Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ronyam tşk ederim canım arkadaşım öyle bir saçma durum ki ürünleri yolladıklarından haberim bile yoktu

canım inşallah iptal ederler de senin başına gelmez ((((((

anlamadığım bişey var bana uyarı mesajı geldi şimdi seni neden uyarmadılar bu konuda önceden bilgi vermediler iş bu noktoya gelmeden önce

sen daha önce gelen maillerine baksana bi pamuk var mı öyle bişey gözünden kaçmıştır belki

ben soru sorduğumda siparişleriniz alınmıştır demişti canım ama gönderim yaptıklarından hiççççç haberim yoktu

yokmuş hayatım tanıdığı ama yarın arıcam diyo

benim pasaportta çalışan polis bi arkadaş var onu aradım fakat o bu gün evdeymiş çalışmıyomuş,gümrükçüleri pek sevmez hiç biriniz numarası bulunmaz onda fakat babası limanda gümrükte çalışan bi arkadaşı varmış onu aradı yarın dönüş yapıcak bana bende haber veririm sana

eski pasaport şeflerinden bi tanıdık daha var o şuanda şarkta ama gerekirse onuda arayabiliriz

Pamuğum sıkma canını bu kadar sen halledersin,eşine yazılan iğneleri bulamam diye de telaş etmiştin ama bak onu hallettiniz.Bunu da çözersiniz inşallah bitanem...

ohh sevindim gözün aydın canım iyiki hallettin

sağol canım da sana üzüldüm ben şimdi niye seninki böyle oldu aynı anda aldık tutarlarda hemen hemen aynı aynı zamanlarda mail göndermişlerdi uyarı mailini niye atladılar

benim limanda tanıdığım çok polis arkadaşım var ,gümrüktede var tanıdık biri ama emekli olucaktı olmuştur sanırım ,ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…