- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.561
Hoşgeldin fıstık,bugün kurtlar vadisinden torpillisin demi
pamukcum benım eşim gümrükçü şimdi ona bahsettim. sana özelden mail adresımı verıcem sana gelen evragı bana mail atabılır mısın yada fax. eşim yarın ahldeki bırını sorup en kolay nasıl halledebılınır soracak.
pamukcum benım eşim gümrükçü şimdi ona bahsettim. sana özelden mail adresımı verıcem sana gelen evragı bana mail atabılır mısın yada fax. eşim yarın ahldeki bırını sorup en kolay nasıl halledebılınır soracak.
evet fatmacım kaptım bilgisayarıeşim dişinide çektirdi zavallı yemekte yiyemıyor bu akşam ona ilaçta veremiycem. acıdan yatıyor bır tarafdan tv seyrediyor
canım bana mail gelmedi ihbarname geldi ayy sevinirim yardımcı olursan
yasi en buyuk olan benim:)
ben 4 yıl atatür hava limanında çalıştım son 2 yılda genel havacılıkta gümrükle iç içe çalıştık sistemin az çok işleşini biliyorum ama belli bir tutarı aşması gerekiyor 2 katı vergi için çok anormal bi durum yeni yasa o zaman sırf insanları soymak için çıkarılmış,gümrükte takılan ürünlere neler olduğunuda çok gördüm yada free şoptan vergisiz dünyanın mallarını alıyolar ona neden müdahale edilmiyor adaletsizlik buuuu
ay canim Allah razi olsun senden ve esinden
ay canim Allah razi olsun senden ve esinden
mericim senin meslek nedir?
Geçmiş olsun tatlım,iyi bak kocişe,onlar bize lazım
sağol canım gozunun ıcıne bakıyorum ama bu dişte ekstradan cıktı neyse canı sagolsun
Selam fıstıklar
geçmişi okudum biraz, valla bebiş yok ona mı yanalım, ayağımıza takılan taşlara mı yanalımm anlamadım gitti..bizim stresimiz bize yetiyor bir de bu türk satıcılarının fahiş fiyatları yüzünden elin amerikalısının dırdırını vırvırını dert etmek zorunda kalıyoruz ...Allah cümlemize sabır versin....
Bu arada yaş rekoru ben de kızlar geri durun bakim
yasi en buyuk olan benim:)
Selam fıstıklar
geçmişi okudum biraz, valla bebiş yok ona mı yanalım, ayağımıza takılan taşlara mı yanalımm anlamadım gitti..bizim stresimiz bize yetiyor bir de bu türk satıcılarının fahiş fiyatları yüzünden elin amerikalısının dırdırını vırvırını dert etmek zorunda kalıyoruz ...Allah cümlemize sabır versin....
Bu arada yaş rekoru ben de kızlar geri durun bakim
SWANSON mağduruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar bugün ptt kargo bana evrak getirdi baktım üzerinde swanson yazıyo tamam dedim bittik bir baktım gümrüğe takılmış aldığım tüm ürünler ürün başına 150 tl artı vergi bedelide var toplamda 2 zarfım var yani masraf 300 tl vergide hariç gümrüğü aradım oda artık böyle bir kanunun ocak ayında başladığını söyledi dedimki artık yurtdışından vitamin alamayacakmıyız artık gümrükte takılabilir dedi bu tarz vitaminlerbende dedimki aldığım ürün zaten 300 tl bile tutmuyor bunu alacağıma yenisini alırım dedim tabiki böylesi daha mantıklı diyo kız bana yani benim ürünlerim artık gümrüğün malı oldu keşke almasaydım çok pişmanımmmmmmm
tav da çalışlıyodum ben canım
bişey sorucam siz hangi semtte oturuyosunuz eşin hiç yabancı gelmedi bana daha önce görmüş gibiyim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?