Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarımmmmm harika haberlerle geldim moralimize iyi gelir diye düşündüm.
Eşimin değerleri 5katına çıkmış nerdeyseeeeeee

canımmm çok sevindimmm tam degerleri yazabilirmisin hızı vss:))bebişin gelmesii yakındır desenee hayatımm inşş

ve ayrıyeten harfiyenn yaptıklarınıda anlat bizleree bakalımmm bizde eksik olanlar varmıona göre takviyeleri alalımm hemencik

merhaba arkadaşlar bu topiğe ilk kez yazıyorum.biz evleneli 2,5 yıl falan oldu son 1 yıldır bebek istiyoruz.önce bende hashimoto ve buna bağlı olarak hipotroid çıktı şuan tedavi görüyorum.geçen hafta da eşim için kontrole gittik tek tarafta varikosel çıktı,spermiogram istediler henüz tahlil yapılmadı,cuma günü yapılacak kısmetse.çok korkuyorum kötü sonuç almaktan..o yüzden de ne olur ne olmaz diye buralarda takılıyorum kaç gündür.Ama umudum ne kadar kırılırsa kırılsın çok kötü bir sonuç alsak da vazgeçmeyeceğim.Ben de sizler gibi bir bebiş sahibi olmak olmak istiyorum.İnşallah ALLAH tez zamanda hepimize hayırlı hamilelikler ve sonunda da bebekler nasip eder :)

Canım ne demekkk
Total:75milyon
ml:20milyon
Hızlı hareketli:%58
Y.hareketli:%12
morfoloji:%3
çıkmış canımmmmmmmmmmm
Önceki rakamlarımızı biliyor muydun bilmiyorum ama ml.de 2milyonlardaydık.
Padutin-nolvadex-zinco-pharmaton-megamen-arginmax ve incir-kayısı-üzüm-ceviz-keçiboynuzu pekmezi-arı sütü,polen,bal-kabak çekirdeği canım biraz fazla oldu ama napalım bu günleri de gördük ya hayırlısıyla inşallah meleğimizinde haberlerini böyle vereceğim inşallahhhhh

aaa ne güzel topige can kan gelmiş okuyamadım ama rabbim isteyen herkesi hayırlısıyla en kısa zamanda yavrusuna kavuştursun inşallah

canımm maşallah çok güzel artmış bir iki aya yeniden gelir inş bebegin ama sende kendini ihmal etmee bak kendinee bu aradaa

ya canım bizdee bir takım şeyler yapıyoruz ama agınmax de aklım kaldı bir onu kullanmadık acaba fayda edermii?

profortil kullanıyoruz bizdee ay inşş bizimde böle güzel gelir sonuçlarımız canımmm aşılama felan mı denesen acabaa

mayıss haaa bende şuan 12 mayısdayım henüz hamile kalmamışsın:)))
merak içindeydimm bu kız ne zaman hamile kaldı acaba diee iğne kullananları yakın takibe aldımda azıcıkkk:))

rabbim hepinizin çocugunu bağışlasın bizlerede yakın zamanda nasip etsinn inşallahhh[/QUOTE]

aaa ne güzel bir nostalji olur benim için...hangi sayfalar?

aaa ne güzel bir nostalji olur benim için...hangi sayfalar?[/QUOTE]

şuan 4000 lerdeyimm henüzz valla keşke şimdide öle olsaa yardımlaşma güzel çünküüü ben bu denli bir topig bulamadım yardımlaşan bıkmadan usanmadan soruları cevaplayanlarr nebilimmm sizin dönemm iyiymişş:)))

şuan 4000 lerdeyimm henüzz valla keşke şimdide öle olsaa yardımlaşma güzel çünküüü ben bu denli bir topig bulamadım yardımlaşan bıkmadan usanmadan soruları cevaplayanlarr nebilimmm sizin dönemm iyiymişş:)))[/QUOTE]

biz muhteşemdik gerçekten.buraya kimse uğramıyor ama burası hepimizin gönlünde ayrı bir yere sahip.biz burda herşey paylaşıyorduk.

benim sayfalara gelince yazarsan sevinirim.daha önceden nickini hatırlıyorum ama hikayeni bilmiyorum.bahsetsene kendinden.

mrb canım senin değerler tam konu başlığına uygun olmuş :) Benim eşimin değerleri de sizin eski değerlere yakın sayı 1.600 000 hareket %20 biz sadece proxeed kullanıyoruz 3 ay keçi boynuzu kürü yaptım umarım bizim değerler de sizin gibi artar

şuan 4000 lerdeyimm henüzz valla keşke şimdide öle olsaa yardımlaşma güzel çünküüü ben bu denli bir topig bulamadım yardımlaşan bıkmadan usanmadan soruları cevaplayanlarr nebilimmm sizin dönemm iyiymişş:)))[/QUOTE]

canım bende bu topiği çok beğeniyorum çok güzel bilgiler yazmışlar ve yararlı gerçekten.bende şuanda 1500 lerdeyim..çok şey öğrendim burdan.

canım geçen ay düşük yaşadım biliyorsun o ay sadece arginmax ve kürleri yapıyorduk arginmaxa da başlayalı 1ay olmuştu hani denemekte fayda var diye düşünüyorum ama yine de sen bilirsin tabi valla dr.ların hepsi normal yoldan olacağı görüşünde şu anda canım hiçbirşeye gerek yok dedi ama belki de şansımızı artırmalıyız canım doğru söylüyorsun bir konuşayım dr.umla ne diyecek

kızlarr progestron hormonuna baktırdım 26 çıktıı...21 günüm doktor iyi dedii ama nasıl sizcee?

