Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar nasılsınız ne kadar çok zaman oldu topiğe gelmeyeli hepinizi muhabbetleri ne çok özledim...ee nasılsınız ben aynı işte aynı durduğum yerde ne bir adım ileri nede bir adım geri ilerleyemiyorum öle kaldım takıldım çakıldım olduğum yerde....

KRİSİM geçmiş olsun canım hasta olmuşsun RABBIM sağlıkla minik meleğini kucağına almayı nasip etmişsin sende çok zor zamanlar geçiriyorsun RABBIM yardımcın olsun...
MERİ gelmiş minik paşa almışsın mis kokusunu içine çekmişsin RABBİM sizi bir ömür boyu ayırmasın hayırlı sağlıklı evlat olsun İNŞALLAH..
LORKEE demek habersiz transfer heee canım RABBIM gönlünden geçeni sana nasip etsin İNŞALLAH bu son olur ve evladını meleğini kucağına alırsın..

doğumuna az kalan arkadaşlar RABBIM yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla alın minik mucizelerinizi meleklerinizi kucağınıza İNŞALLAH.... veee bizim içinde dua etmeyi unutmayın..

Lorkee
Allah gönlüne göre versin canım

canim bu cok iyi alabilirsin
gunde 1 yeter

saolasın canım Rabbım senın de bebegını saglıkla kucagına alabılmeyı nasıb etsın ..
gecen gırdıgımde yazacaktım hayırlı olsun dıye unutmusum ..

Amin canım inşallah cümlemiz sag salim alalım elimize :))
Benım de içime senin bebeğin tutumuş olduğu doğuyor nedense hayırlara cıksın inşallah

lorkecim yanılmıyorsam sende transfer yaptırdın herlade inş. hayırlısıyla güzel haberi verirsin sende bol bol meryem suresi oku şifa olsun inşşşş. :)
krisim bal küpüm :))

bide şunlara baksan alıyımmı bunlarıda

morfolojiye iyi geliyormuş gnc nin olunca içime sindi açıkcası bide sen bak

GNC - PYCNOGENOL - 50 mg - 60 caps

GNC - L -ARGININE 1000 - 90 tabs - 1000mg

birde saray macunu yaptırdık azospermlelere falan çok iyi geliyormuş topkapının orjinal arşivinden çıkmış bi macun
yanında böyle içöçinde ceviz,fındık,badem,ve dalında kurutulmuş incirden oluşan bi kür yaptım yukarıdaki vitaminleri ve korean ginsengi almayı düşünüyorum yeterli mi sence 1 kaç ay kullansın normal bekliyorum :) ama olmassa tüpe başlıcam...

son olarak şu gingko bibola aklıma takılıyor ama fazla vitaminde kanseri tetikliyormuş allah korusun napıyım sence onuda alıyımmı

http://www.gnc.com.tr/gnc/ginkgo-biloba/114.html

Son düzenleme:

ayyy canım benim kavuştun mu oğluna :) gözün aydınn, ben 2 şubatı beklerken sen doğum yapmışsın. babamın doğum gününde doğmuş ne güzelll. rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, sanada geçmiş olsunn
maşallah tosunuma :)

kris geçmiş olsunn, çabuk iyileş canımm. izine ayrıldın mı sen?
lorkemmm süpriz yaptın demek . hayırlı haberlerini bekliyoruz, sonra da esra8 gelcek peşinden . bu topikte hamileler hiç bitmeyecek :)
ersaaaa da hamileymiş , hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin.
kadser hoşgeldinnn. nasılsın canımm.beni de alırmısın listene.

hoşgeldin canımm. nasılsın? eşin nasıl oldu toparlayabildimi biraz? aynı işindemisin?
bende aynı merak etme hiç ilerleme yok. rabbim hepimizin yardımcısı olsunn. öptüm canımm

cnm benim dualarım seninle

Tebrik ederim meriii. gözün aydın. sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini

Canım Rabbim gönlüne göre versin. inşalah tedavin bebekle sonuçlanır

lorkecim yanılmıyorsam sende transfer yaptırdın herlade inş. hayırlısıyla güzel haberi verirsin sende bol bol meryem suresi oku şifa olsun inşşşş. :)

cnm benim dualarım seninle

Canım Rabbim gönlüne göre versin. inşalah tedavin bebekle sonuçlanır

kızlar hepınız cok saolsun dualarınızı eksık etmeyın ...
hayırlısı olur ınsallah

kriscim cok gecmıs olsun bır an once saglıgına kavusursun ınsallah canım bebısınde dogum pozısyonunu almıs bumada cok sevındım
lorkecım tranferın gerceklesmıs hayırlı olsun canım dualarım senınle ınsallah pozıtıf sonucunla senlendırıceksın buraları senden sonrada esramın mujdesıyle sevıncımız katlanıcak allahın ızmıyle ıkınız ıcınde cok dua edıyorum

canım hayırlı olsun allah analı babalı buyutmenızı nasıp etsın cok sevındım masallah gayetde tontıs dogmus ınsallah emme konusundada bır an once duzene gırer alsır yavrun
gokcencım masallah senınkıde dogum pozısyonunu almıs kordon dolanma nusunde doktorun nasıl yonlendırırse ona guven canım hayırlısı nasılsa normal sezeryan artık onun bır onemı yok canım ınsallah ılerleyen zamanlarda kordondan kurtulur melegın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…