Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım topik bugün yurtdışından alınmaya çalışılan ürünlerin gümrükde yaşadığı zorluklarla çalkalanıyor. Herkez Türkiye'den almakda hem fikir sanırım:)))

canım ben daha önce ebaydan preseed aldım hiç sorun yaşamadım,yeni bi yasa çıkmış diyodu pamuk belli bi tutarın üzerindeki ürünler gümrükte ek vergiye tabi tutuluyomuş,2010 da proxeed plusu sorunsuz alanlar oldu ama şu anda nasıl olur bilmiyorum ben eczaneden alıyorum ,sağ olsun 105 den veriyolar bize,gnc ürünlerinide eczaneden alıyorum indirimli fiyattan indirim yapıyo üztüne birde arısütü bal polen hediye ediyo ,ve kozmetik ürünlerin testırlarını hediye ediyolar

Son düzenleme:

amannnn almaa gozunu seveyim disardan bisey(

Canım bende eczaneden alıyorum,siparişi veriyorum 1 saatte getiriyorlar.Bana da 100 liradan veriyorlar,daha garanti oluyor sanki...

Arkadaşlar lütfen facede çocuk meselesi ile ilgili yazılar yazmayalım lütfenn. Sonuçda bu özel bir sorun ve benim çevremde çok az insan bunu biliyor. yagmurcum yazdığın yazıyı silersen çok sevinirim....

Canım bende eczaneden alıyorum,siparişi veriyorum 1 saatte getiriyorlar.Bana da 100 liradan veriyorlar,daha garanti oluyor sanki...

bizim eczaşı işini biliyo bağlamaya çalışıyo bizi kasımda 800 tl lik alışveriş ayptım bisürü şey verdi hediye,birde indirim yapıyo,ısrar etsek 100 den de verirdi belki,iyi niyetliler yardımcıda oluyolar

boncuğum sen facebookta durumuna, gönderilerine yorum yapanların yorumlarını silebiliyorsun
yağmurun silmesini beklemene gerek yok sen sil canımm

gumruk kurallari degismis canim dikkat et
aa öyle mi?burdan cevap alamayınca özeline de attım. herkes alıyordu bişey olmuyordu ya?ne oldu ki birden?daha dün okumuştum, biri ebayden 273 dolara aldım yazmıştı. tam bizi buldu demek. kocişi zar zor ikna ettik bu gece açtık bilgisayarı.bizdeki şansa bak ya.

Arkadaşlar lütfen facede çocuk meselesi ile ilgili yazılar yazmayalım lütfenn. Sonuçda bu özel bir sorun ve benim çevremde çok az insan bunu biliyor. yagmurcum yazdığın yazıyı silersen çok sevinirim....

bende gördüm o yazıyı bizim de bilen yok yalnız sadece biz görebiliyoruz galiba yağmurun paylaşımını,bizde ekli arkadaşlarımızın görmemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…