Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
,Kizlar sayimiz 1milyonun altinda,proxeed ile4.kutudayiz, test icin 6.kutuyu mu beklemeliyim yoksa test yapsak mi,duzelme yokturda bir daha kullanmaz diye korkuyorum,ne tavsiye edersiniz

arkadaşlar bizdede azospermi olayı var 2011 başında ve sonunda istanbulda 2 kere tüp bebek yaptırdık negatif sonuçlandı daha sonra rotamızı ankaraya çevirdik 1 kerede orada yaptırdık ama sonuç yine negatif oldu kullanmadığımız birşey nerdeyse kalmadı tabi bu arada eşimin tayini çıktı farklı bi ile gittik yeni yerde yeni arkadaşlıklar kurduk eşime ibrahim adnan saraçoğlunun sitesinden gördüğüm keçiboynuzu kürünü denettim tam 3 ayın sonunda hamile kaldım 07/12/2013 itibariyle kızımızı kucağımıza aldık. tabi bu kürü yaparken arkadaşlar tüm stresten uzak olun hiç birşeyi kafanıza takmayın allahım olmayan herkesin evladı olmasını nasip etsin inşallah

Kür: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre klorsuz suya altı-yedi adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve yirmi dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken içiniz. Her gün taze hazırlanmalıdır. Bu uygulamaya bir hafta boyunca her gün devam ediniz. Birinci haftadan sonra üç ay boyunca her gün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

nurme herkesin müjdesini vermiş ama kendininkini vermemiş onuda ben vereyim nurme arkadaşımızda hamile dondurulmuşu denedi ve rabbim nasip etti sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah darısı tüm isteyenlere

illaki düzelme vardır niye olmasın . başka ne kullanıyorsunuz ?

Baska hic bisey icmiyor ve yemiyor,arada bir bal ve genelde nar.
Keciboynuzu evicap b12 ve C vitamin kompleksi kullandi tam5aya yakin ve sayimiz resmen yok oldu diye esim kendine hiic dokundurtmuyo, sadece bilime guvenecekmis artik..sadece proxeed nekadar yeterli olur bilmiyorum,ahh keske 29milyona geri cikabilsek.. hep doktorun yanlis yonlendirmesi iste,yazim oldu yillarimiza..
Siz de durumlar nedir cnm?

sayınız neden bu kadar düştü acaba :26: varikosel olabilir mi? ayrıca bu kullandıklarınızın düşüreceğini sanmam onlar vitamin zararlı değil
bizde vitaminlere yeni başladık ben bu topiği okudum ve hep bir şeyler öğrendim onları uygulamaya çalışıyoruz bakalım RABBİM büyük bize de nasip eder inş. umutluyum

kris neden gelmiyorsun sen bana umut oluyorsun face den msj gönderdim diğer arkadaşlarda var orda hepiniz ordasınız ne güzel

Canim benim ne mutlu sana umut olabiliyorsam
Ceylanimin dedigi gibi 2 bebek is guc biryana hastaliklar biryana
evce hastayiz 2 haftadir
bunada sukur:)
sen nasilsin neler yaptin konusmayali hersey yolunda mi?

Canim benim ne mutlu sana umut olabiliyorsam
Ceylanimin dedigi gibi 2 bebek is guc biryana hastaliklar biryana
evce hastayiz 2 haftadir
bunada sukur:)
sen nasilsin neler yaptin konusmayali hersey yolunda mi?

ben iyiyim çok şükür seni gördüm çok daha mutlu oldum cnm krisim ben seni bu bu topikte okuduğumdan beri çok sevdim kardeşim gibi inan bak bana hep umut oluyosun her okuduğumda ki şuan 4611. sayfadayım daha çok var ama roman okur gibi okuyorum ve her okuduğumda yeni birşey öğreniyorum bi ara dayanamayıp topiğin sonlarına baktım ne göreyim meriiiiii hamile olmuşta doğum yapmış ayrıca yağmur oda ama ronyaya daha ulaşamadım okuyamadım. Özellikle dün çok ağladım sen uzun süre topiğe gelmediğin bir dönem, doğum yaptın çok mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam eee sen şimdi bana nasıl umut olmayasın canım krisim RABBİM o güzeller güzeli kızlarını sana ve eşine bağışlasın sizi hep korusun cümlesini korusun inş.
biz de vitaminlere devam ediyoruz geçen hafta testleri Kağan hocanın dediği yerde yaptırdık sonuçları çok merak ediyorum . Kağan hoca onlarıda gönderin hepsini bir değerlendireceğim dedi mailde ayrıca randevu tarihini martta verdiler mağlesef bir şey soracağım sana biz şimdi bu vitaminleri alıyoruz ya , acaba Kağan hocanın belirleyeceği tedaviye göre mi başlasaydık yoksa devammı edelim ne dersin ?

