- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.141
bana naber demedin ama iyiyim fatmacım sorma hemde fena kaynatmışlar bende kıskandım valla hepinizi meraak ediyorum
slm fatmacım, esilanur ıyıyım. sizler nasılsınız ?
evet ben gunduz burdayım akşamları pek gırmıyorum ertesı gun sayfalarca yazılanları okuyorumneşeli ortamı görünce hem seviniyorum hem olmadıgım için üzülüyorum.
akşam eve gıdınce herkesı ekliycem görmek için
sizinde face varsa soyleyin sizide ekliyim.
İnşş gittiğimde mutlaka soracağım .. Fsh ,lh bu değerleri hiç bilmiyoruz ne durumda belki bunlarda sorun varsa boşuna debeleniyoruz..
Hormon tedavisi görür ve sperm artışı olabilir bu sayede..
Bakalım 1 ay sonra gideceğim inşşş güzel haberler alırız.. Gittiğimizde 1 ay , trental endol tedavisi ile 1.5 ay keçiboynuzu ve diğer küerleri kullanmış olacağız.. Spermlerinde değişimi merak ediyorum ..
Sonra kürlere devam tabi proxeed de de!
İyiyim ben esra sanada geçmiş olsun .. İnşş tez zamanda geçer enfeksiyonun .. Antibiyotik kullanmıyor musun ?slm kızlar nasılsınız bılgem boncuk yagmur gulum kdser merı krıshazel hazel ve dıger arkadslarrrrrrrrr
ya dun bnde enfeskyorun cıktı vıtıl verdı
gece yatarken kullan dedi
kullandıktan sonra ılıskıye gırılırmı onu anlamdımkı sormayıda unuttum
ayrıca onun ustune presedde surumlez demi?
hala yumurtlamadım yarın gene doktora gıdecegım
Tatlım baruğa yazdığımda bir tek o vardı,siz yoktunuz ki aşağıdaYoksa görmeden bile acayip seviyorum hepinizi Akşam kızlar gelsin de biz de görelim güzel yüzlerini :))[/QUOT evet canım akşam olsun bizde görelim birbirimizi
[ı]tatlım kocişi saracak bi dizi yok mu akşam,bilgisayarı kapsan yine[/ı]
slm fatmacım, esilanur ıyıyım. sizler nasılsınız ?
evet ben gunduz burdayım akşamları pek gırmıyorum ertesı gun sayfalarca yazılanları okuyorumneşeli ortamı görünce hem seviniyorum hem olmadıgım için üzülüyorum.
akşam eve gıdınce herkesı ekliycem görmek için
sizinde face varsa soyleyin sizide ekliyim.
iyiyiz bebegim sen nasılsıl varda burdan yazmasak nasıl sölicem onuda bilmiyorum mesaj atıyomuşsunuz ben pek anlamıyorum
bende iyiyim şekerim, ekranın sağ ust kosesınde kontrol panelı var oraya gır.
solda mesaj gonder bolumlerı var ordan ısımlerımızı bulup özel msj gönderebilirsin.
selam kızlar bi bakıyım diye açtım ne göriyim bizim gündüzcüler hep burda
ben çok fenayım gözlerimi açamıyorum ,hep uyumak istiytorum sabah erken kalmak hiç istemiyorummmmmmmmmmmmm
ben çok fenayım gözlerimi açamıyorum ,hep uyumak istiytorum sabah erken kalmak hiç istemiyorummmmmmmmmmmmm
valla canım beceremedim sen gönder ben eklim
esilcim mesajına bakabılırsın gonderdım.
Uyayan güzel naber?Sende gösterdin mi akşam gül cemalini
hayırdır tatlım geçmiş olsun hastamısın yoksa düşündügüm şeymi valla bende sabırla bekliyorum yarın akşama kadar olmazsam hamileyim diye havalara uçucam
mericim gurup artık gunduzculer gececıler dıye ayrılacak görünüyor.
barukçum gördüm seni maşşşşaaallah çok şekersin allah kocana bagışlasın akşama görüşürüz :)
iyiyim şeker gösterdim valla siznkileride görsek diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?