- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.661
bende gördüm o yazıyı bizim de bilen yok yalnız sadece biz görebiliyoruz galiba yağmurun paylaşımını,bizde ekli arkadaşlarımızın görmemesi lazım
boncuğum sen facebookta durumuna, gönderilerine yorum yapanların yorumlarını silebiliyorsun
yağmurun silmesini beklemene gerek yok sen sil canımm
Ne bilim canım yaaa, bi an görünce arkadaşlarım geldi gözümün önüne, kötü hissettim kendimi.Panik oldum...
bende ilk görünce bi panikledim canım da rahat ol ortak arkadaşlarınız arasında senin kendi çevrenden arkadaşın oladığı için göremezler,burdaki herkes birbiriyle ortak arkadaş dışardan kimse yok yani görme imkanları yok
bu arad bizim aileler çocuğumuzun olmadığını düşünüyolar artık saklayamıyoruz artık kimseyle paylaşmakta istemiyorum ama kulağıma geliyor söylentiler
bende ilk görünce bi panikledim canım da rahat ol ortak arkadaşlarınız arasında senin kendi çevrenden arkadaşın oladığı için göremezler,burdaki herkes birbiriyle ortak arkadaş dışardan kimse yok yani görme imkanları yok
bu arad bizim aileler çocuğumuzun olmadığını düşünüyolar artık saklayamıyoruz artık kimseyle paylaşmakta istemiyorum ama kulağıma geliyor söylentiler
Ne bilim canım yaaa, bi an görünce arkadaşlarım geldi gözümün önüne, kötü hissettim kendimi.Panik oldum...
Biliyorum Belgin Doruk'um ama tedirgin oldum o yazıyı görünce, bi eyvahhhh dedim yani.
Aman bide dediğin dert var, eşimin annesi her aradığın da Özlem hasta mı diye sorar...Türkçesi Özlem hamile mi?
Eşiminde sağolsun yooo gayet sağlıklı der anne, merak edilecek bişey yok...
Ben takmamayı öğrendim ama bir nebze...
Aman bide dediğin dert var, eşimin annesi her aradığın da Özlem hasta mı diye sorar...Türkçesi Özlem hamile mi?
Eşiminde sağolsun yooo gayet sağlıklı der anne, merak edilecek bişey yok...
Ben takmamayı öğrendim ama bir nebze...
yağmurun profiline ben bakamıyom
sabahtan bir kaç tane seksi kadın fotosu koymuştu
şimdi onlarıda göremiyom :93:
kotu niyetle degil canim o sorular merak iste
istiyolar ozeniyolar ondan
biz esimle soranlara kari koca ikimizde siddetli kisiriz dedik birdaha soran bile olmadi:)) bicak gibi kesildi :)) tavsiye ederiz .
Resimleri silmiş, ondan göremiyoruz.
kotu niyetle degil canim o sorular merak iste
istiyolar ozeniyolar ondan
biz esimle soranlara kari koca ikimizde siddetli kisiriz dedik birdaha soran bile olmadi:)) bicak gibi kesildi :)) tavsiye ederiz .
kriscim bu seferde ortalıkta bunlar kısır dıye laf olacak oda kötü
Biliyorum tabii kötü niyetli değiller. Hakkaten onlarda olması dört gözle bekliyorlar, çevrende de soruyorlardır eminim, ama eşimin ailesi bu çocuk meselesini benimle hiç konuşmadı şu ana kadar. Mayıs ayında hamile kaldığımı öğrendiğimde eşimin babasının sevinçden oynadığını söylemişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?