- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.441
Aglutinasyon var mı canım yoksa sadece lökosit değeri mi yüksek, birde lökosit kaç 10-12 civarı mı? sperm kültüründe en iyi belli olur demişti bizim doktor onu yaptırmak lazım sanırım. geçmiş olsun canım
kızlar merhaba
uzun zaman oldu girmeyeli
ben iyiyim çok şükür.
kris doğum yapmış hayırlı olsun
gökçencım inşallah sag salim kucagına al, darısı başımıza olsun
bu arada ikiz bekleyen bir arkadaş vardı hatta doğum yaptı kimdi acaba ?
canım benim lokosit değeriniz demk ki çok yüksek çıkmış ondan antibiyotik vermiş doktorunuziyi akşamlar arkadaşlarr
benim eşimle silme lökosit cıktı sperm sayımız ve fsh artmış ama bu seferde lökosit çıktı doktor antibiyotik verdi 3 ay kullanacak acaba sperm sayısını azaltırmı bunlar yaa ilk defa bu kadar yükseldi şimdi tekrardan dşücecek die çok korkuyorum .birde doktor evicap ve cinko verdi günde 2 şer tane almasını söledi ya 2 tane bana fazla geldi sanki geçmişte okudugum kadarıylada herkes 1 kullanmış ne yapsak acaba:44::44::44:
kızlar merhaba
uzun zaman oldu girmeyeli
ben iyiyim çok şükür.
kris doğum yapmış hayırlı olsun
gökçencım inşallah sag salim kucagına al, darısı başımıza olsun
bu arada ikiz bekleyen bir arkadaş vardı hatta doğum yaptı kimdi acaba ?
canım benim lokosit değeriniz demk ki çok yüksek çıkmış ondan antibiyotik vermiş doktorunuz
bence doktorunuza güvenip kulllanın ama değerlerinizi düşürebilir diye biliyorum bende
ama kar zarar hesaplaması yapıldığında ileride daha sağlıklı bir sonuç için de o antibiyotiğin kullanılması gerekiyor
inşallah antibiyotik sonrasi lokosit değeriniz düştüğünde diğer değerleriniz daha da artacaktır
evicap ve zincoya gelince bizim doktor hiç çinko vermemeişti ben yine de iki günde bir falan veriyordum eşime.
arginmaxın içinde de vardı zaten. ama evicap günde 400 mg alınması lazım
eğer doktorunuzun verdiği 200 mglık ise ondan iki tane vermiştir günde
ben yutması kolay olsun eşim mızmızlanmasın diye
400mglıktan günde bir kere veriyordum ilaç sayısı düşsün en azından diye:))
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım benim..
canım benim çokk teşekkür ederim inşalalh hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza..
biz henüz alamadık:)) senni durumlar nasıl hamilelik iyi gidiyor dimi biraz sıkıntılarınız vardı inşallah atlatmışsınızdır.
gökçen cnm iyikide girdin bende sana doktorunun adını soracaktım malatyaya gelecez doktor adı ahmet soylumuydu cnm inş girersinn..
arkadaslar acil cewap werebılırmısınız sperm testı sonucunu aldık
MİKTAR : 3,1
RENK : gri beyaz
GÖRÜNÜM(SEMEN) : opak
pH : 7,8 (kalevi)
SIVILAŞMA : 30 dakkada akışkan
GÖRÜNÜM (SPERM) : normal
FRUKTOZ : 286 mg/dl
SAYIM (/ML) : 52 400 000
HAREKETLİLİK : 30 DAKKADA
HIZLI : 42%
ORTA : 2%
YAVAŞ : 4%
HAREKETSİZ : 52%
HAREKET ŞEKLİ : hareketli spermatozoaların %70ihızlı düzgün ve dogrusal hareketli ortalama hız 46 mlc/sn
MİKROSKOPİ : 1-2 lökosit ve prostatik hücre görüldü
bunu biri bana acıklayabılır mı lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn acilll cok merak edıyorummm
canım bu ameliyat dan 3 aydan sonra mı yoksa ilk defa mı yaptırdınız ona göre yorumlayalım http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...liyati-olup-hamile-olmayi-bekleyenler-61.html ve bu linke tıklarsan grubumuz var bizim orda benm de eşimde sperm hareketi azlığı var
DNA hasar testine baktıran kişiler var canım burda hatta %98 i hasarlı çıkıp tüple vede dogal yoldan hamile kalanlar bile var yeterki rabbim ol desin :)arkadaşlar ben burayı inclerken kaan aydos doktoru öğrendim.ve eşimin sonuçlarını ona mail attım.bana kendisi cevap yazmış DNA hasar testi yapılması gerektiğini ve bunun için oraya gitmemiz gerekiyor. bunu yaptıran var mı...
