- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.621
benim eşimde havadan nem kapanlardan midesi de çok hassas bazen onu ye bunu ye diyorum üstünede ilaçlar sonrası çok vahim oluyor öğ yapıyo çıkarı herşeyi ilaçlarda bazen gidiyo çöpe
benim eşimde havadan nem kapanlardan midesi de çok hassas bazen onu ye bunu ye diyorum üstünede ilaçlar sonrası çok vahim oluyor öğ yapıyo çıkarı herşeyi ilaçlarda bazen gidiyo çöpe
mericim seninkide hepten nazlıymış, yemek ıstemeyen cocuklar kusma numarası yapar senınkıde öyle
yok canım gastiriti var benimkinin ciddi ciddi çıkarıyo ben de çok üzülüyorum
sağlıklı ne varsa midesinin alerjisi var bizimkinin bazen meyveyi bile haşlayıp yediriyorum,yada suyunu sıkıyorum
canım bu çok ciddi birsey en kısa zamanda doktora gıdıp bir çaresıne bakın derim. onun içinde çok zor bir durum, çok geçmiş olsun.
çok gittik canım şu anda gastirit aşamasında inşallah ilerlemez ,ırsi onlarda eşimin ailesinde herkesin mide sorunu var
her zaman olmuyo zaman zaman ,dikkat etmekten başka yapıcak bişey yok malesef
kris şimdi ginsengli nescafe çıkmış ya o bir işe yarar mı? hiç yoktan iyidir belki hıı ne dersin
kris Q enzim 50mg bana fazlamı gelir
yok canım gastiriti var benimkinin ciddi ciddi çıkarıyo ben de çok üzülüyorum
sağlıklı ne varsa midesinin alerjisi var bizimkinin bazen meyveyi bile haşlayıp yediriyorum,yada suyunu sıkıyorum
hyr canim gelmez kullanabilirsin
nerden aliyorsun
Boncuğum hoşgeldin,ses ver bitanem
kızlar proxeed plus siparişi vereceğiz ebayden, nihayet eşimi ikna ettim de ylanız bi sorun var free shipping yazıyor ama türkiyeyi seçtiğimide 25 dolar diyor kargo ücretini. 273 dolar da ürünün fiyatı. burda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam türkiyeye bedava gönderen kullanıcı biliyor musunuz?en son bir arkadaş almıştı sanırım, ama adını hatırlayamadım. nasıl aldınız, kargo ücreti ödediniz mi?tavsiye ettiğiniz satıcı var mı?
okudum canım da başka bir site diye biliyorum ben onu. swansonda değil mi sorun?ebayden alıp da eline ulaşmayan oldu mu yakın zamanda?ne değiştiki?Canım topik bugün yurtdışından alınmaya çalışılan ürünlerin gümrükde yaşadığı zorluklarla çalkalanıyor. Herkez Türkiye'den almakda hem fikir sanırım:)))
Hoşgeldin şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?