Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlarrr bu sorun benii çok panikk çok evhamlı çok heyacanlı ettiiiii((

şimdi biz yaklaşık 25 gündürr klomen kullanıyordu eşim ve bugün test yaptırdıı
25 gün önceki

FSH 1,44
LH 3,31
TESTESTORUN 2,59
BUGÜN ALDIĞIMIZ SONUÇLAR İSE

FSH 3,58
LH 7,54
TESTESTORON İSE 5,78

BU SONUÇLAR NASIL SİZCE?DOKTOR İĞNE YAZDI HAFTADA 3 DEFA VURULACAKMIŞ ,
AMA BİZ İSTEDİĞİMİZ İÇİN YAZDI O KLOMENE DEVAM DEDİİ BİZDE KARAR VEREMEDİK HOCANIN DEDİĞİ GİBİ KLOMEN Mİ YOKSA ZATEN İĞNE İÇİNDE RAPOR YAZMIŞ İĞNEMİ KULLANALIM(

birde bende bu ay tüm testlerimi her şeyi yaptırmak istiyorum neler yaptırayım fsh lh ek olarak neler yaptırayımmm ...

arkadaşlar bu arada tıpki bir roman okur gibi geçmişi okuyorummmm sizlerle heyecanlanıyorummm ve sizlerle mutlu oluyorummm henüz 1490, sayfadayımmm:)))))oku okuu bitmiyorkiii anacığımmm ne cok şey yazmışınız öle

canım çok sağol
allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
dediğin gibi günler geceler tatlı bi yorgunlukla geçiyo
kaan biraz zor bir bebek inşallah gün geçtikce dediğin gibi normale döner
çok şükür ben muradıma erdim darısı diğer kızlara olsun

çok teşekkür ederiz boncuk teyzesi...doğru söylüyorsun boncuk,öyle diyorum zaten, ama yine de niye almıyor kilo diye de düşünmeden edemiyorum.
senin bıdık ööööğlere:)devam ediyor demek...vay yaramaz...

en çok kahvaltıyı çeşitlendirmede zorlanıyorum boncuk birde muz falan yemiyor daha doğrusu meyva yemiyor...
oğuz neler yiyordu yazsana bana.fikir olur bana

valla zor bir soru sormuşsun,sonuçta hormonlarla uğraşılıyor.
ama iğneye geçip bebek sahibi olmayan yok galiba:)

canım erkek için hormon konusunda çok bilgili değilim ama şunu söyleyebilirmi benim nacizane fikrim doktorunuza gveniyorsanız onun dediğini yapın yanılmıyorsam kaan aydosa gitmiştiniz ona da sorabilirsiniz onun fikrini de alabilirsiniz ama baktığımız zaman bir aylık klomen kullanımı fshı iki katına çıkartmış demek ki birkeç ay daha kullansanız fsh normal seviyeye çıkacak iğne bildiğim kadarıyla klomenin cevap vermediği durumlarda kullanılıyor ve sizde gayet de iyi cevap vermiş bence acele etmeyin yavaş ama emin adımlarla ilerleyin
inşallah güzel haber yakın gidişat onu gösteriyor. dediğim gibi kaan aydosun da fikrini muhakkak alın..

sende hormonlarının hepsine baktır fsh lh e2 prolaktin progesteron..
rahim filmi hala çektirmediysen çektir bence..

