Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun,ben bakayım bebeğim için değer,bu presedin faydasını görürüz inşallah..yalnız internetten hiç alışveriş yapmadık ilk olacak bi proplem çıkmaz dimi,birde ronya nerelerde bu ay aşılama diyodu oda selamlar

GÜLÜMSEMEK
Tümüyle doğaldır,hiçbir katkı maddesi içermez
yedek parça gereksinimi yoktur
pil değişimi yada düzenli sağlık kontrolü gerektirmez
az enerji harcar,yüksek enerji verir
enflasyona uğramaz,şişmanlatmaz
aylık ödemesi yoktur
işşizliğe karşı sigortalıdır
vergiden muaftır
o zaman GÜLÜMSE
RABBİM YÜZÜMÜZÜ HEP GÜLDÜR İNŞALLAH

Son düzenleme:

insallah canim insallah

insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz iste ozaman yuzumuz daha cok guler

evet canımcım kuzenim ve 2 kardeşim geldiler bende kalacaklar

gözün aydın canım :))
nasılsın bu arada keyifler yerindemi
benimde kardeşimin günü geçmiş 9 aydır bebek istiyordu bende test var onu yapmaya gidicem şimdi çok heyecanlı

ESRA sana bişey sorucam ya ben bi topikte 3 cuma sabah namazından sonra fetih suresiydi galiba birinden senin için okumasını istiyormuşssun böyle bişey okumuştum ama şimdi topiği bulamadım ve sende o tpikteydin sen hatırlıyormusun tam olarak nasıl yapılıcak ???

gözün aydın canım :))
nasılsın bu arada keyifler yerindemi
benimde kardeşimin günü geçmiş 9 aydır bebek istiyordu bende test var onu yapmaya gidicem şimdi çok heyecanlı

sağol şekercim evet nasıl özlemişim kardeşlerimi canlarım benim onlar
ayyy çok heyecanlı ozaman hemen git test yap ve bizede haber ver :)))))))))))))))

arkadaşlar bişey sormak istiyorum benimde pco sorunum var lh 7.87 ovulasyon testi kullanıyorum bu değer çokmu yüksek yani yanıltırmı beni sizce?

Mutlaka haber veririm , sorularıma cvp verdiğin içinde çok sağol Kris.. Kris gittigidyordan alacağım bende preseed +ovulasyon kitini, orijinaldir değil mi?
Çünkü fiyatlar gayet uygun ..
Arkadaşım , ben bu tür ürünler almadım ama çok alışveriş yaptım bu dediğimiz siteden ..
Güvenebilirsin ..

Çok güzel bir payşalım .. Teşekkürler..
Gülümsemeyi neredeyse unuttuğumuz bi zamanda iyi geldi, silkindim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…