun bır onemı yok canım ınsallah ılerleyen zamanlarda kordondan kurtulur melegın
Tebrik ederim meriii. gözün aydın. sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini
merimmm paşama
ayyy canım benim kavuştun mu oğluna :) gözün aydınn, ben 2 şubatı beklerken sen doğum yapmışsın. babamın doğum gününde doğmuş ne güzelll. rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, sanada geçmiş olsunn
maşallah tosunuma :)
merhaba kızlar nasılsınız ne kadar çok zaman oldu topiğe gelmeyeli hepinizi muhabbetleri ne çok özledim...ee nasılsınız ben aynı işte aynı durduğum yerde ne bir adım ileri nede bir adım geri ilerleyemiyorum öle kaldım takıldım çakıldım olduğum yerde....
KRİSİM geçmiş olsun canım hasta olmuşsun RABBIM sağlıkla minik meleğini kucağına almayı nasip etmişsin sende çok zor zamanlar geçiriyorsun RABBIM yardımcın olsun...
MERİ gelmiş minik paşa almışsın mis kokusunu içine çekmişsin RABBİM sizi bir ömür boyu ayırmasın hayırlı sağlıklı evlat olsun İNŞALLAH..
LORKEE demek habersiz transfer heee canım RABBIM gönlünden geçeni sana nasip etsin İNŞALLAH bu son olur ve evladını meleğini kucağına alırsın..
doğumuna az kalan arkadaşlar RABBIM yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla alın minik mucizelerinizi meleklerinizi kucağınıza İNŞALLAH.... veee bizim içinde dua etmeyi unutmayın..
günaydın kızlarrrr
mericim canım sana geçmiş olsun bebeğine hoşgeldin diyorum
ne güzel sağlıcakla büyüt inş. hayırlı evlat olsun darısıda başımıza artık inşşşşşş....
krisimmmm özledim seni yaa netim var artık düzenli girerim inş. ne olmuş buraya pek bi sessiz bebişi kucağına alan gitmiş(
canım bana arı sütü lazım yaa yani diğer vitaminlerde swansonun royal jellyi çok iyiydi ama bulamıyorum sen bi baksan yada ona eş değerde olan bi vitamin birde korean ginseng bumuydu alıyımmı bunu ?
GNC - GINSENG KOREAN - 90caps - 500mg
oyy canim benim masallah kuzuma kilosu cok iyi odem hepsinde iyi hbb de neredeyse hastanede 500 gr kaybetmisti ciktiginda
meme ucu benimde hic yok onun icin aparatlar pompalar var ondan alin hemen
sut olayi da zamanla rayina girer merak etme ama sen surekli agzina ver bebegin o cektikce gelecek ama gunler aliyor
biberona alsitirma hep ister kolaya kaciyolar ozaman
emzige alistir ama ozaman susar emmek istiyo o
sen nasilsin iyisin dimi?
haslama et corbasi yapsinlar onu ic bol bol seni cabuk toparlar sut olayinida kafana takma taktikca sorun yasarsin rahat ol sakin
cok opuyorum canim seni Allaha emanet ol
lorkem heyecanla test sonucunu bekliyorum eee gezmelerini etkileyek ama minik gezenti geleyor desene.. canım RABBIM hayırlısını nasip etsin dualarım seninle...
merhaba kızlar...uzun bir süre uğrayamadım...
28 ocak doğumgünümüzdü.oğluş boğaz enfeksiyonu oldu,ateşli 2 gün geçirdik.
cuma günü doğum gününü kutladık.bu arada da misafir ağırladım bol bol..
cihan bu ay hiççç kilo alamamış,zaten hep sınırda gidiyordu 9. aydan beri.
bu arada tedavide olan arkadaşlara ve doğum bekleyen arkadaşlara Rabbim yardım etsin...Allahım işinizi rast geirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?