- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.541
sağol canım da sana üzüldüm ben şimdi niye seninki böyle oldu aynı anda aldık tutarlarda hemen hemen aynı aynı zamanlarda mail göndermişlerdi uyarı mailini niye atladılar
benim limanda tanıdığım çok polis arkadaşım var ,gümrüktede var tanıdık biri ama emekli olucaktı olmuştur sanırım ,ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım
Hadi geçmiş olsun hayatım :80: Mericim bu arada çok güzel hatunsun söylemeden geçemeyeceğim,maşallah
canım sen yinede yarın ilgilenirmisin bu konuyla elime almaya çalışıcam
iyi akşamlar anne ve anne adaylarıı
tabiki ilglenirim canım keşke elimizden gelsede iptal edebilsek
zaten aradım birini evde olduğu için yarın dönücek yazarım sana
fatmacım seni ekledim face de a.d.a adıyla :))))))
ay ne tatlı bir merhaba bu böyle :)))))))
fatmacım seni ekledim face de a.d.a adıyla :))))))
hepimiz bu yolda ilerlemiyormuyuz sekerim, allah en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip etsin.. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
melekkkkkkkkkkkkk sen hep susarmısın azıcık konuş daa
burcun ne senin canım
Tamam fıstığım,bende aldım kabul ettim senin gibi güzeli
fatma cım bende seni ekledim faceden :)
yok hayatım okuldan geldim azcık uyuyayım dedm tam yattım zil çaldı bir baktım ptt kargo evraklar zaten swanson yazınca anladım kötü bişey olduğunu 2 ayrı zarf vardı ve ikiside ayrı tutarlar yani konşimento bedeli 150 tl 2 evrakta toplam 300 tl bide vergiside varmış ödeme yapacağım bu fiyatttan hariç evrakta iletişime geçeceğim tel. numarası vardı oraya aradım gümrükte bir bayanla konuştum ya eşime vitamin aldım neden böyle oldu dedim ocak ayı itibariyle yeni bir düzenleme yapıldı dedi alacağım yer istanbul atatürk havalimanı evrakları teslim alacağım yerde bakırköy mng ne tuhaf ben ankaradayım dedim bayan biz zaten gönderim yapabiliyoruz dedi peki ben bu 300 tl yi ödemek zorundamıyım dedim ürünleri alabilmeniz için evet bu çok fazla bir tutar aldığım ürünlerin kaç katı dedim almasam fiyat ödermiyim dedim hayır gümrük deposunda kalır zaten dedi 20 gün içinde almassam gümrük malı olarak kalıyomuş zaten o kadar verdim 300 tl veremem açıkcası(((((
aranızda yaşı en büyük benim galiba hemen hemen 84 ya da 85 li
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?