Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ne bilim canım yaaa, bi an görünce arkadaşlarım geldi gözümün önüne, kötü hissettim kendimi.Panik oldum...

bende ilk görünce bi panikledim canım da rahat ol ortak arkadaşlarınız arasında senin kendi çevrenden arkadaşın oladığı için göremezler,burdaki herkes birbiriyle ortak arkadaş dışardan kimse yok yani görme imkanları yok

bu arad bizim aileler çocuğumuzun olmadığını düşünüyolar artık saklayamıyoruz artık kimseyle paylaşmakta istemiyorum ama kulağıma geliyor söylentiler

tabi seni etiketleme yapmazsa birde sen o paylaşıma yorum yaparsan gözükür mutlaka,ama yinede sil sen

Aman bide dediğin dert var, eşimin annesi her aradığın da Özlem hasta mı diye sorar...Türkçesi Özlem hamile mi?
Eşiminde sağolsun yooo gayet sağlıklı der anne, merak edilecek bişey yok...
Ben takmamayı öğrendim ama bir nebze...

Son düzenleme:

iyiler hoşlar ama artık canımı sıkmaya başladılar ,sürekli bi ima soru ardı arkası gelmmiyo ,üstüne birde aile arası konuşmaları var olmuyormu acaba diye birbirlerine soruyorlar deli oluyorum,anlatmak zorunda değilim
eşimin en büyük abisinin çocuğu olmadı evlatlık aldılar bizde onlar gibi olucaz diye konuşmaları geliyo kulağıma ama bişey demiyorum şimdilik saygımdan

kotu niyetle degil canim o sorular merak iste
istiyolar ozeniyolar ondan

biz esimle soranlara kari koca ikimizde siddetli kisiriz dedik birdaha soran bile olmadi:)) bicak gibi kesildi :)) tavsiye ederiz .

kotu niyetle degil canim o sorular merak iste
istiyolar ozeniyolar ondan

biz esimle soranlara kari koca ikimizde siddetli kisiriz dedik birdaha soran bile olmadi:)) bicak gibi kesildi :)) tavsiye ederiz .

Biliyorum tabii kötü niyetli değiller. Hakkaten onlarda olması dört gözle bekliyorlar, çevrende de soruyorlardır eminim, ama eşimin ailesi bu çocuk meselesini benimle hiç konuşmadı şu ana kadar. Mayıs ayında hamile kaldığımı öğrendiğimde eşimin babasının sevinçden oynadığını söylemişlerdi.

bak goruyormusun cok istekliler ondan iste.
neyse yakindir kucaklarina almalari:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…