gökçenn çok sağoll cnm herseyi cevaplıyorsunzzz...:))valla bölee güzel şeylerr duymak beni mutlu ediyorr...kaan aydsa eskisi gibi hastası dahi olsan mail atamıyorsun ki canım malesef maili kapandıı ((çok üzücü eskiden ne güzell sorulabiliyorduu..
bu ay ki adetle birlikde gidecem doktoraa söleyeyim ne gerekiyorsa yapsınn banada..
seninde haftan çok azz kalmışşş bebişinn sağlıkla sıhatle gelsin inşşş sizinle birlikde büyüsünn..bizleride dualarında unutmaa:)

canım bilmiyordum çok üzüldüm niye kapandı ki mail olayı en azından sadece hastalarının ulaşabileceği bir mail adresi olsaydı neyse sağlık olsun bakalım..
sen bu ay adetinle git doktora hatta üçüncü günü git gittiğin gün progesteron dışındaki tüm hormonlarına bakılmış olur hem
eğer düzenli bir adetin varsa 21. gün de progesteronuna baktırırsın
belki bu ay yumurta takibi bile yaptırabilir doktorun hormonların iyi çıkarsa..
ben inşallah fsh normal seviyelere çıkarsa eşnini değerlerinni de otomatikman artacağını düşnüyoum
ama doktorunuzun dediğini muhakkak yapın
bizim gittiğimiz üroloğu pek gözümüz tutmamıştı ama küçük yer çok seçeneğimiz yok diye gidiyorduk
bizim ameliyat sonrası değerler çok düzelmedi hatta ileri hız sıfıra falan indi sayıda biraz düştü
ben başka bir ürologa hatta kaan aydosa gieelim dedim eşim istememişti
en azından bir sene bir bakalım olmazsa öyle gideriz şimdi bu doktorun dediğini
yapalım demişti. bende istemeye istemeye kabul ettim ama benim kadındoğumcum ısrarla
sizin ikinizde de sorun var tedavisz olmaz beklemeye gerek yok üç aşılama arkasaına tüp bebek
yapalım dedi bizde aşılamayı denedik ve olmadı sonra üroloğa gittiğimizde aşılama denediğimizi söylemiştik
bize kızdı niye acele ediyorsunz bir sene muhakkak bekleyin ben inanıyorum sizin tedavisiz olacak çocuğunuz
dedi bende çıkınca çok kızdım adama değerleri görmüyor mu bide çok iyi diyor bunun nersi iyi diye söylendim durdum
ve ben o ay hamile kaldım ve öyle utandım ki adamcağız doğru döylüyormuş dedim kendi kendime...
eşim de bak işte adamın dediği çıktı sen beğenmiyordun ama dedi:)))
yani moral ve inanmak aslında çok önemli o doktor belki beni çok etkilemedi dediklerine hiç inanmadım ama
anladım ki söyledikleriyle eşime moral vermişti kendine güvenini sağlamıştı zaten çok sviyordu eşim o doktoru..

yani demek istediğim doktorunuza güvenin inanın söylediklerini yapın ve olacağına sizde gönülden inanın ki olsun.
inşalalh herşey gönlünüzce olsun..

bizim de az kaldı dediğin gibi..
sizde duaalrınızı eksik etmeyin ki hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim..
bekleyen dileyen herkese de rabbim bu duyguyu tez zamanda nasip etsin..

gercekdenn böyle şeyler duyunca o kadar mutlu oluyorum kiii anlatamam inş benimde tez zamanda gelir bebişşşş çok bekletmez bizi bu ayy mutlaka gidecem doktoraa ve gerekli ne varsa yaptırcam dediğin gibi canımm...dualarımız seninlee inşş çok rahat bir doğum geçirirsin doktorun kimm bu arada bende malatyada dr fethiye ersan tüp merkezi varya ona muayene olayım diyorum malatyaya geldiğimde yada deniz beye..doktor sıkıntısını ben bu şehirde çok yaşıyorum
urfada ne bir kadın doğumcu nede bir ürolog bulabildikk doğru düzgün zaten rahim filmimide malatyada çektireyim diyorumm..
gökçen bu arada meryem süresini oku istersen çok iyi diye biliyorummm

gökcen benım eşimdede sperm azlığı var yazın dikkatımı çekti doktorun bekle demiş ya sperm sayınız kaçtı?umut olması için soruyorum.teşekkurler.

