- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.501
siparişi iptal edbilirsiniz demişler iptal etmeye çalışıyorum
cips geldi yemeğini verdim bebişler buarada ebaydan gelen kutuya baktım biliyosunuz aldığım 272 dolar proxeed i kutuda 92 dolar diye belirtmiş satıcı keşke her satıcı böyle akıllı olsa
pamuğum ya. swanson a mail at siparişim gümrüğe takıldı diye. bazı firmalar öyle durumda parayı iade ediyolarmış. en azından paranı kurtar.
aman super et hemen canim
swanson kac yazmis?
kris alta bakarmısın swansondan gelen maili ekledim senin ingilizcen daha iyi ,yanlış anlamış olmuyum okurmusun
siparişi bana gönderdikler mail üzerinden iptal etmeye çalıtım maile cevap olarak siparişlerimi iptal etmerini söyledim ve gönderdim umarım bu şekilde oluyodu
okadar karışıkki sadece ürünün bedellerini yazmışlar biri 2.39 usd diğeri 8.49 usd yani kargo bedelleri çok fazlaydı onu belirtmemişler ayrıyetn kocaman yazıyla konşimento bedeli yazıyo 150 tl 2 zarftada 150 toplamda 300 yani
ay ne saçma ya bize yaptığınız eleştiri üzerine kredi kartınızın bakiyesi azalmaktadır lütfen bankayla irtibata geçin diyo benim cvp beklediğim mailin cvbına bakın((((((
soruyolar gonderelim mi iptalmi edelim diye
cancel my order de tatlim aman gozunu sevim
gondermesinler
ben iptal etmek istiyorum dedim ve ekledim gümrükte çıkan sorunlar ve ek cergi ödemelerinden haberdar değildim böyle birşeyi kabul etmiyorum ve lütfen iptal ediniz siparişlerimi yazdım ve gönderdim
ben iptal etmek istiyorum dedim ve ekledim gümrükte çıkan sorunlar ve ek cergi ödemelerinden haberdar değildim böyle birşeyi kabul etmiyorum ve lütfen iptal ediniz siparişlerimi yazdım ve gönderdim
ben iptal etmek istiyorum dedim ve ekledim gümrükte çıkan sorunlar ve ek vergi ödemelerinden haberdar değildim böyle birşeyi kabul etmiyorum ve lütfen iptal ediniz siparişlerimi yazdım ve gönderdim
sen bunu gumrukteki o kadina soyle
kargo bedeli demi gumruge tabi de
order number i da yazsaydin
icimde bir umit var cunki tanidigim pamuk bunu halleder gibi geliyor bana
bakalim hayirlisi
cok uzuldum ama cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?