arkadaslar acil cewap werebılırmısınız sperm testı sonucunu aldık
MİKTAR : 3,1
RENK : gri beyaz
GÖRÜNÜM(SEMEN) : opak
pH : 7,8 (kalevi)
SIVILAŞMA : 30 dakkada akışkan
GÖRÜNÜM (SPERM) : normal
FRUKTOZ : 286 mg/dl
SAYIM (/ML) : 52 400 000
HAREKETLİLİK : 30 DAKKADA
HIZLI : 42%
ORTA : 2%
YAVAŞ : 4%
HAREKETSİZ : 52%
HAREKET ŞEKLİ : hareketli spermatozoaların %70ihızlı düzgün ve dogrusal hareketli ortalama hız 46 mlc/sn
MİKROSKOPİ : 1-2 lökosit ve prostatik hücre görüldü
bunu biri bana acıklayabılır mı lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn acilll cok merak edıyorummm
DNA hasar testine baktıran kişiler var canım burda hatta %98 i hasarlı çıkıp tüple vede dogal yoldan hamile kalanlar bile var yeterki rabbim ol desin :)
canım 52 milyon sperminiz varmış en az 25 milyon olması lazım bence sayınız gayet güzel
%42 ileri hareketli hareketlilikte güzel bence
ben 35 milyon %17 ileri hareketliyle hamile kaldım
doktora göstermedinizmi sonuçları peki:26:
bende fazla anlamıyorum ama yinede yardımcımı olmaya çalıştım canım
rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah
canım yeni görüyorum..
bizim üroloğumuz park hastanesinde ali turunçtu.
bizimle iyi ilgilendi sağolsun ama çok bilinen tanınan bir doktor değil söylim biz tesadüfen ilk ona gittik
eşimde seviyordu değiştirmek istemedi
yoksa ben sonradan gözde hastanesinde ahmet soylunun çok iyi olduğunu duydum
ona giiderdim ama gerek kalmadı çok şükür.
sen istersen bir ahmet soyluyu dene canım..
inşalalh memnuniyetle ayrılırsınız..
arkadaşlar ben burayı inclerken kaan aydos doktoru öğrendim.ve eşimin sonuçlarını ona mail attım.bana kendisi cevap yazmış DNA hasar testi yapılması gerektiğini ve bunun için oraya gitmemiz gerekiyor. bunu yaptıran var mı...
merhaba arkadaşım.peki eşi azosperm olanlarda hasar testi yaptırmaya gerek var mı?biz şuanda bıraktık tedavimizi başka hastalık oluştu tedavi aşamasında eşimde fakat k.hoca bir ara sperm boyama istemişti onuda yaptırmadık zaten daha.mrb biz gittik hasar testi yaptırmaya durumunuz nedir bilmiyorum ama eger henüz istemeye başladıysanız düşüğün yoksaa ve eşinde gözle görülür bir problem varsa örnegin varikosel hormon bozuklugu vs yaptırmayın derim ama bunlar yoksa ve halla çocuk olmuyorsa yapılabilirr biz gittik içimiz rahat etsin diee ve düşüğüm oldugu için ama burda gittimiz tüm doktorlar gereksiz yere yaptırmışınız dedii..Siz ne düşünüyorsunuz
merhaba arkadaşım.peki eşi azosperm olanlarda hasar testi yaptırmaya gerek var mı?biz şuanda bıraktık tedavimizi başka hastalık oluştu tedavi aşamasında eşimde fakat k.hoca bir ara sperm boyama istemişti onuda yaptırmadık zaten daha.
mrb biz gittik hasar testi yaptırmaya durumunuz nedir bilmiyorum ama eger henüz istemeye başladıysanız düşüğün yoksaa ve eşinde gözle görülür bir problem varsa örnegin varikosel hormon bozuklugu vs yaptırmayın derim ama bunlar yoksa ve halla çocuk olmuyorsa yapılabilirr biz gittik içimiz rahat etsin diee ve düşüğüm oldugu için ama burda gittimiz tüm doktorlar gereksiz yere yaptırmışınız dedii..Siz ne düşünüyorsunuz
mrb canım çok teşekkürler .bizim durum eşimde morfoloji 0 sayı ve hareket sınırda.varikosel de çok az demişlerdi burdaki doktorlar. hatta çapada hiç dikkate bile almadılar.bir aşılmadan sonra düşük oluştu.
şimdi kararsız kaldık tüp bebek den önce gitsek mi diye.siz yaptırdınız mı sizin sorun neydi.
mrb canım inşallah sen ve cimcime iyisinizdir doğum az kaldıı ALLAHIM BİR SANCIDA KURTARSINN
bizde gittik geldik gercekden şimdiyedek kaan hoca dahii gittimiz en iyi doktordu bıkmadan cevapladı herseyi aşılama önerdi :))inş iyi olurr tşk ederim
canım çokk şükürr iyiyiz biz hala beklemedeyiz:)))
ha oldu ha olacak diye bekliyoruz işte:)))
teşekkür ederim güzel duan için..
rabbbim sana ve tüm bekleyen isteyen arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah bu tatlı bekleyişi..
canım çok sevindim doktor ziyaretinizin güzel geçmesine
inşalalh hayırla sonuçlansın tedaviniz..
siz hangisine gittiniz şimdi ben anlayamadım:)) ahmet soyluya dimi:))
evet canımm ahmet soyluu:))gidip geldikden sonra yazını gördüm zaten ama gercekden iyi bir doktormuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?