- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.781
Merhaba en son denememden once 6 aylik siki bir hazirlik sureci gecirdim. Tup bebek doktorum beni bir diyetisyene yonlendirdi bu diyetistende kilo sorunum yok 50 kiloyum ama 6 ay yumurta kalite ve rezerv artis tedavisi gordum tatlim. Diyetisyen diyorum ama adam aile hekimi hergun televizyonlarda beslenme ile tup bebegin arssindaki baglantiyi anlatiyor. Neyse sonucta on hazirlik olsun dedik bu adama 6 ayda 14 defa gittim her muayesi 300 tl. Bana aylarca gunde 25 tane farkli bitkisel ilaclar icirtti farkli farkli yemek listeleri verdi hepsini yaptik en az 30 tanede test yaptirdi, ne paralar harcadik. Sonunda tup bebek doktorumu aradi tedavi olabilir vucudu hazir yumurta sayisi ve kalitesi artti dedi. Hemen 5. denemeyi yaptirdim cok komik her sefer 8 ile 3 yumurta toplanirken bu sefer 1 tane ikinci kalite toplandi sonuc negatif. Yani ne hazirliklar yaptim ama hic fayda gormedim son olarak doktorumu degistirdim.
merhaba benim esimindede erkek infertilesi sikintisi var. 2 milyon civarinda. Alti yillik evliyiz ve 5 defa micro enjeksiyon yaptirdim, basima gecmeyen surec kalmadi. Bu son tedaviden sonra cok kafama taktim bugun 13 yildir calistigim isimdende istifa ettim sadece kendimi tedavide adamak icin. Hangi hastane hangi doktor hangi tedavi iyi artik hic bilmiyorum.
kızlar buldugum topıge yazıyorum belki denemek istersiniz kullandıklarımı.. hamile deilim ama degerlerimiz yukseldi..
ameliyattan once
toplam sperm: 12.600.000
ml de sperm: 7.000.000
ileri hızlı: 0
ileri yavas hareketli: % 10
yerinde hareketli: %30
hareketsiz: %60
morfoloji: % 6
ameliyattan 3 bucuk ay sonra (proxeed plus kullandık)
toplam sperm: 15.000.000
ml de sperm: 7.500.00
ileri hızlı: %2
ileri yavas hareketli:%10
yerinde hareketli: %38
hareketsiz: %50
morfoloji: %7
ameliyattan 6 sonra( son 2 ay arginmax kullandık)
toplam sperm: 150.000.000
ml de sperm: 50.000.000
ileri hızlı: %16
ileri yavaş hareketli:% 30
yerinde hareketli: %15
hareketsiz: % 40
morfoloji: % 8
Canim ya niye isini biraktinki bence birakmasan iyiymis sende sorun varmi anladigim kadariyla esinde var.Bizde de varikosel derdi var Allah yardimcimiz olsun
Artik kaldiramiyorim bir Gumruk firmasinda ihracatta calisiyorum. Inanilmaz yogun son tedavimde ignelerimi isyerimde oturdugum yerde masamda hizla gobekten yaptim tuvalete bile cogu zaman gidemiyom o derece yogundu. Zaten evden sabah 6.30 da cikip aksam 20.30 da giriyordum. Esimlede sorunlar yasamaya basladik 5 tedavide bunyen yorgun oldugu icin tutmadi falan tonla laf etti. Isyeride benim tedavilerimden bikti 6 ay ara ver oyle basla diyorlar transfer olunca 2 hafta izin kulliyorumya bende 6 ay daha kaybetmeyi yaslaninca kariyer sahibi ama cocuksuz yapayanliz kalmayi goze alamadim yine is bulunur ama yasim gecerse bebis bulamam su anda 36 yasindayim tup bebek icin saglik bakanliginin resmi siniri 45 yas ve yillar cabuk geciyor hayatim. Gerci hayatimda hic calismadigim olmadi umarim bunalima girmem
Dedigim gibi kendi doktorun olacaksin
diyetini ve destek besinlerini kendin hazirlayacaksin
biz bu konuda cok calistik bu topigi bastan okuyabilirsen neler yaptigimizi goreceksin
dr una inanmiyorsun degistirmelisin zaten kime guvenecegimnizi bizde sasirmistik hicbirine guvenmemeye baslamistik
onlar yumurta durumunu anliyolar iyiyse tedavi yapsinlar degilse diger aylari beklesinler hemen tedavi yapalim demesinler buna dikkat et cunki yumurta durumu her ay farkli oluyor ayni hatayi bende yapmistim
vitamin takviyesini yabana atma biz cok faydasini gorduk
merhaba benim esimindede erkek infertilesi sikintisi var. 2 milyon civarinda. Alti yillik evliyiz ve 5 defa micro enjeksiyon yaptirdim, basima gecmeyen surec kalmadi. Bu son tedaviden sonra cok kafama taktim bugun 13 yildir calistigim isimdende istifa ettim sadece kendimi tedavide adamak icin. Hangi hastane hangi doktor hangi tedavi iyi artik hic bilmiyorum.