canım bu topik çok uğurlu inşallah sanada getirir uğrunu yağmurun kızı oldu yaşına gircek nerdeyse ronya 3 cü bebişine hamile merak etmissin yazayım dedim ayrıca kris iylik meleği herzaman destekcimizdir sağolsun iyki tanı fırsatımız oldu

canim vitaminin zarari olmaz bence devam edin bakarisin Kaan hoca ya gitmene gerek kalmaz bellimi olur:))
mart bayagi gec demek cok dolu
biz burada oyle guzel paylasimlarda bulunduk ki bazen dusunuyorum gozlerim doluyor caresizce birbirimize simsiki sarildik burada ama birer birer hepimiz evlat sahibi olduk, sende olacaksin insallah

Ronya 3. ye hamileymis:))

zaten birkac arkadasimiz kaldi bikac ay a da onlarin haberini aliriz zaten :)

simdi herkes kendi aleminde kolay degil cocuk olunca hersey degisiyor ama herkes ayni seyi yasadigi icin birbirimizi cok iyi anliyoruz bunu sende anlayacaksin

hadi kolay gelsin bana yazmayi birakma:)

sevgili krishazel; neden bilmiyorum içimde sana yazma isteği doğdu selam vermek istedim.... proxed i araştırırken tesadüfen ismini gördüm şimdi hatırlamıyom yaklaşık 250 sayfa falan okudum da taa 2010 yılından falan bi yazın dikkatimi çekti ve seni takip etmeye başladım ..doğrusu hayran kaldım yaşadıklarına herkese umut olmana pozitif düşünmene nebilim destek olmana tam tüp deneyecekken hamile kalmana hangisini sölüyüm sonra son sayfada iki çocuk sahibi olduğunu gördüm ağzım kulaklarımda sanki bi film izlemiş gibi hissediyorum kendimi ....allah bağışlasın nazarlardan korusun bende umut edenlerdenim umuda sarılıp bekleyenlerdenim her sayfada her yazılanda umut arıyorum ..rabbim inşalah benimde yüzümü güldürür sevgiler...

peki cnm vitaminlere devam edelim o zaman umutluyum. bekarken bu kadar bebek sevdiğimi bilmezdim şimdi diyorum ki meğer ben ne kadar çok çocuk seviyormuşum Seni tanıdığıma ve yolumun bu topiğe düştüğüne çok mutluyum inş bana da uğurlu gelir keşke martta kağan hocaya gitmemize gerek kalmasa keşke ne kadar çok isterim RABBİM doğru zamanda vereceği günü bilir. Sana yazmayı bırakırmıyım hiççç ... sen bana yolumda ışık tuttun. doktorum tüp bebekten başka olmaz dedi , ihtimal bile vermedi . önce RABBİM sonra buradaki öğrendiklerim sayesinde bebeğim gelir... ben de koca göbüşümle o doktora giderimmm...

nurmecim cevabın için teş. ederim ronya demek hamile hemde üçüncüye hay maşşallah onun eşinde ve kendi yumurtalıklarında sorun vardı ama RABBİM yine ol dedi işte. İnş dediğin gibi olur bu topik bana da uğurunu getirir kris bana çok yardımcı oluyor sağolsun sorularımı hiç cvp sız bırakmıyor ona çok dua ediyorum birde Kağan hocaya. Sana da tekrar teş ederim

Merhabalar esim azosperm rahatsizligi vardi 1 yil tedavi ardindan simdi 1 bucuk milyon sperm cikisi var cok sukur bu sekilde olupta vitaminlerle sayiyi arttiran mi var mi acaba gecmisi okumadan heyecan yapip direk sordum ama gecmisi okumaya baslim :)

herkese merhaba :))) bugün Allahın izniyle çok mutlu bir gün yaşadım çünkü eşimin sperm sayısı 14 milyondan tam 108 milyona yükselmişşşşş :))) rabbime hamdolsun keçiboynuzu kürü sayesinde... çok mutluyum paylaşmak istedimmmm sadece... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…