Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşimde havadan nem kapanlardan midesi de çok hassas bazen onu ye bunu ye diyorum üstünede ilaçlar sonrası çok vahim oluyor öğ yapıyo çıkarı herşeyi ilaçlarda bazen gidiyo çöpe

mericim seninkide hepten nazlıymış, yemek ıstemeyen cocuklar kusma numarası yapar senınkıde öyle

benim eşimde havadan nem kapanlardan midesi de çok hassas bazen onu ye bunu ye diyorum üstünede ilaçlar sonrası çok vahim oluyor öğ yapıyo çıkarı herşeyi ilaçlarda bazen gidiyo çöpe

geçen benimki de ilaçlardan oldu bağırsaklrı bozuldu. ama o ayran içtim ondan diyo. halbuki biliyorum ilaçlardan olduğunu kendimi kötü hissettim valla ama napalım bu spermcikler çabuk düzelmiyo işte (bu arada vitamin değil sakın panik yapmayın benimkinin de midesi bozulur diye) doktor vermişti normal ilaç yani

mericim seninkide hepten nazlıymış, yemek ıstemeyen cocuklar kusma numarası yapar senınkıde öyle

yok canım gastiriti var benimkinin ciddi ciddi çıkarıyo ben de çok üzülüyorum

sağlıklı ne varsa midesinin alerjisi var bizimkinin bazen meyveyi bile haşlayıp yediriyorum,yada suyunu sıkıyorum

yok canım gastiriti var benimkinin ciddi ciddi çıkarıyo ben de çok üzülüyorum

sağlıklı ne varsa midesinin alerjisi var bizimkinin bazen meyveyi bile haşlayıp yediriyorum,yada suyunu sıkıyorum

canım bu çok ciddi birsey en kısa zamanda doktora gıdıp bir çaresıne bakın derim. onun içinde çok zor bir durum, çok geçmiş olsun.

canım bu çok ciddi birsey en kısa zamanda doktora gıdıp bir çaresıne bakın derim. onun içinde çok zor bir durum, çok geçmiş olsun.

çok gittik canım şu anda gastirit aşamasında inşallah ilerlemez ,ırsi onlarda eşimin ailesinde herkesin mide sorunu var

her zaman olmuyo zaman zaman ,dikkat etmekten başka yapıcak bişey yok malesef

kızlar proxeed plus siparişi vereceğiz ebayden, nihayet eşimi ikna ettim de ylanız bi sorun var free shipping yazıyor ama türkiyeyi seçtiğimide 25 dolar diyor kargo ücretini. 273 dolar da ürünün fiyatı. burda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam türkiyeye bedava gönderen kullanıcı biliyor musunuz?en son bir arkadaş almıştı sanırım, ama adını hatırlayamadım. nasıl aldınız, kargo ücreti ödediniz mi?tavsiye ettiğiniz satıcı var mı?

Canım topik bugün yurtdışından alınmaya çalışılan ürünlerin gümrükde yaşadığı zorluklarla çalkalanıyor. Herkez Türkiye'den almakda hem fikir sanırım:)))

Canım topik bugün yurtdışından alınmaya çalışılan ürünlerin gümrükde yaşadığı zorluklarla çalkalanıyor. Herkez Türkiye'den almakda hem fikir sanırım:)))
okudum canım da başka bir site diye biliyorum ben onu. swansonda değil mi sorun?ebayden alıp da eline ulaşmayan oldu mu yakın zamanda?ne değiştiki?

kris womens ultra mega da kampanya var içinde biotin selenyum da var,sence bunu alsam elevitten daha iyi olmazmı,iptal ettiğim siparişlerin içinde biotinle saç için vitaminlede vardı ,sence hangisini alıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…