- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.541
sonucu alır almaz burdayıminşallah iyi haberlerle gelirim
içeriği aynıysa kullanmayayım yarın test yaptıracağız biraz düzelme varsa ben de prosed jel alacağım spermlerin ilerlemesine yardımcıymış, yok değerlerimiz artmadıyda tüp bebek işlemlerine başlayacağız
ekintos
inşallahhhh morall gelip gidiooo arada cok moralli oluyorummm arada yerleree iniooo morelll sabitleyemedik gitti...
diğer mevzuya gelincee ovü günlerine çok dikkat ediorum amaaa diğer günlerde dikkat ediorum desem yalan olurr
prosed jel yeni mi çıktı yoksa preseed jel mi o?ayrıca en güzel preseed orgazm.kesinlikle çok önemli...
canım yanlış yazmışım preseed jel:)
doktora gittik ama test yaptıramadık tam 1 saat bekledik başka bir hasta varmış bir türlü çıkmadı sperm örneği veremiyormuş ordakiler de isterseniz biraz dolaşın sonra gelin dediler biz de kızdık çıktık eve geldik sonra pişman olduk tabiçok canım sıkıldı ne güzel işlemlere başlayacaktık
prosed jel yeni mi çıktı yoksa preseed jel mi o?ayrıca en güzel preseed orgazm.kesinlikle çok önemli...
doktora gittik ama test yaptıramadık tam 1 saat bekledik başka bir hasta varmış bir türlü çıkmadı sperm örneği veremiyormuş ordakiler de isterseniz biraz dolaşın sonra gelin dediler biz de kızdık çıktık eve geldik sonra pişman olduk tabiçok canım sıkıldı ne güzel işlemlere başlayacaktık
niye kızdınız valla zor bir durum :))ben en çok eşime örnek verirken üzülürdüm:)
tekrar başlarsınız umarım.
eşim doktorla konuştu daha önce varikosel ameliyatı olduğunu sperm değerlerini anlatmış doktor ameliyat olsan da değerlerin çok düşük sayın çok artmaz demiş
ameliyat sonrası tabiki değerlerin artmaması ihtimali var ama sonuçta varikoselde bu işte bir engel.
varikosel ameliyatından 3 ay sonra arkadaşlar kürlere ve vitaminlere başlıyorlardı.
sizde kullanıyor musunuZ?
ayrıca doktorlara çok kulak asmayın.onlar kötü tarafları söylemek zorunda ama terside çok oluyor.burdaki çok arkadaş buna bir örnektir.
3 ay keçiboynuzu kürü yaptım, 4 aydır proxeed plus kullanıyoruz ameliyat olalı 9 ay oldu ve ben bugün yine adet oldumeşimin değerleri ameliyattan 4 ay sonra 1.600 000 ileri hız %20 morfoloji %45 şu anki durum nedir hala öğrenemedik
doğru söylüyorsun canım bende zorla da olsa spora yazdırdım bu hafta başladı hayırlısıyla kilo vermeye de başladı kilo da etkenmiş çünkü azim arttı en önemlisiprosed jel yeni mi çıktı yoksa preseed jel mi o?ayrıca en güzel preseed orgazm.kesinlikle çok önemli...
o morali sabitlemek lazım.hele o eşlerin moralini çok yüksek tutacağız.yeri gelecek olgun olan taraf pohpohlayan taraf biz olcaz.
eşlere meşgale bulun.ben eşimi zorla yüzmeye göndermiştim.haftanın 3 akşamı .maksat kafa dağılsın.
ovülasyon günlerin dışında da bu iş önemli.düzenli ilşki spermler için önemli.
hem mesela ben hamile kaldığım ay geç yumurtlamışım.ovüler bitti diye bıraksaydık şimdi bu durumda olmazdım.
canım sıkma canını haftaya verirsiniz inşallah moralin çok önemli seninprosed jel yeni mi çıktı yoksa preseed jel mi o?ayrıca en güzel preseed orgazm.kesinlikle çok önemli...
