Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hormon testleri de haftaya çıkacakmış. tamam canım bakayım ben hemen internet sayfasına giriyodum zaten şimdi. bi de günü tam belirleyemedik haftaya ama hangi gün net değil.
zaten kaan hocanın mailde verdiği ilaçlar bitti. bugün sonuçları alsaydık ona yazacaktım direk. şimdi yeni ilaç da alamıyoruz. bir ay kullanılıyomuş ya trental ve endol. bi tek ace plus ve arginin alıyor. zaman kaybediyoruz diye çok endişelendim. hatta ilaçlar geçen hafta bitti ama ancak bugün uygunduk ikimiz de doktora gitmek için. senin başka önerin var mı ilaç konusunda?yeni tahlil sonuçlarını beklemekten başka çare yok gibi geliyor.

her ay test yaptırıyor musunuz canım?sayınız kaç?maille mi yardımcı oluyor size de?iki ay olduğuna göre bizden öndesiniz. endol ve trentalden sonra ne verdi size?

multuvitamin alsaydi esin 1 tane

haklısın canım sinirlenmekte. hele ilk öğrendiğimizde doktor öyle bir söylemişti ki hiç boşuna uğraşmayın, direk tüp bebek sizin durumunuz dedi. nerdeyse ağlayacaktım. ama o zaman sonuç 300 bindi sadece adam ne dese haklıydı yani ama çok acımasız oluyorlar.
sonra bi doktor da sperm sonuçlarını görünce eşimde sen de "noksanlık" var dedi, resmen infertilite yerine bu kelimeyi kullandı. ne kadar düşüncesizler ya.

Resimlerimi hep sildim nazar değdirirsiniz diye ,ooohhhhhhhhh canıma değsin:))))
Bide kızlar eşim bana ne almış bir bilseniz çıldırdım resmen sewiçten:)

o doktorda bir noksanlik var
hemde beyninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…