Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ne çok istiyorum biliyormusun sık sık girip yardımcı olmayı...
en azından benim gibiler arada bilgilerini güncellese yeni gelenler için kolaylık olurdu.
ben bu siteye ilk geldiğimde en başından okumuştum topiği ama şimdi sayfalar çoğaldı okumak zorlaştı:)

biz iğneyi gün aşırı 1 ay kullanmıştık antideniz,iğnelerin hemen faydası oldu mu bilmem.ama o ay biz kaan hoca ile yüz yüze görüşmüştük bize çok moral vermişti.o moral bizi çok etkiledi...

ben mayıs ayında hamile kalmıştım.onun öncesinde 1 buçuk yıl proxseed kullandı eşim bu sayıyı gerçekten artırdı.
yaklaşık 6-7 ay l-carnıtıne,omega 3 kullandı.
e vitamini için incir kürü,kaan hocanın listeleri.
arı sütü bal polen(1 kavanoz)
eşime annesinin hazırladığı keçi boynuzlu bir karışım(2 kavanoz)
sigarayı bıraktı,kırmızı eti sucuğu azalttı.
yeşillik ve nohut...

aklıma gelenler bunlar.

yeni gelen arkadaşlar hiçbirinizi tanımıyorum ama sizin yaşadıklarınızı hissettiklerinizi çok iyi biliyorum...
Rabbim yardımcınız olsun,hakkınızda hayırlısını versin...
dualara sğının...ne kadar isyan sınırına gelsenizde hep hayırlısını isteyin...
burda verdiğiniz uğraş,eşinize bir ilaç içirmek için verdiğiniz uğraş,eşinizin o ilacı içişi hep Rabbime bir dua,yakarış.....[/QUOTE]

Amin canım aminnn inşallah bu dualarımızı kabul eder Rabbimmmm

Son düzenleme:

Arkadaşlar özellikle bu topikten çok şey öğrendim, keçboynuzu kürünü, vitminleri ve diğerlerini.. Herkese çok teşekkür ediyorum:)))

Benim eşimde test yaptırdı nihayet..Sizce nasıl? Biraz kısaltmaya çalıştım.
Bu durumda bizim için doğal yollardan hamilelik şansı çok mu düşük? Yardımcı olursanız çooook sevinirim.

Yuvarlak Hücre : % 21 ( lökositler,epiteller,germ hücreleri)

Motilite : Hızlı İleri Hareketli: %17 Yavaş İleri Hareketli: % 18 Yerinde Hareketli: % 14
Hareketsiz : % 51
İmmotilite : *%51( HAREKET ETMEYEN ) < %50
Likefaksiyon : 30 dk.
1.cc deki Sperma :*12.500.000
Total Sperma :*40.000.000 (makler counting camber)
Sperm Mar (IgG) : - < 22.0
Vitalite : *% 49 > 50
H.O.S Test : % 60
Lökosit : 345.000 / ml
Eritrosit : Negatif
Aglütinasyon : Negatif

MORFOLOJİ(D-Q
WHO(Dünya Sağlık Örgütü) CRITERIA
Normal yapı : % 51 Anormal Yapı : % 49
KRUGER STRİCT CRITERIA
Değerlendirilen Spermatozoid Sayısı :44
Normal Yapı : % 10
Anormal Yapı : % 90

YORUM : H.OLİGOOSİPERMİ
Mikroskopi : Her sahada 4-5 yuvarlak hücre, 2-3 lökosit görüldü.Eritrosite rastlanmadı.
Sperma hücreleri sayı bakımından anormal gözlendi.3 saatlik inkübasyon sonucu normal dışı yavaşlama
veya ölü sayısında artış gözlenmedi.

Canım ml'deki sayının 20milyonun üstünde olması gerekli ancak sizinki de çok kötü değil takviyelerle vitaminlerle çözebileceğiniz bişey bence ama en kötü ihtimal aşılama önereceklerdir size. Morfolojinizde harika %51 çok iyi bir rakam canım. İnşallah tez zamanda kavuşuruz meleklerimize

Çok ciddi umut verdin bana...
Gerçekten çooooooook teşekkür ederim asbelove o kadar endişeliydimki anlatamam..

İnşallah bütün isteyen anne adayları kolaylıkla kavuşur bebeklerine:))))

Çok ciddi umut verdin bana...
Gerçekten çooooooook teşekkür ederim asbelove o kadar endişeliydimki anlatamam..

İnşallah bütün isteyen anne adayları kolaylıkla kavuşur bebeklerine:))))

Canım hiç panik olma bizim ml.deki rakamımız 2milyondu hareketliliğimiz %30en fazla o da bi de morfolojimiz %0 bu durumdayken takviyelerle sayımızı yükseltip normal yoldan hamile kalabildim düştü bebeğim ama bu bizim için mucizeydi. Rabbimin katında mucizlere çok dua et bolbol olacak Allahımın izniyle:16

Son düzenleme:

canım ne çok istiyorum biliyormusun sık sık girip yardımcı olmayı...
en azından benim gibiler arada bilgilerini güncellese yeni gelenler için kolaylık olurdu.
ben bu siteye ilk geldiğimde en başından okumuştum topiği ama şimdi sayfalar çoğaldı okumak zorlaştı:)

biz iğneyi gün aşırı 1 ay kullanmıştık antideniz,iğnelerin hemen faydası oldu mu bilmem.ama o ay biz kaan hoca ile yüz yüze görüşmüştük bize çok moral vermişti.o moral bizi çok etkiledi...

ben mayıs ayında hamile kalmıştım.onun öncesinde 1 buçuk yıl proxseed kullandı eşim bu sayıyı gerçekten artırdı.
yaklaşık 6-7 ay l-carnıtıne,omega 3 kullandı.
e vitamini için incir kürü,kaan hocanın listeleri.
arı sütü bal polen(1 kavanoz)
eşime annesinin hazırladığı keçi boynuzlu bir karışım(2 kavanoz)
sigarayı bıraktı,kırmızı eti sucuğu azalttı.
yeşillik ve nohut...

aklıma gelenler bunlar.

yeni gelen arkadaşlar hiçbirinizi tanımıyorum ama sizin yaşadıklarınızı hissettiklerinizi çok iyi biliyorum...
Rabbim yardımcınız olsun,hakkınızda hayırlısını versin...
dualara sğının...ne kadar isyan sınırına gelsenizde hep hayırlısını isteyin...
burda verdiğiniz uğraş,eşinize bir ilaç içirmek için verdiğiniz uğraş,eşinizin o ilacı içişi hep Rabbime bir dua,yakarış.....[/QUOTE]

mayıss haaa bende şuan 12 mayısdayım henüz hamile kalmamışsın:)))
merak içindeydimm bu kız ne zaman hamile kaldı acaba diee iğne kullananları yakın takibe aldımda azıcıkkk:))

rabbim hepinizin çocugunu bağışlasın bizlerede yakın zamanda nasip etsinn inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…