- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.121
cok guzel canim icinde benim yazdiklarimin hepsi var ama mg lari az biraz
ama guzel
insallah alabilirsin meri lere gondermemisti henuz onlarla bir konus yada dene bakalim
odemeyi almiyormus kredi karti ile siparis adresi ayni olmasi gerekiyomus onlar tasindi diye adres tutmuyor
swansiondan exrta L cartine ve L arginine de al mutlaka onlar sperm icin sart
anladım canım inşallah güzel haberlerle gelirsintamam krıscıgım kullanmamda yatmamda
ayrıca aleynacıgım catlama durumuna bakalım dedi
evet kullandim canim
evlendigimiz zaman cocuk istemiyorduk ta:)))))))))))))
dogru dusunuyorsun
hele ki tek embryo yasasindan sonra tup bebekteki sans ta en fazla yuzde 20
bence tedavinizi sabirla olun ve normal yolla olmasini saglayin.
maşallah demek geldi durumunuza neresi kötü canım sayıda 70 milyon diyosun sen yakında hamileyim diye yazarsın buraya inşallah
canim sizin durumunuz kotu degil
destek tedavisiyle sayi ve hizi arttiormaya calisacaksinizki yapiyorsunuz zaten
birkac urun daha tavsiye ederim size
proxeed in yaninda
L arginine
ginseng
ginko biloba da kullansin esin
ve
sizin mutlaka ovulasyon testi ve preseed jel ile ilskiye girmeniz gerekiyor . o jel spermlerin hizini arttirip daha uzun yasamasini sagliyor .
ama dedigim gibi durumunun kotu degil her an hamile kalabilirsin sen.
Tedaviniz guzel
sadece L carnitine ve omega 3 alirsan esine iyi olur
ve birkac aya daha ihtiyac var
pressed ve ovulasyon testiyle nisan ayinda falan hamile kalirsin tahminim
İnşallah rabbimden çok diliyorum. Ama 2 yıldır niye bu sonuçlarla hamile kalamadım? Niye aşılamalarım tutmadı gün geçtikçe stresim artıkyor artık, umudum kırılıyor. Sen preesed ilemi hamile kaldın? Ne kadar kullandın canım. Kusura bakma seni tecrübeli görünce çok soru sordum.
Kris yok ben cevap vereyim..
Preseedı yumurtlama testiyle kullanıyoruz.Çift çizgiyi yakaladığımız gün ve 2 gün sonrası yani ,3gün üstüste beraberlik yaşıyoruz.Ayaklar 2 saat havaya dikiliyor.İçinden akmaması ve spermleri rahime ulaştırması için..
Teşekkür ederim. Preseedin içinde yumurtlama testi oluyormu ayrımı alacağız? Ayrıca fiyatları nedir?
bende edirneliyim:))
yattıgımızda bırsey yoktu ertesı gunu sankı cok kotu bır durum oldueger yattiysan esinede gecmistir
onunda ilac kullanmasi gerekir
anladım canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım ya senin böyle adet sancısı gibi sancın oluyomuydu bende cok oluyoda adetimin 15. Günlerindeyim yani daha erken adetim için ama kafama takıldı
cok calısmadandır :)))))))Tünaydın hamiş adaylarıııııııı
Kriscim benide eklermisin?belgin=ben
Ya sabah akıntıda ip şekilde küçük bir kan vardı çok çalışmanın etkisimi?Yımırtadanmı anlamadım ben
melekkcim krıscım bende tekirdağlıyım.
Trakyalılar olarak bizde çogaldık
Ronyacım sanada cokk geçmiş olsun.
krısh kız edırnelımısın sen.benımde dogum yerım edırne.baruk sendemı t daglısın gulum bende luleburgazlı
ya kızlar esım bugun fsh lh ve testesteron testı yaptrdı.fsh:2,79 lh:8 küsür testesteron 3,94 cıkmıs.7 ay once testesteron 6.5 tu .3 ay oncede 5.5 tu .neden duserkı testesteron(( amelıyatta oldu.anlamadım.devlet hastanesınde br dr. a gttı.degerlerın normal.ıyı bır kadın dogumcuya gıdın demıs.ne yapacaksa.sankı yumurtadan cıvcıv cıkarcak.gercı esım tel.de soyledı.aksama gelınce konsuruz dedı.bılmıyorum.sonucları haftasonu teomana da gotrcez.testesteron neden dusmus yaaa
krısh kız edırnelımısın sen.benımde dogum yerım edırne.baruk sendemı t daglısın gulum bende luleburgazlı
ya kızlar esım bugun fsh lh ve testesteron testı yaptrdı.fsh:2,79 lh:8 küsür testesteron 3,94 cıkmıs.7 ay once testesteron 6.5 tu .3 ay oncede 5.5 tu .neden duserkı testesteron(( amelıyatta oldu.anlamadım.devlet hastanesınde br dr. a gttı.degerlerın normal.ıyı bır kadın dogumcuya gıdın demıs.ne yapacaksa.sankı yumurtadan cıvcıv cıkarcak.gercı esım tel.de soyledı.aksama gelınce konsuruz dedı.bılmıyorum.sonucları haftasonu teomana da gotrcez.testesteron neden dusmus yaaa
Barukcuğum naber tatlım?Nasıl gidiyor?Kızlar akşam fena kaynatmışlar yine...Hepsi birbirini görmüş faceden,kıskandım vallaBen göremedim güzel hatunları
bana naber demedin ama iyiyim fatmacım sorma hemde fena kaynatmışlar bende kıskandım valla hepinizi meraak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?