- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.821
Canım nasılsın ne zamandır karşılaşamıyoruz merak ettim nasıl gidiyor?
Inşallah bu sefer simsiki tutunur minnoslarin canimcim haklısın çok zor Rabbim yar ve yardımcın olsunkötü cnmm yaaa tüp bebek olmadı şimdi ocakda dondurulmuşu denicezzz inşş yüzümm gülerrr benimde artıkk çok zorlanıyorummm(
sen nasılsın cnm bebişler nasılll
merhabalar...:krishazel e nasıl ulaşabilirim
ulastin canim seni dinliyorum ???
Beylikduzu medikan has. Benimde evime yakin diye dusundum ama nerdeyse memoriolle ayni para siz ordami tedavi oldunuz yada tedavidemisiniz
merhaba arkadaşlar
bizde 3 yıldan sonra bebek düşünmeye başladık
eşim test yaptırmadı ama ben garanti olsun diye keçiboynuzu kürü yapıyorum
3 ay d.kontrol hapı kullanmam gerekmiş kistten dolayı o arada kürü uygulayalım dedim ama kötümü ederiz diye de korkuyorum
başlayalı 4 gün oldu devam etsek mi küre acaba zararı olur mu ki
sağol canım tşk ederim ayrıntılar için...:)
ben daha başladım kendim için eşim varikosel ameliyatı olcak bu cuma onu bekliyorum aslında..
eğer düzlem olmazsa başlıcaz o yüzden ön bilgi olsun diye sordum çok sağol tşk ederim.
inşh hayırlısıyla güzel sonuçlar olur.
merhabalar
ben den mutlusu var mı acababen bu topiği neredeyse en baştan okudum ve krishazel senin ne kadar yardımcı olduğunu ayrıca hamile olunca da bırakıp gitmediğini gördüm . buradaki arkadaşlar senin önerinle ve kağan haca ya olan tedavi sonucu çoğu hamile kalmış. Onların hamile haberlerini okudukça çok mutlu oldum ve hep umudum arttı . bizim değerlerimiz de şöyle total sayımız 15.000 , ileri hız 15 , marfoloji 25 , senin burada önerilerini okudum ve bende hemeennnn uygulamaya geçtim 2 aydır proxeed plus kullanıyoruz , ayrıca burada senin önerilerin olan vitaminlere de 2 haftadır başladık
1 adet proxeed,
1 adet evicap
2 adet l-arginine (1000 mg)
1 adet kore gınseng
1 adet gingko bloba
kullanıyoruz başka önerilerin ver mı acaba? ayrıca eskiler neden gelmiyorlar bu çok güzel ve içten bir topik
Inşallah bu sefer simsiki tutunur minnoslarin canimcim haklısın çok zor Rabbim yar ve yardımcın olsun
Biz iyi diyelim iyi olalım canım plasentamizda sorun var oglusumuz beslenemiyor dr.lar 28.haftaya kadar dayanır mi bilemeyiz diyorlar dua ediyoruz bol bol sağlıkla hayırla kucağımiza alalım ikisini de diyr
Canim benim
baslamissan bu is bitmis demektir :)
once seni kutluyorum
kullandiklariniz gayet guzel
ama hormon sonuclariniz nedir onuda yazarmisin ozellikle fsh , lh ve testesteron???
ve hangi dr da tedavi oluyorsunuz?
benim bunlara ekleyecegim en onemli sey balik yag omega 3 var gunde 2 tane mutlaka sende esinde almalisiniz
saglikli beslenmesliniz esin bir sureligine et i hayatindan tanmamen cikarsin , bol sebze meyve ve salata
alkol ve sigara asla yok
spor mutlaka yapilmali , mutlaka gunde en az 1 saat hizli tempo yuruyus
esine haftalik incir hazirla , 1 kavanoza 7 adet kuru incir koy uzerine zeytinyagi ekle her sabah ac karnina gunde 1 tanesini yesin
beslenme olarak bunlar
bunlarin yaninda ovulasyon testi kullanin yumurtladigin gunu tam belirle ve cift cizgi cikinca ustuste 3 gun iliski , ondan sonraki gunler gun asiri yine devam
alabilirsenizde preseed jel alin ciftcizgi cikinca 2 gun de onu kullanin
iliskiden sonra bacaklar havaya 1 saat kalkmadan yat ve banyo yapma:)
simdiden kolay gelsin bana istedigin zaman yazabilirsn , face den de ekle beni herzaman acamiyorum 2 bebegim var :)
sevgiler
öncelikle Rabbim bebişlerini korusun, ailesine bağışlasın
benim umudum oldun , umarım bir gün benimde böyle peş peşe sağlıklı evlatlarım olur inş. ben 33 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ve 1 senedir çocuk istememize rağmen malesef hep hüsraneşimin hormon testi ise şöyle fsh 8,35 , testesteron 3,09 ,estradiol 22,32
varikosel ise ulatrasyonda yok dendi . tedavi gördüğümüz bir doktorumuz yok , daha doğrusu biz tedavi için gidiyoruz ama onlar tahlil lere bakıp hemen tüp bebek dediği için mağlesef tedavi olamıyoruz. fakat burada senin önerdiğin kağan hoca yı okudum tabiki bende hemen kendisine mail gönderdim ve çok şükür yardımcı olacak galiba şimdilik tahlil istiyor dna analiz testleri gibi. onları yaptırıyoruz gerekirse yanına gideceğiz . omega 3 ü hemen alacağız , sebze meyve ağırlıklı besleneceğiz sigara yı bıraktık ovulasyon testide aldım bu ay presed ti de. fakat ovulasyona adetimin 10, gününden beri yapıyorum ama hep ikinci çizgi silik çıkıyor anlamadım bi türlü ben ne zaman yumurtlucamyada yumurtladım da haberim mi yok
benim hikayem de böyle bakalım sonumuz ne olacak seni tanıdığıma rabbim e çok şükür ediyorum ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
lorke hamile mi???
