Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
meroşum neden benim ümidim yok diyonn ben senden çok ümitliyim
gerçi herşey kısmet ne zaman gelcek bilemiyiz
Rabbim güzel zamanlarda nasip etsin

Arginmax i al canim

sanki arginmax women daha çok performans için yalnışmı düşünuyorum ,birde ben zaten folıc asit 800 mg kullanıyorum bunlardan birinı alısam elimdekını bırakayımmı bunların içindede 400 mg var

canım bende ikisi arasında kaldım
ama arginmax womende l arginin ginkgo biloba ve damiana var bunlar doğurganlık üzerinde çok faydalı
diğerindede dediğin gibi civan perçeminin olması dikkatimi çekmişti
ancak ben yinede arginmax women aldım
ama ikiside süper yani hangisini istersen al

meroşum neden benim ümidim yok diyonn ben senden çok ümitliyim
gerçi herşey kısmet ne zaman gelcek bilemiyiz
Rabbim güzel zamanlarda nasip etsin

canım ovülasyon günlerimde eşim çok fena hastaydı yüksek ateşi vardı değerlendiremedik ama ben ovülasyon testini yaptım yinede 14.gün çift çıktı o günde eşim gece çalışıyodu hasta olduğu için hastaneye gidip eve gelmişti ,yazık hasta hasta illada yapalım diye tuturdu jelide kullandım bacaklarıde diktim ama sadece bir gün başkada bişey olmadı,o yüzden hiç ümidim yok bu ay

bu gün farklı bi topikte okudum bi arkadaşın hamile kaldığı ay eşinin milimdeki sayısı 14 milyonmuş ,sevindim demekki 14 milyonlada oluyomuş

kızlar kaan hocanın iç kolidorunda kocaman bir çerçeve var bebeklerinin resmini koyarak tşk mektubu yazmışlar resmin altına sizin sayenizde diye ne kadar gurur verici pamuk adam kaan hoca ya :)))))))
bende kocaman çiçek yaptırıcam inşallah

elimde bıraz arginmax women var zaten can kuşumda onu diyo,sende öyle dedin o zaman başlıyayım:))))))))

canım olmazmı olur önemli olan milimdeki sayıdan çok toplamdaki sayı ve toplamdaki hareketlli sperm sayısı.sizin miktar iyiydi hatırladığım kadarıyla harekette iyiydi
inşallah kısmette varsa olur

ronyacım sana bol yumurtalar diliyorum canım arkadaşım doktor muayenelerin inşallah hayırlı sonuçlar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…