Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kris nasılsın canımben elevite başladım yanındada ferro sanol , folic asit ve coraspirin kullanıyorum sakıncalı olmaz dimi

kris nasılsın canımben elevite başladım yanındada ferro sanol , folic asit ve coraspirin kullanıyorum sakıncalı olmaz dimi

ohh maşallah hayatım yarasın :)))))))) meri ben soğan kürünü bıraktım sadece 1 gün yapabildim midem bulanıyo kafama dikmeye çalışıyorum ama ilerlemiyo hassas mideye sahibim malesef

ohh maşallah hayatım yarasın :)))))))) meri ben soğan kürünü bıraktım sadece 1 gün yapabildim midem bulanıyo kafama dikmeye çalışıyorum ama ilerlemiyo hassas mideye sahibim malesef

ben içiyorum canım tek seferde içip bitiriyorum yoksa mümkün olmuyor,birde ılıkken daha kolay içiliyor, midemi rahatsız etmiyo fazla,yapamadıysan zorlama

swanson işi olumsuz sonuçlanmış galiba pamukcum ,sıkma canını

evet canım olmadı ama sağlık olsun üzülmüyorum sadece gıcık oldum şuan unuttum bile artık :))))))))

Sus bakımmm ağzına biber sürerim ,ben öyle olcak dediysem öyle olmalı,sende dişini tırnağına tak çalış ben hayatım ,Bu tapik merıden bebiş istiyo ,bu topik meriden bebiş istiyo:)))))))

bu ayı heder ettik inşallah öbür aylarda kuşum ,beklemeyin beni siz patlatın bombayıda umut olsun daa

beni beklerseniz çooooook beklersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…