- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.561
canım 6 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyorum.Haftasonu çok canım sıkkındı hastaneden dolayı ama şimdi iyiyim.Hep kendime bir insan birşeyi çok istiyorsa ve bunun için çaba harcıyorsa eninde sonunuda istedği olur pes etmek yok o bebek bu göbişe gelecek sonrada kucağımıza diyorum ama bazen böyle patlamalar yaşayabiliyorum
bazen ara verip beklemek iyi oluyor ama kürlere vitaminlere devam :)
asbelova hangi kürleri uyguluyorsunuz şuan.belki yazmışsınızdır ama bir daha yazabilir misin canım..
nasılsınız kızlar
sizi hep takip diyorum, maşallah degerleri çok artanla rolmuş gercekten bu işin üstüne düşünce degerler düzeliyor.
proxeedle argınmax aynı anda alınmıoyr benım bildiğim, biz 6 ay kadar proxeed sonra bır 4 ay kadar argınmax kullandık
bende cıkolata kisti oldugu için tüp bebek denedik. çünkü büyümeye başlamıştı kist.
ama tüp sıraısnda esımın degerleri çok iyileşmişti. biz arginmaxın cok faydasını gördük , keçioynuzu kürü yerine keçiboynuzu tozu kullandık uzun süre. kürünü eşim istemedi.
Allah cümlemizin gönlüne göre versin , inşallah Rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin.
kızlar fıstıklar iyiakşamlar herkese.hemen soruma geçiyorum....
bu arada dikkatimi çekti benim gibi çoğu arkadaşın adeti gecikmiş....
kızlar ben 27sinde adet olmalıydım,29unda kanda baktırdım 0,36 yani negatifdi.hepiniz biliyosunuz zaten:)bugün 8 gün geçti hala adet olmadım idrarda test yaptım 2. çizgi kontrol çizgisi kadar koyu olmasada belirgin.şimdi ben geç yumurtladıysam fshım yükselmiştir teste çıkan çizgi fshdan dolayımıdır kiiiii....yada kist varda omu böyle bişey yaptı.....
bu arada menegon ile 1. ayımız bitti.yarın hormon testi pazarteside sperm testi var.hadi hayırlısı...
kızlar aynı.....
ben evlendim evleneli silikte olsa ikinci çizgi görmedim.burda şuan pembe bir çizgi var
kızlar elim ayağıma dolandı durun biraz zaten teknoloji özürlüyümmm:)
siz bana kanda nasıl çıkmadı bi onu diyin nolur ben inanmıyorum çünkü
kızlar bekleyinnnn nolursunuz .kızlar boşa hevesleniyorummm deli olcam....
kızlr 12 buçukta arıycaz hastaneyi.eşimde bende hayırlısı diyoruz.zaten rüya gibi bunu biz yaşamıyoruz gibi....
ya kızlar gidin uyuyun belki beklediğinize değmeyecek sabah okursunuz.............
kızlar değerim 172 pozitif....
Canlarımmmmm harika haberlerle geldim moralimize iyi gelir diye düşündüm.
Eşimin değerleri 5katına çıkmış nerdeyseeeeeee
Canım ne demekkk
Total:75milyon
ml:20milyon
Hızlı hareketli:%58
Y.hareketli:%12
morfoloji:%3
çıkmış canımmmmmmmmmmm
Önceki rakamlarımızı biliyor muydun bilmiyorum ama ml.de 2milyonlardaydık.
Padutin-nolvadex-zinco-pharmaton-megamen-arginmax ve incir-kayısı-üzüm-ceviz-keçiboynuzu pekmezi-arı sütü,polen,bal-kabak çekirdeği canım biraz fazla oldu ama napalım bu günleri de gördük ya hayırlısıyla inşallah meleğimizinde haberlerini böyle vereceğim inşallahhhhh
kuzummmmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam...kısa zamanda bebiş gelecek inş..başıma neler geldi anlatamam..diğer topikte yazacm cnm..
ee ben nolcammm hangi topikkkkkkkkkkk bende merak ettimmm:)))
ekintosssss nihayet hamile kaldıgın zamanlara geldimmmm:)))çok mutlu oldum senin gercekden süprizz olmuş amaa yaaa allah bebegini sağlıkla büyütmeyide nasip etsinnnn innşşş
canım bişe sorcam bu menogonla gonolf nin farkı varmı acaba biz gonol f kullanıyoruzz daa bir ay bitmek üzere inşş bizlerde alırızz sonuçlarınııı
kızlar bizim sonuçlar çok kötühaftasonu medipol üniversitesi hastanesine gittik tüp bebek bölümünde eşime sperm testi yaptırdık sonuç ml 10.000 total 20. 000 morfoloji 0 inanamadık ameliyat öncesi 3 milyon ameliyattan 4 ay sonra 1 milyon yakında hiç kalmayacak galiba morfoloji % 45 den 0 a düşmüş nasıl oluyor anlamadım dok. düzgün bir açıklama yapamadı. Şimdi yine bu hastanede tüp bebek yapacağız bakalım hayırlısı
kızlar bizim sonuçlar çok kötühaftasonu medipol üniversitesi hastanesine gittik tüp bebek bölümünde eşime sperm testi yaptırdık sonuç ml 10.000 total 20. 000 morfoloji 0 inanamadık ameliyat öncesi 3 milyon ameliyattan 4 ay sonra 1 milyon yakında hiç kalmayacak galiba morfoloji % 45 den 0 a düşmüş nasıl oluyor anlamadım dok. düzgün bir açıklama yapamadı. Şimdi yine bu hastanede tüp bebek yapacağız bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?