- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.301
loneliness canım nasılsın pek sessiz duruyorsun ?
yaaa bu face mevzzuuu nedir yaa kaçırıdımm bennnnnnn bande istiyorum bende bende... :)
tamam canım tamam dokunmuyoruz listene
ne bileyim bu kadar benimseyeceğini. yapmayız bir daha
zaten moralim sıfır. bugün hormon ve sperm testi için doktora gittik. malesef sperm ve hormon hariç herşeye bakıldı. bize tatilde istanbul yolları göründü artık. Allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin.hele hele küçük yerlere hiç düşürmesin. bursadayken istediğimiz hastaneye gidiyorduk. binbir çeşit özel hastane vardı.
doktor önce elle muayene etti, herşey normal dedi. varikoselden falan bahsetmedi. sperm testi yapılması gerekiyor ama hastanemizde yapılmıyor dedi. ilçede de yapan bir yer var ama oraya da güvenmiyorum dedi ki daha önce bizim yaptırdığımız yer. işiniz yoksa bugün atlayın istanbula gidin dedi. hormon testi ve idrar testi istedi ve vs bir sürü kanda bakılcak şey sıraladı hemşiresine hiv (aids)testi dahil ne alakaysa onu anlamadık. eşim öğleden sonra sonuçları almaya gitti. ve bilin bakalım bize lazım olan tsh, fsh falan bu tür hormonlar hiç yok listede. tam 2 sayfa sonuç var hepsi üften püften şeyler, yok glukoz , hematoloji vs. bir malzeme eksikmiş bizim istediklerimiz ancak haftaya çıkacakmış.
eşimde ben de sinir küpü olduk, 4 gün zor tutmuştum eşimi. şimdi sıfırdan tekrar. medicalpark bahçelievleri tavsiye etmiştiniz değil mi dhaa önce?yine üroloji bölümünden herhangi bir doktordan ranevu mu alalım yoksa embiriyolojiden mi alalım?tavsiye ettiğiniz doktor var mı?
şekerım herkes facede bırbırını ekledıi, resımlerımızı gorduk bu olay super oldu
Sende ekle
ya valla sorma canım büyük şehirden sonra çok zor geliyor böyle bir yer. çok küçük de sayılmaz ama kırklarelinin ilçesi burgaz.2 saat istanbula.daha önce ne probleminiz vardı ki hayatım siz nerdesiniz bide sperm testi dahi yapılmayan bi yer yani.. kendinizi bi daha yormayın bence öyle ist. a gitme imkanınız varsa hiç durmayın bence ama üzme öyle kendini moralini bozma hemen geç olsun da sonuçlar güzel çıksın inşallah...
3 gun asiri yapin derim garanti olsun:))
zaten moralim sıfır. bugün hormon ve sperm testi için doktora gittik. malesef sperm ve hormon hariç herşeye bakıldı. bize tatilde istanbul yolları göründü artık. Allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin.hele hele küçük yerlere hiç düşürmesin. bursadayken istediğimiz hastaneye gidiyorduk. binbir çeşit özel hastane vardı.
doktor önce elle muayene etti, herşey normal dedi. varikoselden falan bahsetmedi. sperm testi yapılması gerekiyor ama hastanemizde yapılmıyor dedi. ilçede de yapan bir yer var ama oraya da güvenmiyorum dedi ki daha önce bizim yaptırdığımız yer. işiniz yoksa bugün atlayın istanbula gidin dedi. hormon testi ve idrar testi istedi ve vs bir sürü kanda bakılcak şey sıraladı hemşiresine hiv (aids)testi dahil ne alakaysa onu anlamadık. eşim öğleden sonra sonuçları almaya gitti. ve bilin bakalım bize lazım olan tsh, fsh falan bu tür hormonlar hiç yok listede. tam 2 sayfa sonuç var hepsi üften püften şeyler, yok glukoz , hematoloji vs. bir malzeme eksikmiş bizim istediklerimiz ancak haftaya çıkacakmış.
eşimde ben de sinir küpü olduk, 4 gün zor tutmuştum eşimi. şimdi sıfırdan tekrar. medicalpark bahçelievleri tavsiye etmiştiniz değil mi dhaa önce?yine üroloji bölümünden herhangi bir doktordan ranevu mu alalım yoksa embiriyolojiden mi alalım?tavsiye ettiğiniz doktor var mı?
ayyy harika olmuşşşşş beni de ekleyin benideeeee...
teşekkür ederim canım geçmişi okudum önce.
