Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende baktım canım ama 1 kapsülün içinde okadar var arginmax de 6 tanede dünden beri bunlarla kafayı yemek üzereyim gnc ürünleri mükemmel ama aşırı pahalı bende kızları merak ediyorum inş. gelir ürünleri kendim için ayrı olarak koenzim almak istiyorum migrene iyi geliyormuş.
Birde canım bu bayan için olanda menepoz falan yazıyor yaş sınırı yoktur dimi?

tamam krıscıgım kullanmamda yatmamda

ayrıca aleynacıgım catlama durumuna bakalım dedi
anladım canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
evet kullandim canim

evlendigimiz zaman cocuk istemiyorduk ta:)))))))))))))

canım ya senin böyle adet sancısı gibi sancın oluyomuydu bende cok oluyoda adetimin 15. Günlerindeyim yani daha erken adetim için ama kafama takıldı

okudunmu yazdıklarımı kris yaş sınırı yoktur dimi menepoz falan yazıyorduda?
birde l carnitineyi kullanınca spor yapılması gerekiyor diye birşey okudum sakıncası yok dimi?

Tünaydın hamiş adaylarıııııııı

Kriscim benide eklermisin?belgin=ben
Ya sabah akıntıda ip şekilde küçük bir kan vardı çok çalışmanın etkisimi?Yımırtadanmı anlamadım ben

Son düzenleme:

İnşallah rabbimden çok diliyorum. Ama 2 yıldır niye bu sonuçlarla hamile kalamadım? Niye aşılamalarım tutmadı gün geçtikçe stresim artıkyor artık, umudum kırılıyor. Sen preesed ilemi hamile kaldın? Ne kadar kullandın canım. Kusura bakma seni tecrübeli görünce çok soru sordum.

Tedaviniz guzel
sadece L carnitine ve omega 3 alirsan esine iyi olur
ve birkac aya daha ihtiyac var

pressed ve ovulasyon testiyle nisan ayinda falan hamile kalirsin tahminim

oyyyyyyyyyyy
ne deyısun uşağum
e tabı ılaclar anca etkı eder dıyosun cnm haklısın
benım buaykı 6. denemem oluyo daha bekleyecez madem ... hayırlısı

Kris yok ben cevap vereyim..
Preseedı yumurtlama testiyle kullanıyoruz.Çift çizgiyi yakaladığımız gün ve 2 gün sonrası yani ,3gün üstüste beraberlik yaşıyoruz.Ayaklar 2 saat havaya dikiliyor.İçinden akmaması ve spermleri rahime ulaştırması için..

Teşekkür ederim. Preseedin içinde yumurtlama testi oluyormu ayrımı alacağız? Ayrıca fiyatları nedir?

eger yattiysan esinede gecmistir
onunda ilac kullanmasi gerekir
yattıgımızda bırsey yoktu ertesı gunu sankı cok kotu bır durum oldu

cok calısmadandır :)))))))

en uygunu bu

melekkcim krıscım bende tekirdağlıyım.
Trakyalılar olarak bizde çogaldık

Ronyacım sanada cokk geçmiş olsun.

krısh kız edırnelımısın sen.benımde dogum yerım edırne.baruk sendemı t daglısın gulum bende luleburgazlı

ya kızlar esım bugun fsh lh ve testesteron testı yaptrdı.fsh:2,79 lh:8 küsür testesteron 3,94 cıkmıs.7 ay once testesteron 6.5 tu .3 ay oncede 5.5 tu .neden duserkı testesteron(( amelıyatta oldu.anlamadım.devlet hastanesınde br dr. a gttı.degerlerın normal.ıyı bır kadın dogumcuya gıdın demıs.ne yapacaksa.sankı yumurtadan cıvcıv cıkarcak.gercı esım tel.de soyledı.aksama gelınce konsuruz dedı.bılmıyorum.sonucları haftasonu teomana da gotrcez.testesteron neden dusmus yaaa

Tatlım bizimde testesteron 2,06 idi.Laboratuarın test aralığı 1.96-11 küsürlü bişiydi.Ama Kaan hoca bu değer yeeterli dedi.Ama sanırım sizin fsh düşük hemen kaan hoca mail at bakalım ne diyecek.

hazelcım sivaslılar derken gizli trakya çogunlugu varmış
sen sonucları kaan hocayada gonder ıstersen ben bilemiyorum. krıscıgımız yorum yapar gelince.

Barukcuğum naber tatlım?Nasıl gidiyor?Kızlar akşam fena kaynatmışlar yine...Hepsi birbirini görmüş faceden,kıskandım valla Ben göremedim güzel hatunları

bana naber demedin ama iyiyim fatmacım sorma hemde fena kaynatmışlar bende kıskandım valla hepinizi meraak ediyorum

Tatlım baruğa yazdığımda bir tek o vardı,siz yoktunuz ki aşağıda Yoksa görmeden bile acayip seviyorum hepinizi Akşam kızlar gelsin de biz de görelim güzel yüzlerini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…