Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
loneliness canım nasılsın pek sessiz duruyorsun ?

teşekkür ederim canım geçmişi okudum önce.
merinin durumu anlamaya çalıştım da durum ne diye swanson sorunu devam ediyor herhalde hala.
face güzelleri sizi
biz eşimle ikimiz de face e karşıyız. o yüzden fake bile olsa bi hesap açmak istemedim. msnim var ama bir ara özelden yollarım herkese. eğer sizin de msn varsa. hoş msne de pek fazla takıldığım yok. kızlar ya sizin eşler gece çalışıyor mu hepsi?ben eşim evdeyken pek nete girme fırsatım olmuyor. hem yorgun oluyorum, hem de çay, kahve, meyve fasılları falan. vakit kalırsa giriyoruz internete.

daha önce ne probleminiz vardı ki hayatım siz nerdesiniz bide sperm testi dahi yapılmayan bi yer yani.. kendinizi bi daha yormayın bence öyle ist. a gitme imkanınız varsa hiç durmayın bence ama üzme öyle kendini moralini bozma hemen geç olsun da sonuçlar güzel çıksın inşallah...

ya valla sorma canım büyük şehirden sonra çok zor geliyor böyle bir yer. çok küçük de sayılmaz ama kırklarelinin ilçesi burgaz.2 saat istanbula.

canim ne guzel kan testleriniz yapilmis iste onlarda gerekiyordu ve medical parkta onlari 500 tl ye yaptiramazdiniz sgk ile bile
sizin bir tek hormon testleriniz eksik onun icin once uroloji dr una gorunun medical park ta orkunt bey var o yazar ister o testleri

444 44 84 den randevu alirsin

ama medical parkta tedavi falan olmayin direk kaan bey e muracak tamam mi
ama medical in sperm testi cok dogru cikiyor tavsiye ederim.

benim esimde izin vermez ama kadinlar klubu icin acti :)
sadece buradaki arkadaslarim var

ya valla sorma canım büyük şehirden sonra çok zor geliyor böyle bir yer. çok küçük de sayılmaz ama kırklarelinin ilçesi burgaz.2 saat istanbula.

canım benim fazla uzak değilmiş işte fısatını bulunca bi gidip gelin zor tabi imkanların sınırlı olması ama hepsi aşılır hiiççç üzülmeyinn...

Sülüman aga ya takıldım gecikmeli takip ediyorum sizleri

iyi akşamlar güzeller topiğinin sakinleri:)))))))

İyi akşamlar cicim hoşgeldin

Benim kociş eve gelince güzellik uykusuna yatıyor uyanana kadar kalabiliyorum uyanınca istekleri bitmiyor sağolsun ben de msn face olayına çok takılmıyorum canım ama dün gece sevindirik olduk iyi geldi açıkçası

yok be şaçmalama şeker :))
hepimizin dileğide amacıda bir sonuçta ama sadece ben geçmişden alıp yayınlıyorum ya listeyi hani eğer kendiniz isim eklersenizde ben görmessem listeye yansımamış oluyor yani yoksa tabikide yayınlayabilirsiniz listeyi :) yani karışıklık olmasın diye dedim ben :93::93::93:
bu arada allah kolaylık versin gerçekten gerçekten çok zor evreler geçiyoruz benim bildiğim en iyi dr. kaan aydos işte ama oda ankarada ama istanbuldada onun gibi bi tane dr. olduğunu duymuştum ama adını falan bilmiyorum yani neyse sıkma canını mükafatı büyük olucak inşşşş.

Son düzenleme:

tatilde gideceğiz canım. bizim sorunumuz sperm sayısı az. en son 5 400 000 çıktı, hormon tahlilleri normaldi. çok hafif derece varikosel var diyorlar genelde ama elle belli olmuyor, dopplerde çıkıyor ve ameliyat tavsiye etmediler kaç yere gittik bursada. bi kaç yer direk tüp bebek dedi. geçen sene buraya taşındık iş gereği ve bu işlere pek bakamadık. oluruna bıraktık. tam 1.5 sene geçti ama anladık artık doğal yoldan olmayacağını. en azından bişeyler yapmak gerektiğini anladık. bu arada ben de hiç sorun yokken bende de sorun çıktı. dha aönce ara kanama şikayetim vardı, doktor normal, yumurtlama kanaması demişti. ama en son gititğim doktor polip teşhisi koydu. kürtajla alalım dedi. ama istanbula iyi bi doktora görünmeden emin olamadık. geçen hafta bahçeic kliniğinde mustafa bahçeciye muayene oldum ve o da teşhisi doğruladı. histerekopi oldum ve tam 6 polip çıkarıldı.
ona da eşimin değerlerin gösterdiki ve direk mikroenjeksiyon, başka hiçbirşey olmaz dedi.
yaza kadar elimizden geleni yapmak istiyoruz. olmazsa deneyeceğiz yaza.

ama ankara şu an için uzak görünüyor.
amin canım amin inşallah. sizin sorununuz neydi?nerede yaşıyorsunuz?

ama ankara şu an için uzak görünüyor.
amin canım amin inşallah. sizin sorununuz neydi?nerede yaşıyorsunuz?

bizimde sorunda tahmin edersinki sperm :))
konyadayım canım ben geçen yıl gittik kaan aydos a ama askerlik olduğu için devam etmedik şimdi yeniden başladık bakalım yaklaşık iki aydır tedavi görüyor ve değerler iyiye gidiyor dedi kaan bey bakalım bekliyoruz inş...

ya şu doktorlara ne kolay geliyor tüp bebek mikroenjeksiyon yapmak.var mı yok mu hiç soran yok ''normal yolla kesinlikle olmaz tüp bebekten başka yolu yok'' yıllar önce aynı şeyi söylediler tüp bebeğe başladık işlem bitti para ödendi 12 sonra tahlile gittik tutmuşmu diye..sonuç negatif piyasada ne doktor var ne bir hemşire afedersiniz g.t gibi kaldık ortada..bunlara para gelsinde insanların duygularının pek bir önemi yok. o günü hatırladıkça sinirim halaa tepeme çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…