- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.181
krısh kız edırnelımısın sen.benımde dogum yerım edırne.baruk sendemı t daglısın gulum bende luleburgazlı
ya kızlar esım bugun fsh lh ve testesteron testı yaptrdı.fsh:2,79 lh:8 küsür testesteron 3,94 cıkmıs.7 ay once testesteron 6.5 tu .3 ay oncede 5.5 tu .neden duserkı testesteron(( amelıyatta oldu.anlamadım.devlet hastanesınde br dr. a gttı.degerlerın normal.ıyı bır kadın dogumcuya gıdın demıs.ne yapacaksa.sankı yumurtadan cıvcıv cıkarcak.gercı esım tel.de soyledı.aksama gelınce konsuruz dedı.bılmıyorum.sonucları haftasonu teomana da gotrcez.testesteron neden dusmus yaaa
:84::2::84::2:(((
brawo sana yavru kus:)
sende anne güzelliği var şekerim ,oğluşununda maşallahı var çok şeker tam bi asker duruşu var oğluşunda
krisim naber? Özledim valla.
:84::2::84::2:(((
krisçim bu maddeler proxeed te yokmu?illa bunlarıda almamız mı gerekiyo?
kriscim proxeed alacagım adresı burdan yazabılır mısın. geçmişe baktım ama okadar çok sayfa varki bulamadım.
krisim naber? Özledim valla.
krishazel mıxed anomalisi hakkında bir bilgin var mı?bugün sabahtan beri biraz morfolojiyi araştırdım.içim sıkıldı hiç düzelmez gibi geliyor bana
ögretmeni kim krıscım. herkes senden ogrenıyor
krıscım tam olarak nerde ?
Kris bana bunu dedi ..Artık havamdan geçilmez
Kendisi doğuma gidince yerine ben bakıcakmışım bunuda ben uydurdum.. :82:
Morfolojiye takılmak yok yaaa..%1 OLSUN YETER..Sayı artınca dolayısıyla o %1 lik kısma yansıyacak.Oda Allahın izniyle yetecek bizeeeeee İNŞALLAHHH
nobetci kris :))
sen beni gecersin yakinda
Morfolojiye takılmak yok yaaa..%1 OLSUN YETER..Sayı artınca dolayısıyla o %1 lik kısma yansıyacak.Oda Allahın izniyle yetecek bizeeeeee İNŞALLAHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?