Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar, merhabalar

banada yardımcı olun lütfen.

Benim eşimdede ileri hızlı siperm %17 morfoloji %2 bende 2 seneden beri uğraşıyorum.
Eşim 3 aydır proxeed plus kullanıyor şimdi son kutu bitmek üzere
test yaptıracak.
Ben hala hamile kalamadım bir türlü. doktor bize 3 ay kullancak dedi proxeedi yanında başka bişi kullanmıyor. Bol bol fındık, fıstık, keçi boynuzu ve kuru incir yiyor.
Bana tavsiyeleriniz nelerdir?

Arkadaşlar bu arada 2 negatif aşılamam var. Youmlarınız bekliyorum.Bana akıl verin lütfen. Bu durumdan çok yoruldum artık.

Son düzenleme:

peki sperm sayısı kaç.ileri hızlı yine iyi.sayı da iyiyse bu değerlerle olması gerekirdi diye düşünüyorum..

peki sperm sayısı kaç.ileri hızlı yine iyi.sayı da iyiyse bu değerlerle olması gerekirdi diye düşünüyorum..

Canım sperm sayısını tam hatırlamıyorum. Ben yarın bütün detayları
yazarım ama hatırladığım kadarıyla 70 milyon falandı galiba.

Cevabın için teşekkür ederim.

Tedaviniz guzel
sadece L carnitine ve omega 3 alirsan esine iyi olur
ve birkac aya daha ihtiyac var

pressed ve ovulasyon testiyle nisan ayinda falan hamile kalirsin tahminim

\canim kaan hocaya ne istersen acik acik sor
gerek varsa yaptirir zaten.

İnşş gittiğimde mutlaka soracağım .. Fsh ,lh bu değerleri hiç bilmiyoruz ne durumda belki bunlarda sorun varsa boşuna debeleniyoruz..
Hormon tedavisi görür ve sperm artışı olabilir bu sayede..
Bakalım 1 ay sonra gideceğim inşşş güzel haberler alırız.. Gittiğimizde 1 ay , trental endol tedavisi ile 1.5 ay keçiboynuzu ve diğer küerleri kullanmış olacağız.. Spermlerinde değişimi merak ediyorum ..
Sonra kürlere devam tabi proxeed de de!
[/QUOTE]

bakalim gidince belli olacak hersey
sorun hormonlardaysa tedavisi daha kolay oluyor zaten
mutlaka haber ver bana canim

canim sizin durumunuz kotu degil
destek tedavisiyle sayi ve hizi arttiormaya calisacaksinizki yapiyorsunuz zaten

birkac urun daha tavsiye ederim size
proxeed in yaninda

L arginine
ginseng
ginko biloba da kullansin esin

ve
sizin mutlaka ovulasyon testi ve preseed jel ile ilskiye girmeniz gerekiyor . o jel spermlerin hizini arttirip daha uzun yasamasini sagliyor .

ama dedigim gibi durumunun kotu degil her an hamile kalabilirsin sen.

slm kızlar nasılsınız bılgem boncuk yagmur gulum kdser merı krıshazel hazel ve dıger arkadslarrrrrrrrr

ya dun bnde enfeskyorun cıktı vıtıl verdı
gece yatarken kullan dedi
kullandıktan sonra ılıskıye gırılırmı onu anlamdımkı sormayıda unuttum
ayrıca onun ustune presedde surumlez demi?
hala yumurtlamadım yarın gene doktora gıdecegım

maşallah demek geldi durumunuza neresi kötü canım sayıda 70 milyon diyosun sen yakında hamileyim diye yazarsın buraya inşallah

yumurtlamadiysan zaten iliskiye giormeyin

enfeksiyon varsa ilski olmaz esinede bulasir sende gecsede ondan sana tekrar gecer dr soylemedimi bunu

bekle canim fitilin bitsin ondan sonra kac fitil verdiki ? tek fitillik tedaviler de var.

preseed kullanma

gecmiş olsun esra yarın neden gidiceksin dr ?

cok guzel canim icinde benim yazdiklarimin hepsi var ama mg lari az biraz
ama guzel

insallah alabilirsin meri lere gondermemisti henuz onlarla bir konus yada dene bakalim

odemeyi almiyormus kredi karti ile siparis adresi ayni olmasi gerekiyomus onlar tasindi diye adres tutmuyor

swansiondan exrta L cartine ve L arginine de al mutlaka onlar sperm icin sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…