Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ekintos

inşallahhhh morall gelip gidiooo arada cok moralli oluyorummm arada yerleree iniooo morelll sabitleyemedik gitti...

diğer mevzuya gelincee ovü günlerine çok dikkat ediorum amaaa diğer günlerde dikkat ediorum desem yalan olurr

Son düzenleme:

prosed jel yeni mi çıktı yoksa preseed jel mi o?ayrıca en güzel preseed orgazm.kesinlikle çok önemli...

o morali sabitlemek lazım.hele o eşlerin moralini çok yüksek tutacağız.yeri gelecek olgun olan taraf pohpohlayan taraf biz olcaz.
eşlere meşgale bulun.ben eşimi zorla yüzmeye göndermiştim.haftanın 3 akşamı .maksat kafa dağılsın.

ovülasyon günlerin dışında da bu iş önemli.düzenli ilşki spermler için önemli.
hem mesela ben hamile kaldığım ay geç yumurtlamışım.ovüler bitti diye bıraksaydık şimdi bu durumda olmazdım.

eşim doktorla konuştu daha önce varikosel ameliyatı olduğunu sperm değerlerini anlatmış doktor ameliyat olsan da değerlerin çok düşük sayın çok artmaz demiş

3 ay keçiboynuzu kürü yaptım, 4 aydır proxeed plus kullanıyoruz ameliyat olalı 9 ay oldu ve ben bugün yine adet oldum eşimin değerleri ameliyattan 4 ay sonra 1.600 000 ileri hız %20 morfoloji %45 şu anki durum nedir hala öğrenemedik

çok fazla birşey yapmış sayılmazsınız.beslenme düzeni,vitamin desteği olması şart.

tamam sayı düşük ama ileri hızlı ve morfoloji fena değil.
100 tanede 20 tanesi hızlı
100 tanede 45inin morfolojisis düzgün.

bunu 1600 000 orantılasana.

bizimmde en başta sayı 4-5 milyonda .çabalaya çabalaya 52 milyonu gördük ama bizim morfoloji hepppppppp sıfırdı.bir kere 1 olduğunu gördük.

doğru söylüyorsun canım bende zorla da olsa spora yazdırdım bu hafta başladı hayırlısıyla kilo vermeye de başladı kilo da etkenmiş çünkü azim arttı en önemlisi
düşükten sonra ilk adetimi de oldum dün ovulasyon testlerimi de aldım bakalım son sürat başlayacağız hayırlısıyla

hmmm bizde dün yine test yaptık iğneler neredeyse bir ay olacak kullanmaya başlayalı ama bizim fsh mız henüz 3,29 gecen ay 2,59 felandı bakalım ..inş fayda ederr etmezse tüp yolu haziranda görünüyor bizeee inşş normal yoldan olurr tüpe gerek kalmazz

canım sadece morfoloji iyi ileri hız ilk yarım saate %0, 1 saate %20 beslenme konusuna gelince eşim beslenmesine pek dikkat etmiyor beni sinir ediyor Vitamin olarak başka ne kullanabiliriz sizler ne kullanıyorsunuz?? Bugün yine keçiboynuzu kürüne başladım eşimin iş durumuna göre tüp bebek için raporlarla uğraşacağış ama değerleri artmişsa bekleyeceğiz bazen hiç sabrım kalmıyor

canım önceliklee eşinin sperm kalitesini artırmaya bakk..yeşillik nohur ısırgan özellikle yedir hocanın bize sölediği kırmızı et yasak demişti ama biz arada kaçamk yapıyoruz vallaa:)))

ayrıca vitamin destegi bencede çok önemlii biz profortile başladık kaan hocanın tavsiyesi ile tabiii birde argınmax aldıkk ama henüz gelmedi ayrıca e vit çinko felanda kullanmıştıkk

canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama artık her şehirde var diye biliyorum gnc shoplar keşke gidip alsaydınız daha çabuk başlardınız kullanmaya

canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama artık her şehirde var diye biliyorum gnc shoplar keşke gidip alsaydınız daha çabuk başlardınız kullanmaya

hiç demeee yaa nebileyim genelde sipariş verdiğimiz bir site var ordan sipariş verdikkkk..alışkanlık:)))

ya neden bilmiyorum ama içim argınmaxa karşı çok ısındııı

Canım ne kadardır istiyorsunuz bebiş bu kadar pes etmiş durumda olduğuna göre bayağı olmuş anlaşılan arada bir düşsekte güçten yine toplanıp ayağa kalkmasını bileceğiz çünkü eşlerimiz bizim desteğimiz olmadan bazı şeyleri başaramıyorlar ne yazık ki

Canım benim yaaa gelecek gelecek en kısa sürede gelecek meleklerimiz Allahımın izniyle

gelsin artıkkk canım yaaa hanii son demler olur yaaa ordayımmm valla artık çok istiyorummm çok hemdee inşşşşş

zaten en gec haziarann tüp bebek dioz kısmet artıkk amaa gidişatımızda gelişme varmııı bilemiyorum dün hormonlarına baktırdık çokk ilerlememiş valla

canım proxeed kullanıyoruz onun yanında arginmax da kullanayım mı bir zararı olur mu?Nohut findık ceviz badem yediriyorum ama bazı şeyleri yemeyeceğim diyorsa yemiyor inatlaşırsam da ters tepiyor bu sefer hiç birini yemiyor

canım 6 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyorum.Haftasonu çok canım sıkkındı hastaneden dolayı ama şimdi iyiyim.Hep kendime bir insan birşeyi çok istiyorsa ve bunun için çaba harcıyorsa eninde sonunuda istedği olur pes etmek yok o bebek bu göbişe gelecek sonrada kucağımıza diyorum ama bazen böyle patlamalar yaşayabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…