ben e onu merak ediyordum..
canim esinin fsh i biraz yuksek belki klomen verebilir
ovulasyon testinde silik cizgi cikmasi yeterli bidaha test yapmana gerek yok silik ciktimi calismaya baslayin :) yumurtlama 24 saat icinde baslayacak demek
dna testini iyi yerde yaptirin tumlab labaratuvarinda yaptirabilirsiniz insallah dna hasari yoktur olsada sorun degil o da halloluyor
varikosel ultrosonda kesin belli olmuyor iyi bir dr un elle muayene ile yok demesi gerekiyor , bunun icin de en iyisi kaan hoca :) gidebilirseniz en azindan 1 kez gidin derim varsada hic vakit kaybetmeden hemen ameliyat olun ( insallah vardir cunki sebebp buysa cozumu en kolay durum:))
sevgiler
lorkenin bebeği hayırlı olsun :) darısı başımızaevet canım çok şükür hamileee
Dna testini düzen de yaptırın demiş, diğer testleri yaptırdık gönderdik dna yı bekliyoruz. Kağan hoca Onuda gönderin randevu tarihini haber verin tedavi belirleyeceğim yazmış mailde. Acaba buraya mı gelin demek istemiş :26: eşim varikosel varsa ameliyat olmam diyor ,başaka bir şey demiyor bütün vitaminleri ben söylemeden düzenli içiyor çabalıyor ama varikosel istemiyor ne yapacağım bilmem
Ovulasyonda eğer 2. silik çizgi yumurtlama ise bu ayda karavana 10. gün silik çizgi çıktı bu gün 15. gün ama 1 kere değerlendirebildikve halada tam çıkmadı çizgi. Neyse senide çok yoruyorum ben bebişlerin var kusura bakma zamanını alıyorum zaten bir gün hamile kalırsam inşşşşş. sana çok dua edeceğim Kağan hocayı da senden öğrendim çünkü ayrıca vitaminleri .Bu topikteki arkadaşlar ne yaptılarsa bende yapmaya çalışıyorum hayırlısı artık...sabır diliyorum...
sevgiler arkadaşım ,
silik cikmasi yeterli ondan sonra test yapmana gerek yok tam gaz calismaya devam
varikosel varsa ne yaparsaniz yapin sonuclar duzelmez bu yuzden biran once onun olup olmadigini ogrenin gidebiliyorsaniz kaan hocaya gidemiyorsanizda bu sin uzmani elle muayene de anlayan dr a gidin
kaan hoca evet buraya gelin demek istemis gidecekseniz biran once arayin randevu uzak tarihe verebiliyor
hadi hayirlisi :)
canım benim , ovulasayon dünkü testte biraz daha netti. Kağan hocadan randevu alıp gidelim . O ne derse yapalım .Ayrıca ben bir şey sormak istiyorum sana acaba bu proxseedi ne kadar kullanmak gerek ? yani eşim günde 1 kez sabah içiyor sadece ve 3 ay oluyor kullanalı günde 2 yemi çıkarsak ve ne kadar daha içse en az 6 ay yazıyor kutuda ama biz 1 kez içtik günde ne dersin acaba ? ayrıca protein spermlerde bir zararı olur mu bir yerde okumuştum aslı astarı nedir bilemiyorum sen daha iyi bilirsin krisim
yumurta yı kastettim aslındacanim sabah 1 aksam 1 icecek
protein derken neyi kastettin anlamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?