merinin durumu anlamaya çalıştım da durum ne diye swanson sorunu devam ediyor herhalde hala.
face güzelleri sizi
biz eşimle ikimiz de face e karşıyız. o yüzden fake bile olsa bi hesap açmak istemedim. msnim var ama bir ara özelden yollarım herkese. eğer sizin de msn varsa. hoş msne de pek fazla takıldığım yok. kızlar ya sizin eşler gece çalışıyor mu hepsi?ben eşim evdeyken pek nete girme fırsatım olmuyor. hem yorgun oluyorum, hem de çay, kahve, meyve fasılları falan. vakit kalırsa giriyoruz internete.
ya valla sorma canım büyük şehirden sonra çok zor geliyor böyle bir yer. çok küçük de sayılmaz ama kırklarelinin ilçesi burgaz.2 saat istanbula.
iyi akşamlar güzeller topiğinin sakinleri:)))))))
teşekkür ederim canım geçmişi okudum önce.
merinin durumu anlamaya çalıştım da durum ne diye swanson sorunu devam ediyor herhalde hala.
face güzelleri sizi
biz eşimle ikimiz de face e karşıyız. o yüzden fake bile olsa bi hesap açmak istemedim. msnim var ama bir ara özelden yollarım herkese. eğer sizin de msn varsa. hoş msne de pek fazla takıldığım yok. kızlar ya sizin eşler gece çalışıyor mu hepsi?ben eşim evdeyken pek nete girme fırsatım olmuyor. hem yorgun oluyorum, hem de çay, kahve, meyve fasılları falan. vakit kalırsa giriyoruz internete.
tamam canım 3 gün aşırı yaptık ondan sonra hani 1 gün ara vererek yapıyoruz ya işte onu kaç kez?yani 3 günden sonra keç kez daha yapıcaz:))))
3 gun daha dedim ya
daha önce ne probleminiz vardı ki hayatım siz nerdesiniz bide sperm testi dahi yapılmayan bi yer yani.. kendinizi bi daha yormayın bence öyle ist. a gitme imkanınız varsa hiç durmayın bence ama üzme öyle kendini moralini bozma hemen geç olsun da sonuçlar güzel çıksın inşallah...
3 gun daha dedim ya
ama ankara şu an için uzak görünüyor.yok be şaçmalama şeker :))
hepimizin dileğide amacıda bir sonuçtaama sadece ben geçmişden alıp yayınlıyorum ya listeyi hani eğer kendiniz isim eklersenizde ben görmessem listeye yansımamış oluyor yani yoksa tabikide yayınlayabilirsiniz listeyi :) yani karışıklık olmasın diye dedim ben :93::93::93:
bu arada allah kolaylık versin gerçekten gerçekten çok zor evreler geçiyoruz benim bildiğim en iyi dr. kaan aydos işte ama oda ankarada ama istanbuldada onun gibi bi tane dr. olduğunu duymuştum ama adını falan bilmiyorum yani neyse sıkma canını mükafatı büyük olucak inşşşş.
ama ankara şu an için uzak görünüyor.
amin canım amin inşallah. sizin sorununuz neydi?nerede yaşıyorsunuz?
tatilde gideceğiz canım. bizim sorunumuz sperm sayısı az. en son 5 400 000 çıktı, hormon tahlilleri normaldi. çok hafif derece varikosel var diyorlar genelde ama elle belli olmuyor, dopplerde çıkıyor ve ameliyat tavsiye etmediler kaç yere gittik bursada. bi kaç yer direk tüp bebek dedi. geçen sene buraya taşındık iş gereği ve bu işlere pek bakamadık. oluruna bıraktık. tam 1.5 sene geçti ama anladık artık doğal yoldan olmayacağını. en azından bişeyler yapmak gerektiğini anladık. bu arada ben de hiç sorun yokken bende de sorun çıktı. dha aönce ara kanama şikayetim vardı, doktor normal, yumurtlama kanaması demişti. ama en son gititğim doktor polip teşhisi koydu. kürtajla alalım dedi. ama istanbula iyi bi doktora görünmeden emin olamadık. geçen hafta bahçeic kliniğinde mustafa bahçeciye muayene oldum ve o da teşhisi doğruladı. histerekopi oldum ve tam 6 polip çıkarıldı.
ona da eşimin değerlerin gösterdiki ve direk mikroenjeksiyon, başka hiçbirşey olmaz dedi.
yaza kadar elimizden geleni yapmak istiyoruz. olmazsa deneyeceğiz yaza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?