- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.441
canım swansona mail gönderdim ürünlerim gümrükte takıldı ve çok üzgünüm diyede belirttim bakalım ne cvp gelecek ürünü geri çekemezler gitti ürünler(((((
benim preseed de 8 günde gelmişti hayatım korkma bişeycik olmaz şöyle anlatayım preseed aldığın zaman üzerinde preseed yazmıyor yani ne olduğu belirsiz ama swanson resmen şöyle yazmış swanson sağlık ürünleri ve bu durumda takıldı gümrükte boş yere canını sıkma sen
sağol canım çok teşekkür ederim.ama senin olayına sinir oldum yaaa nasıl saçma bir durum
Evet şimdi daha mantıklı geldi bana ben sizin yine 100 liraya falan aldığınızı sanıyordum ..Ebaydan topluca aldınmı oldukca ucuza geliyor diğer vitaminlerde yurtdışında daha ucuz o yüzden bizde yöneliyoruz.Ben eczaneden proxeed 2 şer kutu alıyorum 100 tl den aşşağı vermediler malesef.. Aylık daha fazla alamadığım için ebaydan alamadım yani
Pamuk 272 D, 430 lira .. Evet fiyatlar çok iyi , bunların gümrük vergileride var mı?tabiki ucuza geliyor ebaydan ben 6 kutu proxeed i 272 dolara almıştım türkiyede almaya kalkışsam 630 tl falan yapıyor
ürünlerin gelince haber ver tatlım sana gönderdiğim link üzerinden sürekli takip et
canım selam..senle aynıydık biliyosun yumurtlama falan..malesef bende 25inde oldum( bu ayda olmadı, umutlar gelecek aya inş..sende üzülme fıstığım, inş gelecek aya..
kızlar günaydın moralim çok bozuk benim sadık dostum kırmızılar geldiiiiiiiii aglamak istiyorum :2::2::2:
L-carnitine..
Arkadaşlar bu vitamini almak istiyorum eşime ama proxeed plus ile birlikte kullanılabilir mi?
Birde hangi siteden almamı tavsiye edersiniz?
Kaan hoca endol ve trental verdi şimidlik ama ben bu vitaminlerede başlamak istiyorum acaba onun mu kullanın demesini beklemeyelim yoksa hemen başlasam olur mu?
Boncuk eşim bugün 88 Tl'den bulmuş Proxeed plus'ı..
Bu akşam başlayacağız Allah izin verirse..
Bu ilaçda maşallah çok pahalı ama geliş fiyatından alıcaz sağolsun mümessil arkadaşı yardımcı olmuş..
Kaç ay kullanmak gerekir Proxeed'i..
iyi akşamlar arkadaşlar
dün emre beyle telden görüştüm tedaviye başlayalı 3.5 ay oldu kan değerlerini yolladım istediğiniz an tedaviye başlayalım değerler güzel dedi bende biraz daha beklemek istiyorum daha önce de normal gebeliğim var dedim sesi çıkmadı tüp bebek merkezleri illaki tüp bebek deneyin demek zorundalar sanki
saglik olsun canim benim
bu aya insallah
SWANSON mağduruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar bugün ptt kargo bana evrak getirdi baktım üzerinde swanson yazıyo tamam dedim bittik bir baktım gümrüğe takılmış aldığım tüm ürünler ürün başına 150 tl artı vergi bedelide var toplamda 2 zarfım var yani masraf 300 tl vergide hariç gümrüğü aradım oda artık böyle bir kanunun ocak ayında başladığını söyledi dedimki artık yurtdışından vitamin alamayacakmıyız artık gümrükte takılabilir dedi bu tarz vitaminlerbende dedimki aldığım ürün zaten 300 tl bile tutmuyor bunu alacağıma yenisini alırım dedim tabiki böylesi daha mantıklı diyo kız bana yani benim ürünlerim artık gümrüğün malı oldu keşke almasaydım çok pişmanımmmmmmm
Tamam sen zaten bana bunu al demiştin daha evvel ama ben diğeri ile karıştırdım ..canim L carnitine almayacaksin sen
L carnitine zaten proxeed plusun ana maddesi icinde var yani
sen L arginine alacaksin.
İyi akşamlar arkadaşlar
Dün Emre beyle telden görüştüm tedaviye başlayalı 3.5 ay oldu kan değerlerini yolladım istediğiniz an tedaviye başlayalım değerler güzel dedi bende biraz daha beklemek istiyorum daha önce de normal gebeliğim var dedim sesi çıkmadı tüp bebek merkezleri illaki tüp bebek deneyin demek zorundalar sanki
İnşallah meri karttan çektirmemiştir.Sanada geçmiş olsun canım.Ben daha yeni ocak ortasıbnda presed aldım illa vitaminmi olması gerekiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?