Tesekkurler tavsiyen icin umut dunyasi iste cokk saol mutlaka arastiracagim. Istanbulda oturuyorum su anda Aret Kameri arastiriyorum birde buna bakarim.
..........
Aret kamar'da yıllarını dökmüş arkadaşlarım var , bir kaç gebelik haberi aldık elbette ama oraya gidenlerden çok yakınım olan bir çift var , tam bir makineleşmiş kurum , çok yordular üzdüler , 3.tüp bebekten sonra erkek kişiye daha yapılmadıgı ortaya çıkan bir kaç tesat bile verdiler.. bayan kilo problemi yaşadı , erkek psikolojik tedavi gördü , şeker hastası oldumakineleştirdiler insanları ve çok üzüntü çektiler o merkezde..anne adayı artık güvensizlikten en azından tanıyorum diyor diye burada devam edecekler ,şimdi yurt dışından onbinlerce TL 'ye yeni bir makine getirilecekmiş onunla farklı yollar denenecekmiş bla bla bla .. :)
siz yine de Engin Bey ve Selman Bey'e de mutlaka bakın derim.. Benim arkadaşımın geliri çok düşüktü , tek atımlık şansı vardı diyebilirim , 3 ay önce ilk denemede Memorail'da gebelik oluştu çok şükür , ben yeni gitmeye başladım doktor , ismini söyledim falanca arkadaşım diye soyadını soyledi çok şaşırdım :) okadar yogun ki hatırlaması mucize gibi geldi..
ilk günümdü boyle bir merkezde , eşim yoktu yanımda , yalnız hissettim kendimi , çok yogun 1 saat beklemişim , bunaldım aglama nöbeti geçirdim , hemen doktora haber verdiler , koşarak geldi odasına çagırdı , 45 dakika benimle konuştu , telefonlara dahi cevap vermedi.. pozitif enerji yükledi ve gönderdi.. Ben aysun hanım ile görüşüyorum , tüm bu tatlı komik süreci onunla geçirdim o gün fakat transferi Selman Bey yapıyor.. kendisi de çok iyi ılımlı bir insan..İyi ki varlar ve umarım bizleri mutlu etmeye , bunun için güzel vesile olmaya devam ederler :) senin de mutlu hissedecegini düşünüyorum , psikoloji çok önemli çünkü..
maşallah çok iyi yükselmiş bence yakındır canım
tez zamanda inşh.
Bizim hikayemiz azospermiden sayı ve morfolojı sorununa döndü.Tesekkurler herseyguzel olacakkk sendedemi erkek infertilesi sorunu var.
Bizim hikayemiz azospermiden sayı ve morfolojı sorununa döndü.
İleri derecede varıkosel var çift taraflı bunun için haftaya cuma ameliyat olacak eşim.
hayırlısı bakalım.
Bızde başlıcaz gene ameliyatan sonra olmazsa tüp bebek sürecine.
dilerim güzel sonuçlar alırız hep birlikte
Artik kaldiramiyorim bir Gumruk firmasinda ihracatta calisiyorum. Inanilmaz yogun son tedavimde ignelerimi isyerimde oturdugum yerde masamda hizla gobekten yaptim tuvalete bile cogu zaman gidemiyom o derece yogundu. Zaten evden sabah 6.30 da cikip aksam 20.30 da giriyordum. Esimlede sorunlar yasamaya basladik 5 tedavide bunyen yorgun oldugu icin tutmadi falan tonla laf etti. Isyeride benim tedavilerimden bikti 6 ay ara ver oyle basla diyorlar transfer olunca 2 hafta izin kulliyorumya bende 6 ay daha kaybetmeyi yaslaninca kariyer sahibi ama cocuksuz yapayanliz kalmayi goze alamadim yine is bulunur ama yasim gecerse bebis bulamam su anda 36 yasindayim tup bebek icin saglik bakanliginin resmi siniri 45 yas ve yillar cabuk geciyor hayatim. Gerci hayatimda hic calismadigim olmadi umarim bunalima girmem
Tesekkurler tavsiyen icin umut dunyasi iste cokk saol mutlaka arastiracagim. Istanbulda oturuyorum su anda Aret Kameri arastiriyorum birde buna bakarim.
kimse buraya yazmamış ama ben yazayım eski kızlardan belki giren olur ekin79 arkadaşımızda hamile çok şükür kan vermeden keseyi bile gördü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?