gökcen benım eşimdede sperm azlığı var yazın dikkatımı çekti doktorun bekle demiş ya sperm sayınız kaçtı?umut olması için soruyorum.teşekkurler.

canım bize bekle dedi ama biz ameliyat olduğumuz için bir yıl beklemelisiniz demişti
biz ameliyatın beşinci ayında aşılama yaptırdık kızmıştı varikosel ameliyatından sonra bir yıl beklemelisiniz diye
yoksa öyle boşu boşuna kimse bekle demez yani..
ameliyatın 6. ayında da hamile kaldım zaten.
ameliyat öncesi değerler 500 bin 23 milyon ve 10 milyondu morfoloji hep %3 ileri hız hep %10du ama sayı çok değişkendi
üç testte de birbirinden farklı çıkmıştı zaten doktor da varikoselin etkisi olduğu için böyle olduğunu söylemişti
ama ameliyat sonrası daha da düştü
hamile kalmadan bir ay önce aşılama yaptırdıığımız test var en son
onda da sayı 8 milyon
ileri hız sıfırdı morfoloji yoktu
yani ben en son bu değerlerden bir ay sonra hamile kaldım

canım benim doktor işi karışık:))
ilk önce denizhan beydi
muhteşem bir doktor ama o kadar yoğun ki anlatamam eşim hiöç beğenmedi içeride bir sürü insan birir giriyor biri çıkıyor
hiç bişi soramıyorsun doğru düzgün ilgilenemiyordu bilee.. bende biraz çekingenimdir herşeyi soramadım edemedim
ortam müsait olmayınca hep çekingen kaldım haliyle aklımda hep soru işaretleriyle dönüyordum
sonra benim ilk doktorum malatyadaki şeyme hanım vardı ona gidelim deik oda çok yoğundu
ama denizhan beyden daha çok ilgilenebiliyordu onda karar kıldık hem doçent olması hem kadın olması
daha rahat ulaşılabilmesi bize cazip geldi
ama 30. haftamızdayken şeyma hanım tutuklandı
yasa dışı kürtaj ve başka iddialar yüzünden..
şuanda da halaa tutuklu doktorsuz kaldım anlayacağın:)))
sonrada tekrar denizhan beye gitmeye yüzüm olmadı:))) onun hastanesinde ali bey var
çok ilgili bir adam bir iki arkadaşımız da memnun kalmıştı çok bilindik biri değil ama
içeri girdim mi yarım saat bıkıp usanmadan cevaplıyor her şeyi sorabiliyorsun çok memnunum...

sana glince kuzum fethiye ersn değil de doğu fertili tercih et bence..
kimse memnun değil ondan ama doğu fertil gerçekten çok iyiy..
benim araştırmada aşılamamı yapan prof doğu fertili sevmezdi fethiye ersancıydı bizi
aşılamada sperm yıkama işlemi için falaln fethiye ersana yönlendirdi biz sevmedik eşimle
spermleri geç verdiler vesaire... zaten o prof da tutuklanınca fethiye ersanla bağlantısı olduğu için o merkezden de soğudum
bence doğufertil ve denizhan beyyy:))))
rahim filmini de bne araştırmada çektirmiştim ama çok gün veriyorlar
sen özelde çektir istersen
ama doktorun isterse..
ürolog da burada ahmet soylu var gözde hastanesinde çok iyi diyorlar biz onu duymadan başka bir doktroa gittiğimiz için
başkasında devam ettik.
buranın hastane ortamı iyi bence biz memnunuz yani
buraya geldiğinde bir de burada görünebilirsiin..
fiyatlarda büyükşehirlere göre uygun hem..
meryem suresini duydum canım,
henüz başlayamadım ama başlayacağım şuanda başka okumalarım var..
inşallah 41 yasin 41 meryem suresi19 da fetih suresi niyetim var yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum..
sğolasın canım benim rabbim tez vakitte sizin de bu günlerinizi görmeyi nasip etsin inşalalh
dua listemde olcaksın inşalalh doğum sırasında
heyecandan ne dediğmi unutmazsam ..
öpüyorum çokk...
iyi haberlerini bekliyorum inşallah..

