- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.601
barukcum tekrar sağol canım benim ya telde konuştuk tuhaf oldu ama dimi :))))))))
canlarım eşim bilgisayara oturacak ben kalkıyorum zaten işe gidecek kendisi tekrar gelirim öpüyorum şimdilik
Hoşgeldin fıstık,nassın?
metroportami geldin:))
sinemayami:) eyvah eyvah mi yoksa
cok uzuldum ama hala acamiyorum kendimi
yok krısıcım hastaneye benımkının diş agrısı nedenıyle acile geldik..
hb. canım çok şükür işte bnm kociş hastada biraz onla uğraşıyorum :97:
sen nasılsın
canlarım eşim bilgisayara oturacak ben kalkıyorum zaten işe gidecek kendisi tekrar gelirim öpüyorum şimdilik
gecmis olsun canim iyidir insallah simdi
gecen gun yangin vardi medical parkta 11. kat yandi
hb. canım çok şükür işte bnm kociş hastada biraz onla uğraşıyorum :97:
sen nasılsın
geçmiş olsun kadsercım bızım bu eşler neden bu kadar çok hasta oluyor
geçmiş olsun. evet canımbenimki de hep hasta oluyo , o kadar göbek var kof göbek :) yok bağırsakları bozulur yok ateşi çıkar, yok grip olur. çocuk gibi valla hep takipteyim. bazen diyorum ki boşuna çocuk istiyorum zaten var :)))
geçmiş olsun. evet canımbenimki de hep hasta oluyo , o kadar göbek var kof göbek :) yok bağırsakları bozulur yok ateşi çıkar, yok grip olur. çocuk gibi valla hep takipteyim. bazen diyorum ki boşuna çocuk istiyorum zaten var :)))
geçmiş olsun kadsercım bızım bu eşler neden bu kadar çok hasta oluyor
kız daha napalım insaf arı sütü bile eksik değil yani o dereceSize de geçmiş olsun şeker,kocişlere iyi bakın kızlar,hasta etmeyin
bunları anneleri nazlı buyutmuş ondandır melekcımbızde devam edıyoruz. hep derler cocuk + birde kocalarda cocuk yerıne konulur bız hep anne rolunde koruyucu :92:
arkadaaşalrın hep çocukları var hep onları anlatıyolar, bende aa benim eşim de böyle yapıyo düyorum :) napalım anlatacak minik çocuğumuz yok ki, bizimki kocaman
ne biliyim hayatım biz üstüne düştükçeinş. zar zor yükselen değerlere bişey olmamıştır
kız daha napalım insaf arı sütü bile eksik değil yani o derece
bunları anneleri nazlı buyutmuş ondandır melekcımbızde devam edıyoruz. hep derler cocuk + birde kocalarda cocuk yerıne konulur bız hep anne rolunde koruyucu :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?