gayet iyi canım hiç korkma

valla doğru söylüyorsun çok güzel bir grup oluşturmuşlar zamanında

İnşallah canım inşallahhh bizim hareket toplamı %30 morfoloji de %0 dı Bu rakamları görünce yumurta takibi yaptırayım diye düşündüm hazır değerlerimiz iyiyken ama antikde aşılama soktu şimdi kafama bilemedim şimdi gerçi dr.um bu değerleri almadan önce bu sene hamile kalacaksın sen demişti ama:44:

Son düzenleme:
İnşallah canım inşallahhh bizim hareket toplamı %30 morfoloji de %0 dı Bu rakamları görünce yumurta takibi yaptırayım diye düşündüm hazır değerlerimiz iyiyken ama antikde aşılama soktu şimdi kafama bilemedim şimdi gerçi dr.um bu değerleri almadan önce bu sene hamile kalacaksın sen demişti ama:44:[/QUOTE]

canım senin değerlerle normal yoldan olur sen ilaç ve kürlere devam et sonra gelsin bebiş:))) Canım biz proxeed kullanıyoruz sadece yanında arginmax da mı kullansak olurmu

Son düzenleme:
biz muhteşemdik gerçekten.buraya kimse uğramıyor ama burası hepimizin gönlünde ayrı bir yere sahip.biz burda herşey paylaşıyorduk.

benim sayfalara gelince yazarsan sevinirim.daha önceden nickini hatırlıyorum ama hikayeni bilmiyorum.bahsetsene kendinden.[/QUOTE]

tabikine yazarımmm :))zaten merakla bekliyorumm

valla canım ben 2,5 yıldır evliyim ve 2 yıldır bebek için çabalıyorummm...

2011 kasım ayında eşimde olan sorunu öğrendikk. fsh düşüklüğünden sperm azlığı varr.. o ara burdan okuduklarımla kaan hocayaa mail attımm ..ve sağolsun yarımcı oldu takviye felan derken ben subat 2012 de hamile kaldım ama malesef 8 haftada kalp atışı durdu(
o zamandan beri tık yok eşimin degerleri düştü artık klomende yükseltmiyordu fsh ..neyse dedik kaan beye gidelimm belki derdimize derman olur zaten gitmedik doktor bırakmadıkk..
odaa pek ilgili davranmadı açıkcasıı hatta evlilikde 3 yıldırı doldurun tüp yapalım dedi klomeni bile kullanmayın dediidna hasarımız da %17 çıktı bu arada..sonra başka bir doktorun tavsiyesi ile klomene artık eşimin hormonları cevap vermediği içinn iğnelere gectik hafta 3 defa eşim iğne oluyorr..1 ayı doldurmak üzereyiz yanında takviyeelerimizde var tabiii ama olmazsa artık tüpee gececezz yada degerler iyi çıkarsa öncesinde bir aşılama deneyecezz ..çünkü sende biliyorsundurki bu durum çok yıpratıcı gercekdennn ...

tabikine yazarımmm :))zaten merakla bekliyorumm

valla canım ben 2,5 yıldır evliyim ve 2 yıldır bebek için çabalıyorummm...

2011 kasım ayında eşimde olan sorunu öğrendikk. fsh düşüklüğünden sperm azlığı varr.. o ara burdan okuduklarımla kaan hocayaa mail attımm ..ve sağolsun yarımcı oldu takviye felan derken ben subat 2012 de hamile kaldım ama malesef 8 haftada kalp atışı durdu(
o zamandan beri tık yok eşimin degerleri düştü artık klomende yükseltmiyordu fsh ..neyse dedik kaan beye gidelimm belki derdimize derman olur zaten gitmedik doktor bırakmadıkk..
odaa pek ilgili davranmadı açıkcasıı hatta evlilikde 3 yıldırı doldurun tüp yapalım dedi klomeni bile kullanmayın dediidna hasarımız da %17 çıktı bu arada..sonra başka bir doktorun tavsiyesi ile klomene artık eşimin hormonları cevap vermediği içinn iğnelere gectik hafta 3 defa eşim iğne oluyorr..1 ayı doldurmak üzereyiz yanında takviyeelerimizde var tabiii ama olmazsa artık tüpee gececezz yada degerler iyi çıkarsa öncesinde bir aşılama deneyecezz ..çünkü sende biliyorsundurki bu durum çok yıpratıcı gercekdennn ...[/QUOTE]

valla en azından neden spermlerde sorun var biliyormuşsunuz.bizim hormonlar da problem yoktu.ayrıca dna hasarınız da çokgüzel düşük çıkmış.bizim%84 hasarlı idi.

8.haftalarda DNA hasarı etkili oluyor embriyoda diye biliyorum.

valla anlattklıarın güzel inşallah tez vakitte de yüzünüz güler.bu işin sırrı moral.bol bol da ilişki.

canım senin değerlerle normal yoldan olur sen ilaç ve kürlere devam et sonra gelsin bebiş:))) Canım biz proxeed kullanıyoruz sadece yanında arginmax da mı kullansak olurmu[/QUOTE]

Canım ikisini bir arada kullananı hiç görmedim açıkçası bana proxeed pahalı geldiğinden arginmaxa başlamıştık canım sen bilirsin yine de ama ikisinin içeriği aynı diye biliyorum

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

içeriği aynıysa kullanmayayım yarın test yaptıracağız biraz düzelme varsa ben de prosed jel alacağım spermlerin ilerlemesine yardımcıymış, yok değerlerimiz artmadıyda tüp bebek işlemlerine başlayacağız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…