nurme canım hep yazacağım unutuyorum kapatınc aklıma geliyor
kuzum nerelerdesin sen..
tedaviye başlamıştın şimdi hangi aşamadasın çok merak ediyorum lütfen mesajımı görünce dön bana olur mu..
çok öpüyorum...

arkadaşlar proxeed plus kullanan varmı aranızda yani eşi kullanan bizim sperm sayısı 158.400.000 ama haretli biraz sıkıntılı acaba bu ilaç işe yararmı

saolasın canımmm ALLAH BİR SANCIDA KURTARSIN KOLAYCANIK GELSİN KIZIN KUCAGINA İNŞŞ
evet bu adetle burdaki kan testlerimi yaptırayım ben iyisi önümüzde adetle malatyaya gelim burdaki tahlillerle birlikde ben denizhan beye eşimde o dediğin ürologa bir muayene olsun vee tüp tarihine karar verelimm ben burda yaptırmak istemiyorum izin problemi olmazsa kesin malatya .

bu arada iğnelerimizi aldık ama bir 20 gün daha klomen kullanalım degerimiz 4 ün üzerine çıkarsa klomene devam yoksa iğneye gececezz :))kendimizi biz muayene ediyoruz vallaa

gökçenim canım arkadaşım dün yaptırdım testimi
hamileyim çok şükür yarın tekrarlıycam inşallah
sorunsuz artmıştır bu arada facede sana istek göndercem
gülce güzel benim tamammı canım

canım benim çoookk sağolasınnn...
allhım gönlünüze göre versin inşallah.. kendinize bir yön çizmiş olmanız çokk güzelll..
hadi bakalım rast gele diyelim inşallah tüpe bile gerek kalmayacak..

kuzum yaa duydum duydum bugün faceden aldım haberini kızlardan..
o kadar sevindim ki maaşalah diyelim inşallah rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
epey olmuştu hamile haberi almayalı bu topikte ayağını iyi sürü de diğerleri de gelsin:))
taamam canım kabul ediyorm hemen
demek kocişden izin çıktı haaaa:))))

Arkadaşlar bana da yardım edin lütfen sizler baya bir tecrübelenmişsiniz bu konularda...Eşimde varikosel var doktor çocuk istiyorsanız direk ameliyat dedi..eşim hiç rahatsızlık duymuyor varikoselden ağrı vs..hiç bir şeyi yok hatta tesadüfen öğrendik sürekli ben gidiyordum dr..çocuk için herşeyin düzgün çıktı yumurtlamam hormonlarım vs..en son rahim filmim kalmıştı doktorum birde eşin gelsin bazı testler yaptıralım rahim filmi biraz acılı olduğundan boşuna canını yakmayalım dedi..eşim gitti muayenede bşy çıkmadı ultrasonda çift taraflı varikosel çıktı...ameliyat olmadan aşılamayla hamile kalabilirmiyim acaba?
sperm sayımız 28 milyon...
ileri hız.%10
yavaş ileri hız.%25
yerinde %10
hareketsiz%55

Morfolojı
normal yapı %6
anormal yapı%94

Amin bitanem rabbim inşallah bukez sorunsuz
sonuna kadar gitmeyi nasip eder inan dualarım
arkadaşlarımın hepisine ediyorum inşallah sırayla
hepimizin kucağı dolcak ..evet gökçem fazla vakit
harcamiycakmışım ama şart bu.))) insafsız beni
sizden ayrı koyduu ama meleğim buna son verdi

nurmeeee hamilesin dememk RABBIM hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...ayyyyy çok heycanlandım yaaa kız ayağına iyice sürt şöleee arkandan gelenler olsun...canım bizler içinde dua et.....

halayına başladımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…