Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım eşim bilgisayara oturacak ben kalkıyorum zaten işe gidecek kendisi tekrar gelirim öpüyorum şimdilik

geçmiş olsun kadsercım bızım bu eşler neden bu kadar çok hasta oluyor

geçmiş olsun. evet canımbenimki de hep hasta oluyo , o kadar göbek var kof göbek :) yok bağırsakları bozulur yok ateşi çıkar, yok grip olur. çocuk gibi valla hep takipteyim. bazen diyorum ki boşuna çocuk istiyorum zaten var :)))

Çok tatlısın yaaa :))))))

bunları anneleri nazlı buyutmuş ondandır melekcım bızde devam edıyoruz. hep derler cocuk + birde kocalarda cocuk yerıne konulur bız hep anne rolunde koruyucu :92:

geçmiş olsun kadsercım bızım bu eşler neden bu kadar çok hasta oluyor

ne biliyim hayatım biz üstüne düştükçe inş. zar zor yükselen değerlere bişey olmamıştır
Size de geçmiş olsun şeker,kocişlere iyi bakın kızlar,hasta etmeyin
kız daha napalım insaf arı sütü bile eksik değil yani o derece

bunları anneleri nazlı buyutmuş ondandır melekcım bızde devam edıyoruz. hep derler cocuk + birde kocalarda cocuk yerıne konulur bız hep anne rolunde koruyucu :92:

arkadaaşalrın hep çocukları var hep onları anlatıyolar, bende aa benim eşim de böyle yapıyo düyorum :) napalım anlatacak minik çocuğumuz yok ki, bizimki kocaman

ne biliyim hayatım biz üstüne düştükçe inş. zar zor yükselen değerlere bişey olmamıştır

kız daha napalım insaf arı sütü bile eksik değil yani o derece

Doğru söze ne denir???Hakikaten arı sütü bile veriyoruz...Biz üzerlerine düştükçe naz yapıyor anacım bunlar

benim eşimde havadan nem kapanlardan midesi de çok hassas bazen onu ye bunu ye diyorum üstünede ilaçlar sonrası çok vahim oluyor öğ yapıyo çıkarı herşeyi ilaçlarda bazen gidiyo çöpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…