Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

teldeyim hayatım hemen gelicem bakarım

aman canim ya bankani arayip sor bakalim odeme yi cekmislermi
cekmediyseler bankaya teminat ver mail order a kapa cekemsinler

baksana olaya
senin basinada gelmesin

bana zaten çekim olduğunda direk mesaj geliyo mesaj gelmedi bankayı aradım yinede herhangi bi ödeme yok,swansondan mailde gelmedi

limandan tanıdığım gümrükçü bi abi var ona ulaşmaya çalışıyorum bilgi almak için

ona rakami sor
belli bir degerin altinda gumruk yok diye biliyorum 100 dolarin alti
birde ilac oldugunu soyle , recete ile alamazmiyiz onu sor canim lutfen

Aman arkadaslar ozaman cok dikkatli olun
yurt disindan bisey alacaksaniz tek tek alin gumruge takilmasin

yada hic almayin baksaniza basimiza gelene

ayy inşallah benimde öyle olmaz çünkü 200 küsür dolar tuttu benimkiler(((ebay da proxeed.bide eşimin arkadaşının kartıyla alındı onlarda almışlardı.çocuk bide bana emine bişey olmaz dimi diye böyle pipiriklenmişti(bak ekinin 4 günde gelmiş proxeedi benim daha tık yok

icimde bir umit var cunki tanidigim pamuk bunu halleder gibi geliyor bana
bakalim hayirlisi
cok uzuldum ama cok

canımm sen neden bu kadar üzülüyonn
benim yüzünden falan demişsin sakın öyle saçma şeyler düşünme gebişim sen üzme kendini
benim pammuğum evvel Allah halleder
aslanım pammuk güzel haberler ver bize
Mericim ben hep diyom keçinin bilmediği ot midesini ağrıtırmış
gerçi benim çok ağrımasına rağmen yine ebaydan alışverişe tam gaz devam ediyom

kızlar karttı kapattırdım ben
swansondan mail gelmi,ş türkiyede sorun çıkıyor ürünler talıkıyo felan yazmışlar ama benim ingilizce orta halli yanlış anlamış olmuyum kris ekliyorum bakarmısın

Thank you for your response. We have updated the address. We have received notification that Turkish regulations have changed and customers are no longer able to import supplements without a certificate from the Administration of Health. We encourage you to contact customs to ensure that you will be able to receive this package. Please note, if you choose to have us ship this package and it is undeliverable, you will not receive a refund. We look forward to hearing back from you as to if we should ship the package or cancel the order.

Our quality, value, and customer service have made Swanson Health Products a trusted source of nutritional supplements since 1969. To help us build this privileged relationship with you, we welcome your comments and suggestions as it is always a pleasure to serve you

ya odeme almadiysalar bankayi ara mail order l;a odemeye kapa kartini

riske atma kendini

butun gucumuzude pamuk un mallarini kurtarmaya verelim

yokmu gumrukte baska tanidigi olan???????

krisim lütfen sen üzme kendini yaaaa. Hallolur bi şekilde, benim tanıdığım yok gümrükde olsa bi telefonla hallolur.
Bak sen üzülürsen bu kadar bende üzülürüm

siparişi iptal edbilirsiniz demişler iptal etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…