eşim doktorla konuştu daha önce varikosel ameliyatı olduğunu sperm değerlerini anlatmış doktor ameliyat olsan da değerlerin çok düşük sayın çok artmaz demiş
Canım benim Dr.a ne bakıyorsun sen ameliyattan 1sene sonra normale döner diye duymuştum ben varikoselden dolayıysa bi kaç aya güzel haber alırız senden hayırlısıyla
3 ay keçiboynuzu kürü yaptım, 4 aydır proxeed plus kullanıyoruz ameliyat olalı 9 ay oldu ve ben bugün yine adet oldumeşimin değerleri ameliyattan 4 ay sonra 1.600 000 ileri hız %20 morfoloji %45 şu anki durum nedir hala öğrenemedik
Bence en kısa sürede yeniden yaptırmanız gerekiyor canım ve antiğinde dediği gibi morfoloji harika ve sadece ileri hız %20 diyorsun buna yavaş hızı da eklemen gerekiyor onu da ekleyip oranlama yaparsan gayet iyi bir hız elde edersin Allahın izniyle
o morali sabitlemek lazım.hele o eşlerin moralini çok yüksek tutacağız.yeri gelecek olgun olan taraf pohpohlayan taraf biz olcaz.
eşlere meşgale bulun.ben eşimi zorla yüzmeye göndermiştim.haftanın 3 akşamı .maksat kafa dağılsın.
hem mesela ben hamile kaldığım ay geç yumurtlamışım.ovüler bitti diye bıraksaydık şimdi bu durumda olmazdım.
çok fazla birşey yapmış sayılmazsınız.beslenme düzeni,vitamin desteği olması şart.
tamam sayı düşük ama ileri hızlı ve morfoloji fena değil.
100 tanede 20 tanesi hızlı
100 tanede 45inin morfolojisis düzgün.
bunu 1600 000 orantılasana.
bizimmde en başta sayı 4-5 milyonda .çabalaya çabalaya 52 milyonu gördük ama bizim morfoloji hepppppppp sıfırdı.bir kere 1 olduğunu gördük.
canım sadece morfoloji iyi ileri hız ilk yarım saate %0, 1 saate %20 beslenme konusuna gelince eşim beslenmesine pek dikkat etmiyor beni sinir ediyorVitamin olarak başka ne kullanabiliriz sizler ne kullanıyorsunuz?? Bugün yine keçiboynuzu kürüne başladım eşimin iş durumuna göre tüp bebek için raporlarla uğraşacağış ama değerleri artmişsa bekleyeceğiz bazen hiç sabrım kalmıyor
canım önceliklee eşinin sperm kalitesini artırmaya bakk..yeşillik nohur ısırgan özellikle yedir hocanın bize sölediği kırmızı et yasak demişti ama biz arada kaçamk yapıyoruz vallaa:)))
ayrıca vitamin destegi bencede çok önemlii biz profortile başladık kaan hocanın tavsiyesi ile tabiii birde argınmax aldıkk ama henüz gelmedi ayrıca e vit çinko felanda kullanmıştıkk
canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama artık her şehirde var diye biliyorum gnc shoplar keşke gidip alsaydınız daha çabuk başlardınız kullanmaya
hiç demeee yaa nebileyim genelde sipariş verdiğimiz bir site var ordan sipariş verdikkkk..alışkanlık:)))
ya neden bilmiyorum ama içim argınmaxa karşı çok ısındııı
canım sadece morfoloji iyi ileri hız ilk yarım saate %0, 1 saate %20 beslenme konusuna gelince eşim beslenmesine pek dikkat etmiyor beni sinir ediyorVitamin olarak başka ne kullanabiliriz sizler ne kullanıyorsunuz?? Bugün yine keçiboynuzu kürüne başladım eşimin iş durumuna göre tüp bebek için raporlarla uğraşacağış ama değerleri artmişsa bekleyeceğiz bazen hiç sabrım kalmıyor
Canım benim yaaa gelecek gelecek en kısa sürede gelecek meleklerimiz Allahımın izniyle
canım önceliklee eşinin sperm kalitesini artırmaya bakk..yeşillik nohur ısırgan özellikle yedir hocanın bize sölediği kırmızı et yasak demişti ama biz arada kaçamk yapıyoruz vallaa:)))
ayrıca vitamin destegi bencede çok önemlii biz profortile başladık kaan hocanın tavsiyesi ile tabiii birde argınmax aldıkk ama henüz gelmedi ayrıca e vit çinko felanda kullanmıştıkk
Canım ne kadardır istiyorsunuz bebiş bu kadar pes etmiş durumda olduğuna göre bayağı olmuş anlaşılan arada bir düşsekte güçten yine toplanıp ayağa kalkmasını bileceğiz çünkü eşlerimiz bizim desteğimiz olmadan bazı şeyleri başaramıyorlar ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?