- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.481
Kızlar bundan üç yıl öncesinde tam umudumuzu kesmiştik bebeğimiz olmayacak diye başlamıştık ki netten bazı vitaminlerin sayı ve hareketliliği arttırdığını gördüm eczacı bu vitaminleri 3 ilaç olarak bize verdi ve ilca başladığımız ay hamile kalmıştım mucizeydi bu.. Daha sonra şükürler olsun oğlum dünyaya geldikten sonra 2 yıl hiç korunmadık ve artık oğlum 2 yaşını da doldurunca 2.bebeğimiz olsun istedik ve o vitaminlere yeniden başladık 1 ay olmadan yeniden hamile olduğumu öğrendim.. Rabbim ol deyince oldu yine.. Işte o vitaminler
pharmaton
zinco
sıvı l-carnitin
bu arada arı sütü de bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..
Rabbim herkese nasip etsin..
ekintosum da vaar.
cihan paşanın annesi sen nasılsın
bunlar sana
Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Eşime yapılan spermiyogram sonucunda doktoru tarafından evikap, trental ve klomen verildi 3 ay kullanacak. Ama bu süreçte korunmamızı falan söylememiş doktoru. acaba korunmak gerekir mi?
Bir de benim doktorum yumurta takibi için 3 ay sonra gel dedi. Ben bu süreçte de yumurta takibi yaptıramaz mıyım.
Aynı tedaviyi uygulayan arkadaşlar var mı acep aranızda:))
maşallahh ne güzel yaa umud oluyorsunuz banaa bende iki senedir ceblleşiorum ama malesef elde avucda sıfırr :(((
buu arı sütünü sen kullandın sanırım nasıll kullandın bendemi kullansam acaba
Kızlar bundan üç yıl öncesinde tam umudumuzu kesmiştik bebeğimiz olmayacak diye başlamıştık ki netten bazı vitaminlerin sayı ve hareketliliği arttırdığını gördüm eczacı bu vitaminleri 3 ilaç olarak bize verdi ve ilca başladığımız ay hamile kalmıştım mucizeydi bu.. Daha sonra şükürler olsun oğlum dünyaya geldikten sonra 2 yıl hiç korunmadık ve artık oğlum 2 yaşını da doldurunca 2.bebeğimiz olsun istedik ve o vitaminlere yeniden başladık 1 ay olmadan yeniden hamile olduğumu öğrendim.. Rabbim ol deyince oldu yine.. Işte o vitaminler
pharmaton
zinco
sıvı l-carnitin
bu arada arı sütü de bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..
Rabbim herkese nasip etsin..
kızçem benim eşim de pharmatonu duymuş bi yerden aldı kullanıyor şimdi p.tesi de test verecek bu arada sana yazdığım diğer ilaçları da kullanıyor eğer haberler güzel gelirse ilan etcem herkese inşallah iyi haberlerle gelirim
Arı sütü -bal-poleni eşim kullanıyor ama bizim de tek arı sütünü mü kullanmamız gerekiyor acaba
Canım sayı ve hareketliliğiniz ne durumdaydı bi de morfolojiyi hatırlıyor musun acaba?
Birde sıvı l-carnitinin bir markası var mı kullandığınız?
Bizim morfoloji 0'da eşimde pharmaton kullanıyor bunun yanında bi sürü vitamin ve ilaç kullanıyor inşallah faydasını görürüz biz de
Benimde mucizem geçen ay geldi ama tutunamadı anneciğine 6haftalıkken düştü ne yazık ki Rabbim ol desin yeter ki bizde senin gibi güleceğiz inşallahhhh...
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba güzel topiğim,bayaaa uzak kaldım burdan...
giremiyorum buralara artık ama çok özlüyorum herkesi...
canımmm ben bunuu hiç kullandırmadımm kiii bir o kaldı kullandrsam mı acabaa
adam çatlayacakkk yakındaaaa ne bulduysam yedirip içiriyom yaw
asbem eşime dr pharmaton, evicap, cipro antibiyotik, tetradox,dolorex ağrı kesici verdi...bu ilaçları kullanıyo..
ekintoss mrbbb sıkı takipdeyimmm keşke girsenizde bol bol sorularımızı cevaplasanızz:)))umuddsunuz sizzz
yaa senin eşinde iğnlere başlamış sanırım kaç ay kullandınız iğnenin yanına takviye felan kullandınızmı bizde kullanıyoruz takviyede alıyoruzz amaa henz yeni başladık sayılır haftada 3 defaa kullanıyorzz
arı sütün çiftin her ikisi de sabah akşam alacak ama piyasada çok fazla taklidi varmış arı dünyasına girin netten arasanız adam zaten anlatıyo nasıl kullanılacağını zinco ve pharmatonu tok karna günde bir kez l-carnitin sabah akşam aç karna 1 yemek kaşığı kullandı eşim ben sadece arı sütünü kullandı biz üç yıl önce dr a gittiğimizde sayı 4.5 milyon morfoloji 3 tü.... inşallah bu ilaçlar sizin derdinize de derman olur... l-carnitin de solgar markaydı.. başka aklınıza takılan varsa mesaj atın pek forumu hergün takip edemiyorum da..
valla akşamları yatarken keçiboynuzu pekmezi sabahları da arı sütü-bal-polen kullnıyor eşim canım p.tesi göreceğiz anyayı konyayııı
Canımmm kusura bakma işlere bakarken kaçırmışım seniiiipharmatonu ekstra takviye olarak vermiştir evicapı da e vitamini için cipro zaten antibiyotik iltihaplanma için tedradoxta aynı şekilde iltihap için ağrısı oluyor mu ki eşinin ağrı kesici vermiş canım
pharmatonu eşim kendisi bulmuş valla benim iyi ki de bulmuş diyorum şu anda inşallah p.tesi iyi sonuçlarla geleceğiz ama size selenyum çinko da gerekli ekstra o yüzden mutlaka kabak çekirdeği hatta ekstra arginmax da kullanabilir eşin benimki kullanıyor canım
iğnene kullanıyorsunuz şekercim kaan beyden memnun musunuz devam mı?
valla canım tüp dio başka bişe demiyorrr aman nebilimmm cnmmm her doktor farklı bişe sölüyor ama gidişatimız tüp gibi
ekintoss mrbbb sıkı takipdeyimmm keşke girsenizde bol bol sorularımızı cevaplasanızz:)))umuddsunuz sizzz
yaa senin eşinde iğnlere başlamış sanırım kaç ay kullandınız iğnenin yanına takviye felan kullandınızmı bizde kullanıyoruz takviyede alıyoruzz amaa henz yeni başladık sayılır haftada 3 defaa kullanıyorzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?