- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.041
cadııı yağmurr seksapalitesi uçuşaan hatunnn
formunda gördüm seni
bende gncden folıc asit aldım birde omega 3 kullanıyorum ,arı bal polen kullanıyorum.
ferro sanol ne işe yarıyorkı?
bu ayı heder ettik inşallah öbür aylarda kuşum ,beklemeyin beni siz patlatın bombayıda umut olsun daa
beni beklerseniz çooooook beklersiniz
kris bizim cips e diyorum ki ya bir insana bu kadar mı hamilelik yakışır eeeeeeeeee kris farkı diyo :)))))))
kris nasılsın canımben elevite başladım yanındada ferro sanol , folic asit ve coraspirin kullanıyorum sakıncalı olmaz dimi
kris nasılsın canımben elevite başladım yanındada ferro sanol , folic asit ve coraspirin kullanıyorum sakıncalı olmaz dimi
benim kan değerlerim düşüktü canım ağustosta başladım içmeye kan değerlerim normale döndü fakat yinede devam ediyorum korunma olmadığı için düşüğe neden oluyomuş kan sorunu
eksik yazmışım pardon
tekrar yazıyorum kris kullandıklarımı bakarsın dimi
folc asit
ferro sanol duadenol
omega
Q enzim
coraspirin
elevit
birde 5000 mcg lik ıotin aldım kullansam mı onuda acaba
halime bak bi avuç yutuyorum hergün:)))))))))vitamin bebeğim için herşey
kızlar ben doktorumdan randevu aldım pazartesi gidicem
bakalım yimirta varmı takip yaptırcam bu ay
yani yumurtlama ilacı kullanmadan doğal takip etsin
eğer yumurta varsa ne zaman çatlar en azından onu bileyim
onlarin hepsini bende kullaniyorum
dr mu verdi?
folik asit alma elevitte fazlasiyla var yeterli
hadi canim hayirlisi ile guzel haberler verirsin insallah bizekızlar ben doktorumdan randevu aldım pazartesi gidicem
bakalım yimirta varmı takip yaptırcam bu ay
yani yumurtlama ilacı kullanmadan doğal takip etsin
eğer yumurta varsa ne zaman çatlar en azından onu bileyim
folic asiti zaten 3 ay önceden başlanıyıo diye doktor vermişti onu çok düzenli almıyorum zaten unutuyorum genelde,ferro nun içinde de var folc asit
olmaz olacak hiç üzülme arkadaşım yuce rabbim hiç bir kulunun muradını gozunde bırakmayacak kadar buyuktur,onun hazinesi çok boldur:))))))
ayri folik asit icme
elevitte 800 mcg var
fazla fazla yeter
folik asiti birakbenim kan değerlerim düşüktü canım ağustosta başladım içmeye kan değerlerim normale döndü fakat yinede devam ediyorum korunma olmadığı için düşüğe neden oluyomuş kan sorunu
eksik yazmışım pardon
tekrar yazıyorum kris kullandıklarımı bakarsın dimi
folc asit
ferro sanol duadenol
omega
Q enzim
coraspirin
elevit
birde 5000 mcg lik bıotin aldım kullansam mı onuda acaba
halime bak bi avuç yutuyorum hergün:)))))))))vitamin bebeğim için herşey
Q enzimi kadınlar kullanabiliyorsa bende alayım kullanım yeri ve amacı ne,bende gnc den arginmax women yada bi urun daha var adını hatırlayamadım onu alacağım kısmetse:)))))
coraspirini de timur gürgan vermişti bir ay kullanıp bırakmıştım bur da duydum pıhtılaşma düşüğe neden oluyomuş diye sana sordum sende içebilirsin demiştin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?